ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов инспектира изграждането на магистрала "Струма": От жълтите павета е лесно да коментираш, когато никога нищо не си построил (ВИДЕО)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов инспектира изграждането на магистрала "Струма": От жълтите павета е лесно да коментираш, когато никога нищо не си построил (ВИДЕО)

28967
на 13.01.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов инспектира изграждането на магистрала Струма: От жълтите павета е лесно да коментираш, когато никога нищо не си построил (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Половината от строителните дейности по тунел "Железница“ на АМ "Струма“ вече са изпълнени. Това написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов, след като по-рано днес посети огромната строителна площадка на магистралата.

препоръчано

Борисов инспектира играждането на аутобана на път към Хаджидимово.

"Това е най-дългият пътен тунел, изграждан досега у нас. Той ще е с две отделни тръби за движение в посока, като дължината на всяка ще е над 2 км. Съоръжението ще бъде с всички необходими системи за енергоефективно осветление, вентилация, видеонаблюдение, пожароизвестяване, интелигентна система за управление на трафика. Строителните дейности по обекта стартираха през октомври миналата година", припомни премиерът.

"Напредва работата и по виадукта преди тунела по посока Кулата. Той се изгражда по технологията "потактово избутване“ на горното строене с хидравлични крикове. Съоръжението е от два моста за двете платна на движение", коментира той.

"АМ "Струма" е поредният мащабен строителен обект, който изграждаме. Тук теренът е много труден, на места с голяма денивелация. Огромен труд са положили строителите както тук, така и на "Хемус", "Европа", пътя Ботевград - Видин и др. Иначе от жълтите павета е лесно да коментираш, когато никога нищо не си построил", завърши Борисов.

Сподели:
Бомба x
Напитка от този чуден плод удължава живота и гони рака Напитка от този чуден плод удължава живота и гони рака
ПИК TV x
ПРОБИВ: Турция разработи убиец на COVID-19 - ликвидира коронавируса само за минута ПРОБИВ: Турция разработи "убиец" на COVID-19 - ликвидира коронавируса само за минута
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това