Вход
София
Времето в София 9 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с остър коментар за Ангелкова: Не гоним никого урбулешката, в нищо не са я уличили (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с остър коментар за Ангелкова: Не гоним никого урбулешката, в нищо не са я уличили (ОБНОВЕНА)

на 25.04.2019
64949
38
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с остър коментар за Ангелкова: Не гоним никого урбулешката, в нищо не са я уличили (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
25.04.2019
38
64949

Премиерът Бойко Борисов се среща с ръководството на УНСС и ректора му проф. Стати Статев, за да обсъдят парите за построяването на нов корпус на университета.

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: „Артекс“ иска среща с премиера Бойко Борисов

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: „Артекс“ иска среща с премиера Бойко Борисов

Управителят на „Артекс“ арх. Пламен Пламенов...

на 08.04.2019

Премиерът и ректора на УНСС разгледаха новия корпус на университета.

Ректорът благодари на премиера, който откликна на молбата на УНСС да посети новия корпус и да разговарят за проблемите на университета. "Обектът е на груб строеж. Но има проблем, че наближава краят на сключения договор, по който са отпуснати 4,5 млн. европейски средства. Имаме нужда от помощ да удължим срока на договора с година-година и половина, за да може за стотната година на университета премиерът да открие тази абсолютно необходима придобивка", отбеляза проф. Статев.

Министър Владислав Горанов изтъкна, че позицията на МФ остава валидна и ангажиментът за 7,5 млн. е валиден. Той обаче поясни, че има корекции с 10% за обществената поръчка, което обаче няма да попречи на крайния резултат. "Ако не бях подписал в края на 2016 г., подобен дебат днес нямаше да водим. Но смятам, че тези факти и обстоятелства трябва да бъдат изяснени, защото икономическият университет не може да допуска икономически грешки", отбеляза той.

Премиерът обеща, че във вторник ще бъдат гласувани 3,5 млн. лв. за УНСС. "Нека правим всичко заедно - като седна с теб, се разбираме, като седна с тях - питат защо не съм благосклонен към другите факултети и университети. Затова исках да го направя публично, да не е като пътя за Девин, каскадата. Или ще се направи наполовина, или както трябва. Този строеж трябва да се довърши, за да има къде да учат студентите", коментира Борисов.

"Аз благодаря на премиера за това, че той обеща заедно да свършим работата. Благодаря и на МФ, и на МРРБ. Ние всички заедно трябва да изградим тази придобивка за студентите. Доколкото проектирам времето на спиране на строежа и неговото подновяване с тази среща, мисля, че в рамките на година-година и половина той ще бъде завършен", заяви ректорът на УНСС.

ПЪРВО В ПИК: Бойко Борисов на извънредно заседание на Европейския съвет в Брюксел

ПЪРВО В ПИК: Бойко Борисов на извънредно заседание на Европейския съвет в Брюксел

Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в...

на 10.04.2019

"Не искам да оставим това тук като паметник. Тук трябва да учат нашите деца. Именно затова сме тук, за да вземем едно колективно решение в името на образованието и студентите", коментира Бойко Борисов.

Той подчерта: "Държавата си работи перфектно. И фактът, че сме тук - и МРРБ, и Финансите си вършат работата... Имам да реша днес този въпрос. Да го оставим ли така или да се мобилизираме и да го завършим. Вие какво бихте направили? Рамката, в която искам да се вместя, е да дам ход и да продължи изграждането на този университет. Тук ще учат 2000 студенти и мога да понеса критиките, които със сигурност ще дойдат. Примери за недостроени болници например - колкото искаш. Така че - действайте и напред. Две години УНСС, МФ и МРРБ се караха. За да се стигне до днешния ден. Аз не съм дошъл тук да съдя. Дошъл съм, ако щете - като български родител на 2000 деца да дойдат тук и да учат". 

На въпрос дали няма да поиска оставката на министър Ангелкова, той отговори: "Да, но досега в нищо не са я уличили. Ние не гоним никого така - урбулешката. Аз на моите колеги от другите партии оценка не давам. Всички от ГЕРБ заемащи депутатски, министерски и зам.-министерски постове, сгрешат ли, напускат".

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(38)
1
Ха ха ха , щом тоя ортодоксален комуняга Васил Танчев от " Сова Харис" си признава, че ГЕРБ бие Импексовата шайка, значи Импексовата БСПдирастия сама е паднала в собствения си капана с интригите на двете Импексови кучки!! ......................................................................................................................................... Стига с тия измислени тераси и Бановци бе. Едни крали заводи, панаири, банки, хотели и къщи за гости, БТВ заедно с НОВА услужливо мълчат, друг си купил нещо и е виновен, реват на висок глас поръчковите сайтове, и телевизиите на повикване. Ега ти Импексовата БСПдирадска държава сме беe, и после защо сме най бедната и изчезваща нация! Време е комунистическите кучки крали много, да влезнат в затвора. Жалкото е, Импексовата барсала и СС Момата няма да са първи, а ще е тяхната смърдяща кучка!!
2
треска ги трсе лизачите в крката на Първия. Усещат, че ще гризнат дръвцето и се мъчат да умият лицето на партията. Жалкък слугинаж. На 25.05 народът така ще ви се отблагодариме, че свят ще ви се вие. Баце го знае щом и той скочи.
3
Пари пропилени !
4
Лош човек е Бойко, хората му вярват, а на Нинова не вярват и не и позволяват да яхне България като Импексче!
5
Бойко строи Университети, а мама краде европейски и наши пари за къщи за гости! Дали ще я вкарат ва затвора, и ще ни приберат всичко което е откраднала и изсрала, тогава какво ще правя!
6
Браво Бойко - училищата и университетите на първо място - образованието на първо място.Еленка я гледах по телевизията какви глупости плещи - тази жена късно роди и климакса я налази рано - когато ГЕРБ дошли на власт Стария бряст в Сливен започнал да съхне.Тази жена е уникален лъжец и крадец а Таско и другия крадец Гагаузов дето с подставени лица изкупи земите край бъдещата магистрала Тракия и после го обезщетиха с милиони.
7
А Тате е крадлив пипон и краде нашите пари да си прави апартаменти с асансьри та чак Вожда го изрита от НС
8
БОЙКО , ТИ СИ ВЕЛИК ! ------ СРЕЩУ ТЕБ Е САМО --- КОРНЕЛА - ИМПЕКСА , ЕЛЕНА - ОФШОРАТА , ОВЧАРОВ - ДЪЛГИЯ ИНКАСАТОР , ДОГАН - ХОДРОИНЖЕНЕРА , РАДЕВ - ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , БЛАТНАТА ЖАБА И ВСИЧКИ ЖАЛКИ ПЛУЖЕЦИ ! БУЛГАРИ ИЗПРАВЕТЕ ГЛАВА ! КАЗАХ !
9
Даа ама мама колкото и да краде, никой не може да я пипне, дори ще стане еврдепотат. Защото беше лична кучка на СС Момата, а сега е кучка на Импексовата крадлива Барсала!
10
Даа ама мама колкото и да краде, никой не може да я пипне, дори ще стане еврдепотат. Защото беше лична кучка на СС Момата, а сега е кучка на Импексовата крадлива Барсала!
11
БОЙКО , ТИ СИ ВЕЛИК ! ------ СРЕЩУ ТЕБ Е САМО --- КОРНЕЛА - ИМПЕКСА , ЕЛЕНА - ОФШОРАТА , ОВЧАРОВ - ДЪЛГИЯ ИНКАСАТОР , ДОГАН - ХОДРОИНЖЕНЕРА , РАДЕВ - ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , БЛАТНАТА ЖАБА И ВСИЧКИ ЖАЛКИ ПЛУЖЕЦИ ! БЪЛГАРИ ИЗПРАВЕТЕ ГЛАВА ! КАЗАХ !
12
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. тук..................>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
13
В бг език няма дума "урбулешата". Политиците ни използват селски жагон и турцизми. Дайте превод какво значи "урбулешката" в село Банкя.
14
На колегите от ДПС не можеш гък да кажеш дори и урбулешката.
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
ТРАВЕРСАТА Ангелкова е у КИРЕЧА.......Боко Тиквата от СИК да бега щото идва Ген Бонев....,а след него РУМЪНКАТА.....анадънму ШАЙКАДЖИИ
17
Как ги спретна тези вили и апартаменти красивата и чаровна министерка? С какво подобри туризма? С нищо! Спада ще е над 30% и ще придължава. С ниско качество, простащина, мръсно море, нереални цени и бандюги, туризъм няма начин да има!
18
на глава от населението. Печатници на фалшиви дипломи.
19
Според Борисов държавата продължава да си работи перфектно и бедните продължават да стават все по-бедни и изчезващи, а богатите продължават да стават все по-богати от към милиони и лукс имоти
20
И Тодор Живков не говореше толкова каруцарски
21
.....a не за КАРУЦАРА от село Банкя....За ТЪПАНАРИ УРБОЛЕШКАТА НЕ ГЛАСУВАМ.
22
Ангелкова успешно успя да намести милионите от концесиите, незаконното строителство по морето и схемите с мутрите в купища имоти, по принуда писани на родителите и. Е, няма такава селска чест! Браво Бойко, имаш вкус, па макар и твърде пошъл!
23
Ангелкова е повече от другите. За нея важат други правила
24
Това да остави сградата ,като" паметник,"нещо прощално прозвуча,или по–скоро измуча!
25
Само да питам HACPAHИTE ГЕЙберасти: Кой от вас е гласувал за CДC? Разбира се НИКОЙ.Сега обаче ще гласувате ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТРУПОВЕ от СДС, та ЩЕ ВИ ПУКАТ УШИТЕ......ТЪПАНАРИ....ГЛАСУВАЙТЕ за ТОРБАТА с ЛAЙHA "големия" Ал.Йо.
26
НЕ Я ГОНИШ УРБУЛЕШКАТА,ЗАЩОТО Я ПАЗИШ,ЗАЩОТО ТЯ ИГРАЕ ЗАЕДНО С МУТРИТЕ И МАФИОТИТЕ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ И МНОГО ДРУГИ МЕСТА
27
НЕ Я ГОНИШ УРБУЛЕШКАТА,ЗАЩОТО Я ПАЗИШ,ЗАЩОТО ТЯ ИГРАЕ ЗАЕДНО С МУТРИТЕ И МАФИОТИТЕ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ И МНОГО ДРУГИ МЕСТА
28
Позитанските мародери, които докараха българина до просешка тояга и изгониха над 2млна млади българи от държавата били "загрижени"за бедните! Пази боже комунист да те мисли! Имало ли е случай да са били на власт и да не са опоскали държавата?
29
Извинявам се за глупостта написана по-рано.Урбулешката - набързо, презглава, стремглаво, грубо, недодялано, през куп за грош, несръчно
30
Цифрите от Националната статистика говорят: Средна работна заплата през последните години на комунизма: 1988 г.–252,08; 1987 г.–234,33;1986 г.–224,75; 1985 г.–213,67; 1984 г.–207,33; 1983 г.–199,42; 1982 г.– 196,92; 1981 г. – 191,58; 1980 г. – 182,50; Средна работна заплата преди ГЕРБ 2008 – 590; При ГЕРБ 2017 -1012; декември 2018 - 1269; Минимална работна заплата преди ГЕРБ 2008 – 180 лева; При ГЕРБ през 2019 – 560 лева; И така другари: 1/ Средните заплати при управлението на ГЕРБ нарастват 5 пъти в сравнение с последните 10 най-добри години на Т.Ж. и 2 пъти в сравнение с тази през 2008 година; 2/ Минималната заплата нараства в сравнение с тази през 2008 година – 3 пъти, а минималната заплата е около 2.2 пъти по голяма в сравнение със средната заплата през последната година на комунизма 1988 година. 3/ Ще кажете цените са били други, но тези които ги знаят ще кажат: хляб – 30 стотинки сега – 80; кренвирши най употребяваните през социализма 3.60 сега около 5 лева; саламите от 4 – 10 лева сега 5 – 20 лева; яйцата 15 стотинки сега 30; млякото 30 стотинки кофичка сега 80-90; сирене – 3.60 лева сега – 5-8 лева; кашкавал – 5-6 лева, сега – 8-12 лева. Истината че малко хора живееха на квартири защо беше забранено да живееш в друг град ако нямаш жителство. Но продуктите бяха средно при социализма около 2 пъти по евтини. Доказателство че хората живеят по добре са постоянните пътувания в страната и по света които може да си позволи средностатистическия българин по време на празници и почивка. В добавка към статистиката: 1/ Да се има предвид че в периода 2009 – 2019 ГЕРБ управлява около 7 години, а не непрекъснато да ни се втълпява в простите глави че е преяли с 10 годишна власт; 2/ Да се има в предвид че: правителството на Станишев през 2009 остави на ГЕРБ дефицит в бюджета 3 милиарда; трите служебни правителства по 4 месеца; и Орешарски който само за 2 те години управление 2013-2014 направи фалит на КТБ – 5 милиарда; спиране на Южен поток; спиране на Атомната централа в Белене и глоба от 1,5 милиарда, спрени Еврофондове и дефицит в бюджет 2014 година 3 милиарда. Истината е че ГЕРБ не притежава в структурите си ЛИДЕРИ които да говорят тези неща на хората а само изпълнители които на всички нива работят не лошо и не са така корумпирани като комунистите поради което само за периода 2009-2019 Брутния вътрешен продукт нарасна от 54 милиарда на почти 120 милиарда т.е повече от 2 пъти. Няма как с този БВП веднага всички да заживеят със стандарта в ЕС защото комунистите ни оставиха бедна и разграбена държава - само над 50 милиарда активи окрадени и изнесени извън страната по време на ПРИВАТИЗАЦИЯТА. Но все пак в България работят само 3,2 милиона души а не както при комунизма 6 милиона и въпреки това БВТ при Т.Ж. 1989 е 35 милиарда а сега 2018 е около 120 милиарда. Не трябва да забравяме и 3-те милиона българи работещи по света и ежегодно изпращащи в страната около 3 милиарда евро. Така че другари комунисти 10 милиона българи живеещи по света и у нас мисля че са по щастливи да бъдем в ЕС и НАТО а не там където искате да ни присъедините в Евразия въпреки че самите вие драпате за депутатски заплати от по 20000 евро в ЕП.
31
Простия Тиквоч,осквернява с присъствието си университета.Все едно да вкараш прасе в джамия !
32
отговор на коментар
Радане,знаем,че гласува за Фатмачко,а сега ще гласуваш за кучката,няма нужда да ни го казваш.
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Уруш дебили, всичко е шменти капели и пунта мара, днес полусвише утре висше образование. Ей тази филия с мас колко акъл дава ей. Аз съм в книгата на гинес без абсолютно никакъв чужд език съм държавник от световна класа, само в очите на Пендалко на и това е ок. Айсе парле о франсе Срам за България съм аз ама не ми пука щот съм треторазрядна мутра стигнала до премиер... ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
35
Урбулешки пунта мари и шменти капели,вий сте прости и аз съм прост-затва гласувайте за ОПГ ГЕРБ /Грабим Единно Република България/ Защото тука всички сме парле ву франсе бонжуар…..демек гейвропейци Боко Тиквата от СИК капо ди тути капи на ШАЙКАТА и доцент с научния труд „Психологически аспекги при развръщане на маркуч в гориста месност”
36
Машалла - преподавателя Економов /проф.Румен Гечев/ и икономическия ли докара до фалит.Този човек до каквото се докосне и го съсипва.Добре че Борисов до каквото се докосне и стават чудеса.Айде тролчета кутевски на работа.
37
Държавата работеле перфектно????Г-н Борисов или ас живея в друга Държава,или вие.Можели ако Държавата работи добре,някой с европейски/обществен/ресурс да си финансира собствената”къща за гости”къща???апартаменти закупени на супер преференции ”без никакъв ангажимент”незаконни тераси/постойки/та дори и цели незаконни махали.Събираме пари от куцо,кьораво и сакато а разпределяме както си знаем/от където може да пипа/.Излишък има голям но за Болни Деца,Възрастните ни родители,Болници,Църкви пари НЯМА.За увеличаване на заплати в държавните и общински структори ги изкъпахте с 10% щото там не може да отклониш и стотинка щото всеки си ги чака,друг е въпроса дали ги заслужават всички или само тези които,поне малко им се работи.Та г-н Борисов мисля че живеем в различна България,аз в тази която почти нищо в Дъжавни и Обществени институции неработи,и вие че в България,институциите работят ”ПЕРФЕКТНО”
38
Държавата работеле перфектно????Г-н Борисов или ас живея в друга Държава,или вие.Можели ако Държавата работи добре,някой с европейски/обществен/ресурс да си финансира собствената”къща за гости”къща???апартаменти закупени на супер преференции ”без никакъв ангажимент”незаконни тераси/постойки/та дори и цели незаконни махали.Събираме пари от куцо,кьораво и сакато а разпределяме както си знаем/от където може да пипа/.Излишък има голям но за Болни Деца,Възрастните ни родители,Болници,Църкви пари НЯМА.За увеличаване на заплати в държавните и общински структори ги изкъпахте с 10% щото там не може да отклониш и стотинка щото всеки си ги чака,друг е въпроса дали ги заслужават всички или само тези които,поне малко им се работи.Та г-н Борисов мисля че живеем в различна България,аз в тази която почти нищо в Дъжавни и Обществени институции неработи,и вие че в България,институциите работят ”ПЕРФЕКТНО”
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 13646
архив

Момиче за първи път остава в дома на приятеля си. На сутринта излизайки от банята му казва:
- Много мило, че си помислил и за мен. Имаше две кърпи под буквата Л и Г, Л е Любо, а Г е Галя. Нали?
- Е, не си разбрала много правилно, но вече си я използвала.

няма нови новини
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
сега
1878
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: ГЕРБ контра на Корнелия Нинова за субсидията - няма шансове БСП да намаже повече пари (ОБНОВЕНА)
x
Кои скъпоценни камъни са най-подходящи за вашата зодия?
x