ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Христо Иванов за втори път ми прави номер - дезертира и ме оставя да се оправям в кашата (ВИДЕО)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Христо Иванов за втори път ми прави номер - дезертира и ме оставя да се оправям в кашата (ВИДЕО)

276216
на 20.06.2024
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Христо Иванов за втори път ми прави номер - дезертира и ме оставя да се оправям в кашата (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов говори от кулоарите на парламента. 

препоръчано

"С кое нещо ни убедиха, че не трябва Рая Назарян да е председател на парламента? Качества ли няма или какво?. Надявам се всички да бъдат отговорни. Поне с ПП-ДБ може да изберем председател на Народното събрание. Ние сме на избори. Въпросът е чисто технологичен да изберем председател, за да ни изпрати на избори. Ако не се избере председател, влизаме в конституционна криза и не може дори на избори да отидем", заяви Борисов по повод продължаващите мъки на парламента да избере Народното събрание да избере свой председател.

"За втори път Христо Иванов ми прави този номер. За втори път приемам промените в Конституцията, които прави, след това дезертира, отива си в Брюксел и ме оставя тук да се оправям в кашата", добави той.

"Разбирам Слави Трифонов. ИТН имаха публично създадена възможност или да бъдат смокинов лист, или да кажат, че депутатите му са купени", обясни той.

"Г-н Петков явно знае каква е технологията за търгуване на депутати. Аз не знам каква е, защото не съм се срещал нито със Слави, нито с Тошко. А помните ли, когато той се срещаше по лаборатории и апартаменти", попита лидерът на ГЕРБ.

"Вчера Кирил Петков се нареди заедно с БСП, "Възраждане" и "Величие" гласувайки срещу евроатлантическата ни ориентация. Докато няма председател на парламента, не стои въпросът за първия мандат", уточни Борисов и добави, че без председател на парламент не може да се стигне до преговори за съставяне на правителство.

"ПП имат 22 депутати, ние имаме 68. Как да обясня на тези над половин милион, които гласуваха за ГЕРБ, че оставям всичко на Ники, Пепи, или който решат. Няма такъв вариант, не се отказваме от тези неща, които заявихме", завърши лидерът на ГЕРБ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК