ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП връща мандата на Румен Радев (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП връща мандата на Румен Радев (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

97209
на 01.05.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП връща мандата на Румен Радев (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

След повече от 3 часа, Националният съвет на БСП решиха да върнат мандата на Румен Радев.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Днес по-рано Радев изрази надежда, че Нинова ще успее да предложи кабинет. Въпреки това, Калоян Паргов сподели, че мандатът за съставяне на правитество няма да бъде приет от социалистите и още на 5 май ще върнат документа на Радев. "Председателят на парламентарнта група ще върне мандата. Ако очаквате да бъде излъчен премиер, няма такова задължение за трети мандат", уточни още Паргов. 

Корнелия Нинова пък по-късно ще даде брифинг и не слезе пред събралите се журналисти.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК