ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП скочиха срещу концесии на плажовете (ОБНОВЕНА)

НАЙ-ВАЖНОТО

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП скочиха срещу концесии на плажовете (ОБНОВЕНА)

33980
на 09.01.2017
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП скочиха срещу концесии на плажовете (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

"Буквално в последните дни са развалени концесии са насрочени петгодишни търгове за плажовете. след като стартира процедурата участниците получават подменени документи", това заяви на извънредна пресконференция от "Позитано" 20 депутатът Атанас Зафиров. Той обясни, че е имало фирми, които са давали нулева цена за шезлонги и чадъри, но те не били допускани.
"Има оплаквания от участниците към КЗК и се оказва, че двама от участниците са били толелирани, има нарушаване целостта на пликовете и всички тези обстоятелства, говорят за предрешеност на търга", допълни Зафиров.

препоръчано

Гледайте всичко най-важно и ексклузивно от деня НА ЖИВО по ПИК TV и не пропускайте да научите най-важните новини в емисиите в 15 ч. и 18 ч.

 

 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 190
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това