ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Будинов разсипа БСП: Наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола, вие да ми говорите за честни избори е извратено (ОБНОВЕНА)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Будинов разсипа БСП: Наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола, вие да ми говорите за честни избори е извратено (ОБНОВЕНА)

105845
на 16.09.2020
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Будинов разсипа БСП: Наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола, вие да ми говорите за честни избори е извратено (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов разсипа Корнелия Нинова от парламентарната трибуна. Той искаше да се обърне лично към новоизбраната соцлидерка, но отчете, че тя идва в парламента сутрин да изговори неистини и напуска работното си място. 

препоръчано

"Надявам се да й предадете, че в структурите на БСП наричат Корнелия Нинова - Лукашенко в пола, не се съмнявам, че тя ще ме разбере. Освен това, точно от БСП да ми говорят за честни избори, смятам че е изключително извратено", завърши още Будинов. Само с две изречения той успя да вдигне на крак пажовете на Корнелия Нинова, Свиленски и сие, за да бранят своята лидерка, която им осигурява топли и удобни места в партията. 

Голещите дебати в парламента продължават извънредно и след 14 часа след като се удължи работното си време до приемане на изборния кодекс на второ четене. Предложението бе направено от ПГ на ГЕРБ. Дебатът по промените продължават вече няколко часа.

По време на дебата за машинния вот се обявиха и от ДПС.

"Този дебат трябваше да се състои преди да се правят предложенията за промени, но не се състоя. Днес сме свидетели на това как има опит за налагане на един Изборен кодекс, който според нас е остъпление от честността на изборите. С Изборния кодекс, убеден съм, и с всички промени ние в тази зала искаме едни следващи избори да се проведат в нормална среда, да бъдат честни, прозрачни", каза Карадайъ.

Той попита каква е целта така набързо да се налага един Изборен кодекс без конструктивен дебат, най-вече за машинното гласуване. "Ние вече имаме много опит по него, знаят се и дефектите от 2019 г, но от днешния дебат и предложените текстове не виждам желание за промени, продължи той. Щом и ние, и ГЕРБ искаме честни и прозрачни избори, искаме да улесним българските граждани, техният глас да бъде зачетен. На ГЕРБ най-вероятно председателят им Бойко Борисов е дал указания да създадат хаос", каза Карадайъ и предложи дебатите в зала да се прекратят, за да може да се направят дебати по текстовете, но то бе отхвърлено.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това