Вход
София
Времето в София 13 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Българи протестират пред норвежкото посолство срещу техния закон за децата (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Българи протестират пред норвежкото посолство срещу техния закон за децата (ОБНОВЕНА)

на 07.09.2019
53346
26
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Българи протестират пред норвежкото посолство срещу техния закон за децата (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
07.09.2019
26
53346

Българи протестират пред посолството на Норвегия срещу техния закон за децата, който предвижда отнемането им от родителите. Според зам.-министъра на външните работи Георг Георгиев в тази държава са отнети 10 деца от български родители. В Норвегия също имаше протести на българи срещу закона и подхода на местните власти към децата.

"Отнемането на едно дете или дори да не се стигне до там, държането в страх на семейството, може да доведе до такова положение, че книгата на Оруел "1984" може да се стори като приказка. Този геноцид тук не трябва да се приема", каза протестиращ пред нашите камери. 

Протестиращите са решени да продължават с демонстрациите. Негодуванието им есрещу норвежката стратегия за закрила на детето, която според теях е геноцид срещу семейството. 

Протестиращите скандират "Долу ръцете от нашите деца".

"Остава вече да измислят африканска чума по родителите. Представителите на Норвегия в посолството да предадат на тяхното правителство тази чума да си я ограничават там. Тя място в България няма. Намесата на подобни идеологии е намеса в националната сигурност на страната. България няма как да си даде децата", казват организаторите на протеста. 

"Много се радвам, че българският народ се събуди най-после за своите деца. Задкулисните политики най-после започат да бъдат част от миналото. България няма да допусне нейните деца да бъдат възпитавани с парите на Норвегия, Саудитска Арабия или която и да е чужда държава. Ние не се обявяваме срещу норвежкия народ. Аз съм в качеството си на управител на неправителствената организация "Род", поясни адвокат Шейтанов пред нашата камера. 

ДАЗД ще помага на българката с отнети деца в Норвегия

ДАЗД ще помага на българката с отнети деца в Норвегия

Председателят на Държавната агенция за закрила на детето...

на 04.06.2018

Протестиращите се отправят към парламента.

От чужди кабинети диктуват какво да правим с децата си. Да стиснем нашата българска десница и да не допуснем чужди непревателствени организации да ни взимат децата", призова пред НС адвокат Шейтанов. 

"Ние пеем с усмивка. Чуйте ни. Но да не се наложи да пеем друга песен", призова от трибуната оратор на протеста под звуците на песента "Детство мое". "Ние сме толератнти - живеем с цигани, арменци, турци. Но сме нетолерантни към разврата и пошлостта. Ние не можем да приемем един беззаконен и античовешки закон. Тази идеология, която която съсипва семейство, съсипващ предавана през вековете родствена връзка", допълни протестиращ. 

Протестиращите призоваха под звуците на българския химн заедно с другите протестиращи 17 държави да изпратят общо послание.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(26)
1
Никой не ги е карал насила да ходят в Норвегия. Как така ще протестират срещу техен закон? Смешна работа ...
2
ева ти и изродската генетика на мангалите по снимките от "българския" протест
3
Николайчо, ти прост ли си, или си попрекалил с пушенето?
4
Протестирам, че си хвърляш чорапите у вас под масата ....уууууу
5
От 1,2 и 4 - ние сме прости и неграмотни. 1 и 4 сме маминки, а 2 е мама.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Питeци бoйкoвисти срeщу Храбра и Славна Норвегия. Сeлтaци и шoпаpи със самочувствие до небето.
8
Норвегия е етатиска държава. Това е построената реална ферма за прасетата на Оруел,където всички пресета са равни,но някои прасета са по-по-равни от другите.Тия по-по-равни прасета прасета решават кое е добро и кое зло,на коя страна да се спи,с коя ръка да се яде, как и кога родител 1 и родител 2 да правят секс - по принцип двуполов секс е разрешен само за размножаване. Държавата поощрява еднополовите двойки,инцестата и инбридинга.На християнството се гледа с лошо око,както и на моногамните християнски двойки.Идеал е груповото семейство на ирокезите ,описано от Морган и Енгелс.За пиене на повече от 2 бири държавата издава специално разрешение и то само при специални случаи и поводи. Там е забранено да растеш като момче или момче и родители,които така възпитават децата си,децата им се отнемат.Социалните периодично проверяват дали куклите на децата са полови,т.е. мъжко и женско. Норвегия е пред завършващия етап на комунистическото общество,такова каквото го конструираха утопистите-социалисти,Енгелс,Маркс,Ленин,Троцки и Сорос.
9
Протестите трябва да са против ГЕРБ защото тая партия в угода и услуга и слагачество ще пробута този закон и Истанбулската конвенция.Но поне се вижда че народа малко по малко започна да се пробужда и да проглежда през мъглата коята ГЕРБ е нахвърляла навсякъде.ДОЛУ ГЕРБ ДОЛУ ДОЛУ ДОЛУ !!!!
10
В България комунистите вързваха задължително червени и сини връзки по гушите на децата. Биеха ги с показалки в училище за дребни неща. Дърпаха ги за ушите и им удряха шамари. Наказваха ги да стоят прави.... .. и още и още . А сега казват, че ГЕРБ им бил виновен, че полага ГРИЖИ ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!?!?!?
11
отговор на коментар
Кольо , много си невеж! !!Това вече е в България. От 1ви януари 2020 поправките в много закони влизат в сила.Гласувани са тихомълком и публикувани в ДВ!Така , че тона вече е тук!
12
Хората не позволяват да отиват нашите мангалки там, да забременяват с бели деца, които после се продават по-скъпо!!! А нашите манги протестират, защото ще им секне далаверата!!! Това са цели групи, като ало измамниците !!!!
13
Сбъркал си името на държавата. Писал си точно за руската конюшна, бе русо-сифи-лис-тико. Вучков ти ли си, бе?
14
Още преди много години, като разбрах, че имат общи бани ми стана ясно, че не читава тази работа.Жалко, че имат резерв от 195 милиарда долара, а пък ги използват в вреда.
15
Пречите си сами, не можете и ви е яд. Виждам горе само озверели, шейтановци и т. подобни. Тоя пък какво го касаят деца, те жени не го касаят и те не го искат, та протести срещу порядки в чужди държави. Вие си гледайте вашето лошо възпитание и това как възпитавате децата си, как проповядвате неграмотност, другите отдавна са се оправили преди нас. Като сте толкова праведни и все с правилни ориентации, защо не можете нищо да постигнете.
16
отговор на коментар
Скандинавските държави най-късно са покръстени и затова имат запазени много езически вярвания и практики. Скандинавците в голямато си мнозинство са атеисти и агностици,а Финландия ще е първата държава в която няма вярващи хора - там над 90% от населението са атеисти.И сега това са малобройни народи,а през Средновековието са били още по-мижави и поради кръвосмешения са започнали да се израждат.Затова охотно приемат афроазиатци та да си подобрят генофонда,пък и многоженството от исляма го имат като неофициална практика и при тях.В тия държави има най-много самоубийства. Норвежкият Брайвик затова ги изпотрепа - в тия общества има нещо дълбоко сбъркано и сатанинско.
17
Тази концепция за грижата на държавата за децата е дълбоко сбъркана. То нашата държава не е спосонбна да управлява едно малко летище, да организира иаползването на рудите в България и всики е дала на концеции и сега е решила и децата ни да даде на концесия. Скандинавските народи поради тежките условия на живот, малката численост, депресите, затвореността на обществата си и най-вече инбридинга са се изродили. Новото законодателство за децата, и Истанбулската конвенция са нещата. които институциализират Джендър идеологията, чиято крайна цел е чрез сждаване на аморфно общество да изкорени всякаква съпротива на обществото срещу управляващата клика, която и да е тя. Хора, съпротивявайте се и смажете главата на тази вече едра не змия, а отвратителна ламя.Не е далече времето когато ще бъдем абсолютни роби. Вече ни подготвят и за каналибализъм, да изядаме старите хора и то пак от там, от извратената скандинавия!
18
отговор на коментар
де- бре, поспри си лудия кон, нещо си помешан отвсякъде. В главата ти е пълен бъркоч. Мозъкът ти е на мармалад.
19
Адв. Владимир Шейтанов като член на Стратегическия съвет на Президента ли е там или като управител на НПО-то,което си е присвоило каузата за своя и организира протестите? Много е удобно оправданието,че "всеки има право на гражданска позиция" и е там като активен гражданин.
20
отговор на коментар
Вече е факт с последните промени на законите.Не ратифицираха конвенцията за детето,но всичко залегнало в нея беше вкарано и прието като закон.
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Миризл.зливата Норвеж.ка сг.ан да обявят официално, че имат политика на отвличане на деца, тогава да е тяхна държавата. И ще протестираме. Имат посолство в страната ни. Ние изразяваме позиция. За съжаление, само народа. Правителството трябваше да изгони норвежките представители като мръ.сни п.сета, защото норвеж.ката из.мет вече се подигра с българи. А който се подиграе с един българин, се подиграва с цяла България.
23
Мисля, че когато ганьо иска да си гледа децата по ориенталски и примитивно, за да отгледа още едно поколение кратуни, може да си го прави в кочината. Обаче Ганьо обича да бяга от кочината, но не иска да се научи на нещо от народите, които са вече на светлинни години от него. Не толкова финансово, колкото обществено. Ми щом не ще нашичкия чужди норми, седи си кротко у кочината...
24
"норвежка измет" хаха, некой е предобрил със спирта рано-рано
25
Нито един българин не е закаран насила в Норвегия. Всички са знаели за този закон, но са се заврели в Норвегия, мислейки се за големи тарикати и че ще източат много пари от норвежката социална система.
26
Ганьо е наследник на хилядолетна история в която инцести няма, царе с меки китки няма, мераци за правене на секс с деца също няма..В описаната от теб държава това го има.Не им иска Ганьо дивотиите и предпочита да си остане истински, натурален, дружелюбен и възпитаващ в нормалните човешки ценности..Кочинката на скандинавците нека си остане за тях.Ганьо си има кочинка както казваш, но тя подредена,чиста и всеки си знае мястото в нея.Родителите са родители, а децата са си деца.Такъв е природния закон.Ганьо когато е правил каквото е нужно за да оцелее народа му, скандинавците са се чудели в коя землянка да се наврат.Да не ни дават акъл само защото намериха малко повече петрол и има сьомга за продаване.С подобна печалба разпределена на малобройно население е лесно.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 23402
архив

- Тате, тате, циркът дойде!
- Не, тати, не. Това са абитуриентки.

няма нови новини
Днес: 257
hot
най-четени новини в момента
сега
2221
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
МВР с горещи подробности пред ПИК за случващото се под моста "Чавдар" в София (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Бебе с три ръце и четири крака се роди в Индия
x