ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вбесени социалисти от Враца атакуваха Корнелия Нинова и "Позитано" 20 заради измами при реденето на листата: Всичко е режисирано (ОБНОВЕНА)

Епицентър

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вбесени социалисти от Враца атакуваха Корнелия Нинова и "Позитано" 20 заради измами при реденето на листата: Всичко е режисирано (ОБНОВЕНА)

81439
на 18.02.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Вбесени социалисти от Враца атакуваха Корнелия Нинова и Позитано 20 заради измами при реденето на листата: Всичко е режисирано (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Вбесени социалисти от Враца атакуват лидерката на БСП Корнелия Нинова и централата на партията на "Позитано" 20 заради груби манипулации и измами при реденето на листата им за парламентарните избори на 4 април. 

препоръчано

Както ПИК съобщи, обслужващият лидерката чиновник от "Позитано" 20 Ивайло Лилов успя с поредица от хитрости да елиминира гласуването на врачанските социалисти и да се намърда втори в листата въпреки, че червените в областта категорично не го подкрепят.

Първи пък е досегашният депутат Анастас Попдимитров, когото врачанските червени също не харесват.

Вчера социалистите от общинските организации от Враца, Бяла Слатина, Криводол, Хайредин, 5-то ОПО село Добролево към Общинската организация от Борован, председателя на ОблС на МО-Враца и председателя на ОблС на ОЖС-Враца изпратиха отворено писмо до Корнелия Нинова с настояване за незабавното отстраняване на Ивайло Лилов от листата и от областния съвет на БСП за манипулации, както и за прегласуване на листата, без участието му в нея.

Те са на път да поискат и изключването на Ивайло Лилов от БСП, заради недопустимото, по думите им, за един социалист поведение.

Преди време социалисти от Пловдив и Перник окупираха по същия нацин централата на БСП в София с искане за среща с лидерката заради недопустимите й атаки срещу съответно Георги Гергов и Станислав Владимиров, но тя така и не се състоя.

"Три коли, с десетина души са пристигнали. Те настояват ултимативно да бъде изваден Ивайло Лилов от тяхната листа", предаде от "Позитано" 20 Ива Николова. Тя съобщи и, че въпросният Лилов е получил едва 17 гласа при номинациите.

Дали обаче хората от Враца са приети лично от Корнелия Нинова или от някой неин подчинен, каквато привичка има тя, ще стане ясно след края на срещата им.

"Със Зафиров бяха разговорите. Толкова преднамерено е направено всичко, че така да елиминира всички негови опоненти за листата за второто място. Те във Враца го не щат. Вместо да си иде на село, той тръгнал политика да прави. Чакаме резултатите. Пожелахме отново да се пренареди листата, ние нямаме това право да пренареждаме листата. Така е направена листата предварително, режисирана. Дискутирахме повече за листата, за областния председател е друг въпрос. Времето върви, трябва да се регистрират листите от Националния съвет. Надявам се здравият разум да надделее. Прие ни заместник-лидерът. Ние чакахме да дойде г-н Зафиров, посрещна ни, разговаряхме нормално. Той дори са зачуди как така може да бъде листата, ние приемаме, че е така", каза човек от Враца след срещата.

"Идването ни беше наложително, за да споделим за проблемите в структурите. Мисля, че до голяма степен се къса връзката. От проблемите, които се насаждат и тяхното представяне в ръководството на партията. Има информация, на която едва ли се обръща внимание, има и дезинформация. Основният въпрос е предстоящите избори, но те не трябва да бъдат основата. Това споделихме, че ситуацията, напрежението е доста голямо и нещата ще ескалират. Познаваме си хората в цялата област, могат да ескалират, че могат да не излязат да гласуват. Тия разправии на всички нива в партията, ги карат да не излязат да не гласуват. В момента хората не виждат много положителни неща", допълни пред камерата ни друг социалист от Враца.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това