ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО откри предизборната кампания, Каракачанов: Изпълнихме всички обещания! България от 127 години е нашата кауза (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Избори

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО откри предизборната кампания, Каракачанов: Изпълнихме всички обещания! България от 127 години е нашата кауза (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

21974
на 06.03.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО откри предизборната кампания, Каракачанов: Изпълнихме всички обещания! България от 127 години е нашата кауза (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

ВМРО представя предизборната си програма на старта на кампанията за вота на 4 април и откриват предизборната кампания.

препоръчано

Партията откри кампанията си на символно за историята ни място - в архитектурния парк „Западна порта на Сердика“. Успех на воеводите пожелаха с изпълненията си танцьорите от ансамбъл „Българе“ и един от Тримата български тенори - Веселин Вачев, който изпълни акапелно „Хубава си, моя горо“.

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов изтъкна в словото си, че политиците от ВМРО са спазили всички свои обещания, дадени пред избирателите. 

"Няма нещо, което да сме дали като дума пред българския  народ и да не сме го изпълнили", заяви той.

"Доходи, семейство, сигурност. ВМРО ще продължи да отстоява нормалността и в 45-ото Народно събрание. 

 В нашата идеология и кауза за 127 години е била България. И не случайно сме с бюлетина №1. Убеден съм, че ще получим народното доверие. Пожелавам ви твърдост и креативност. Пандемия не ни плаши. Минали сме през толкова войни и изпитания, пандемия не може да ни спре. Имаме ясна и постижима цел - силна българска държава, достойни старини на нашите родители, дом и работа за нас и нашите деца - тук, в България. Да живее България! С бюлетина №1 напред!", заяви Каракачанов.

На събитието присъстваха водачи на листи, представители на гражданската квота, както и ръководството и симпатизанти на ВМРО. Сдружението „За честта на пагона“, „Защита“, РОД, Средна европейска класа и много други организации също застанаха под знамената на ВМРО.

Събрали сме се да открием кампанията на най-българската, най-родолюбивата партия в България – ВМРО – Българско национално движени. Няма друга политическа партия за последните 30 години, която да е изпълнила своите политически ангажименти към българите. Няма друга партия в България, която повиши доходите на българите за 4 години толкова много, заяви организационният секретар Юлиан Ангелов при откриването. Няма друга партия, която защитава толкова много националните интереси не само у нас, но и зад граница, каза още Ангелов. Ние сме хора, които претендираме, че в следващото Народно събрание ще бъдем една от водещите политически сили и от нас ще зависят съдбините на България, защото 30 г. преход и национални предателства са достатъчни. Време е да погледнем българското, да погледнем нашите семейства, да подкрепяме българския бизнес в тези тежки времена, посочи Юлиан Ангелов при откриването на предизборната кампания, като даде думата на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

За разлика от други политически формации, които обещават какво ще правят, ние много ясно сме посочили какво сме свършили. Няма приоритет от големите неща, които сме обещали и сме вкарали в общата управленска програма, което да не сме изпълнили, каза Каракачанов. И заставаме пред българския народ с вдигната глава и с твърдото самочувствие, че това, което сме поели като ангажимент, сме го направили. Обещаваме сега, че в следващите 4 години ще направим средната пенсия 700 лв., и ще го направим, заяви Каракачанов, като припомни, че мнозина се съмняваха, когато войводите обещаваха, че минималната пенсия ще стане 300 лв., но това вече е факт.

Обещахме да се борим отново срещу всички онези безобразници, които грабят възрастните хора по селата, сега ще изпълняват общественополезен труд. Преборихме се и спряхме една разрушителна за българското семейство и съзнание Истанбулска конвенция. Няма да позволим българското семейство, българският народ, българските традиции да бъдат поставени на експериментите на някакви си хора в Брюксел. Няма да позволим вмешателство във вътрешните работи на България - било от Турция или от Македония. Няма нещо, което да сме дали дума на българския народ и да не сме го изпълнили, категоричен беше Каракачанов. И неслучайно съдбата ни даде №1, припомни той за номера на бюлетината.

Говорят ни за някакви нови ценности - ние казваме: За нас номер 1 в нашата идеология и кауза, като организация на 127 г., винаги е била и ще бъде България. Убеден съм, че ще получим доверие.

Пожелавам дързост и активност, ние в нашата дълга история сме минали през войни и въстания, една пандемия не може да ни спре, не могат да ни спрат и парите на онези, които смятат да купуват гласове, нито псевдополитици и онези клеветници, които в своето битие не са направили нищо и неслучайно съдбата ни даде №1, заяви Каракачанов.

Имаме ясна и постижима цел - една силна българска държава, нашите деца и бъдещи поколения заслужават дом и бъдеще тук в България. Да живее България и с №1 напред, призова лидерът на ВМРО.

Зам.-председателят на ВМРО и водач на две листи Искрен Веселинов от своя страна посочи, че тези избори са битка за нормалността. Тези избори трябва да решат дали страната ще остане вярна на националните си интереси или ще поеме по курс, който я отдалечава от нейното историческо минало и е заплаха за социалния мир, заяви Веселинов. Историята, социалният мир, децата ни - това са трите въпроса, които трябва да решим в това национално съревнование, подчерта той. Ние смятаме, че в България редът и законът трябва да са над всичко. Тръгвайки в тази битка, нямаме право на загуба. Победа за България, България над всичко, призова Искрен Веселинов.

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това