Вход
София
Времето в София 29 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ иска разсекретяване на стенограмата от срещата на президента Радев с руския патриарх Кирил

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ иска разсекретяване на стенограмата от срещата на президента Радев с руския патриарх Кирил

на 08.03.2018
29975
38
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ иска разсекретяване на стенограмата от срещата на президента Радев с руския патриарх Кирил
Автор: ПИК
08.03.2018
38
29975

ГЕРБ поиска президента Румен Радев да разсекрети стенограмата от разговора си с руския патриарх Кирил, след като избухна скандалът за острите думи на духовното лице, отправени към българския държавен глава по време на срещата им на ""Дондуков" 2.

Красимир Велчев и Тома Биков от ГЕРБ мотивираха искането на партията с факта, че преди това Кирил се срещнал с премиера Бойко Борисов, а премиерът е заявил, че България е благодарна на българските опълченци и руските воини, дали живота си за свободата на България, както и на всички други националности, загинали на наша земя и ги е изброил. "Това е наша официална позиция, която се заявява на всеки 3 март", поясни Биков.

От ГЕРБ искат да разберат каква позиция е изразил българският президент пред руския патриарх и дали тя не се разминава с официалната държавна позиция, за да взриви така Кирил. Депутатите заявиха, че след като вече е разсекретена стенограма от заседание на КСНС за фалита на КТБ, която би трябвало да е далеч по-секретна, не и трябвало да е проблем да се извади на светло и стенограмата от тази среща.

По повод на думите на вицепремиера Валери Симеонов за патриарх Кирил, депутатите заявиха, че това не е позиция на правителството и обясниха, че Симеонов се е изказал в лично качество и като лидер на НФСБ и че всички са възрастни хора, за да отговарят за думите си. Велчев допълни, че не вогат да контролират поведението на никого и няма да извикат родителите му на родителска среща.

Сподели:
Напиши коментар »
(38)
1
Кофтиии ! Ми сега ?! Ако се публикува стенограмата ,ще стане ясно ,че Руменчо е мълчал ,като сополиво хлапе пред училищният директор ( и е преглъщал често-често) . А достойнството на Българското президентство пролича ,когато Вицепрезидента Йотова се просна по очи пред др. Всеросийски Патриарх и му олиза ръката (тази - с часовника) . Изобщо - повод за гордост са и двамата ,а ?!
2
Биков, надупена Тиква. ЖАЛЪК небългарин !
3
Президентът изрази позицията си в речта си на Бузлуджа мисля, че всеки родолюбив българин я е слушал.
4
Колко свещи пали Борисов. На всеки изборен ден се бута с медиите си в църква да го щракнат А СЕ ОКАЗА, че просто НЕ СТЕ ХРИСТИЯНИ ! Да не се гнусите за напададе Патриарх не зависимо кой е. Да нападате главата на милижни и милиони християни могат да го направят САМО АГАРЯНЦИ. ЕВРОПЕЙСКИ АГАРЯНЦИ !
5
Крадецът вика дръжте крадеца,но не му се получава.Време му е за пандиза.Особено след боковото изказване-"ЧЕЗт е за мен..."
6
Ммм ся кво да правя, как да си призная, че накарах Шербетката да сипи един шербет на руската дядка, и да го позаболява малко, защото Идиотова ще ми опъва ушите. Ще питам кака Кури за съвет, тя има опит нали е забавлявала Сарайската Чалма.!
7
Да видим АЛ БЪНДИ КАКВО Е ГОВОРИЛ-интересно ,нали от президентството пуснаха че опотребил много гръмки слова нека ги чуем и ние
8
Аз мисля че със разсекретяването на стенограмата, ГЕРБ-ерастите ще си го доначук@т до макарите, а ние ще видим че имаме достоен Президент!
9
Търсим нови скандали ,а кой ще отговори за ЧЕЗ!С кого България.държава иска да става съсобственик?Докога ще ни баламосвате?
10
Аз съм доволен от вчерашния протест, намерих си една дузина ченета все долни, но и това е нещо. Едно ще си оставя на мене, а другите ще ги върна на другарите с пенсионери, но срещу половин цена, да са викали и зяпали по малко. Излъгаха ни, че Импексовата курабия щяла да лапа с нас суджука на Бойко, но ни се размина. Само да не му лапаме маркуча, че лошо. Много стисната тая Импексова курабия бе, открадна и източи три Импекса, а на нас само с по едно кюфте и един студен шербет, как да викаме на площада. Иначе София станала Рай бе, ей такъв кмет ни трябва като Фандъкова, и наше село да живне, че още сме като по бай Тодорово време с нашия крадлив червен кмет. Защо бяхме в София ли, де да знам, да изядем по едно кюфте, и да пием по един шербет лично от Шербета, затова.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Бойко отказва участие в ЧЕЗ а сега изведнъж му се прииска
13
КАК ТАКА ГЕРБ РЕШИХА,ЧЕ СА В ПОЗИЦИЯ ДА ИСКАТ КАКВОТО И ДА БИЛО СЛЕД БЛЮВОЧА,КОЙТО ЗАБЪРКАХА С ЧЕЗ? ПРЕЗИДЕНТА КАЗА КАКВОТО ИМАШЕ ДА КАЗВА НА ШИПКА,ПРЕД ЦЯЛАТА СТРАНА.КОЙТО ЧУЛ,ЧУЛ.ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ДЪРЖА ПРОСТАШКИ КАТО НАБЕДЕНИЯ ПАТРИОТ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ.
14
Наемниците на русофобската нива са интересни като социална група. Тази категория е антропологически близнак на късната комсомолска номенклатура, на младите партийни надежди и отчасти на хуманитарната интелигенция от онзи период. Тези хора са любители на кариерата, стандарта и западния „стил”. Това е породата на аривистите, на „предопределените” за кариера. Прехвърлят се от конюнктура в конюнктура с лекотата на вродени опортюнисти. Като акробати на кариерата, сноби на успеха. Същата подбуда, която ги направи членове на комунистическата партия, без терзания и скрупули след Солженицин, „Солидарност” и Пражката пролет, ги тласка днес да се снимат пред американското посолство около съответния чиновник в смирената поза на обслужващ персонал. Не съвпадат поименно с предишните, но са същите – по дух и предназначение. Самонаети стражи на новата идеологическа ортодоксия.
15
Шайкаджиите да не разсейват публика с това какво е казал Радев или Кирил. Да готвят 180 млн. срещу които ще им продам 34 % от ЧЕЗ, след това това да мислят и за ония 500 млн. евра , които ЧЕЗ търси чрез Арбитражния съд в САЩ. От сега обещавам , че от тия пари ще има и за първата Свиня в държавата. Но за останалите две прасета няма да има гювеч. В Прага съм. Утре вечер си тръгвам за Пазарджик.
16
до РЕЗИЛ :абе ти наиситина си сложил правилното си имеТИ СИ СРАМ ЗА България!!!Смешник
17
Шайката отклонява внимението от проблемите в държавата.Ако искаха запис, да си го вземат от телевизиите. Имат собствена телевизия - европа, само да го поискат.
18
Истината е ,че и Радев и Йотова се държаха като бити помияри пред бившия (относително дребен) КГБ офицер ( в момента изпълняващ длъжността Руски Патриарх) . Просто - жива картина ,на тема "Господар и слуги".
19
ДАЛИ ДРУГАРЯ ГРИПЕНОВ Е ГОВОРИЛ ИЛИ ЖЕНА МУ-ако е така нека чуем и ние ,а възможно е и ако се е държала ДЕСА(топмодела) достойно да заеме мястото на президент и да стане и наш избор-не само на Свиленски и Радев
20
Не знам на какъв ви мяза патриарх Киrил-но вие ми мязате на 100% дебили. Радвате се когато разни евреи казват "Майната на православието Ви" После сте против патрирха Значи наистина сте богохулци. Не мислите ли , че се правите по верващи от папата? Кои сте вие да казвате кой да e руски патриарх-той си има 180 милиона вярващи които го избират. Вярващи наистина-а не комунисти да не споменавам имена,които от върли противници на вярата сега не можеш да влезнеш в църквата от тях по празниците.Но приказките са излишни-вие вярвате на други дебили -не в бога
21
Кво да се разсекретява, мълчанието и кимането на назначения пРезидент, получаващ инструкции от Началника си!!!! Измекярска му работа на пРезидента, за парата изяда си месата!!! Мълчанието на БСП+пРезидент е знак на подлагане на агресивната руска агентура.
22
Гербаджийската сган е в ступор абе Биков защо не поиискате справка от синдиците на КТБ за получените и платените пари които са открити
23
не останаха идиоти в България! Жаблянов не можел да си казва личното мнение но Симеонов може!? С тази разлика че Симеонов е заместник на Борисов
24
..........В ЛОШИ ВРЕМЕНА С ПО ДОБРИ ХОРА !.....АВЕ ГАНЧИКИ КААК БЕ НЕ СЕ НАМЕРИ НЕКОИ А КАЗВА....СЛАВА НА РУСКИЯ ИМПЕРАТОР !...КОИ ИБА МАИКЯТА НА СУЛТАНА !....И НИ ДАДИ СВОБУДАТА !....КОЯ ГАНЧИК НЕ ЗНАИЕ КВО А ПРАИ....И Е ПАК РОБ !.....ОТ ПРЕЗИДЕНТА ДО ПУСЛЕДНИЯ БАНКЯНЗКИ ЦАРВУЛЬ ПЛУЗ КОНСИЛА У ОДРИН !.....................................СЛАВА !....СЛАВА !.... НА РУСКИЯ ИМПЕРАТОР !.................................
25
Кирил е работил за КГБ, Неофит е работил за ДС, Буда е работил за ДС, Ушев е работил в VІІ-мо на ДС, баща му - също. Какво xyя ми искате още ?
26
ЧЕРВЕНИЯТ ПОП С ПАГОНИТЕ ПОД РАСОТО!!
27
............ ВЕ 25....ЦЕЛОТО ПРАВИТЕЛСВО НА ТИКВАТА ИМА ПЕЧАТ....Ц Р У !....ЕВРЕЯ ИМ БИЕ ПЕЧАТИТЕ !....НА ГАРАТА !....КОТУ У СТРОГО ОХРАНЯВАНИ ВЛАКОВЕ !....А КОНСИЛА У ОДРИН Е ЦЕЛИО У ПЕЧАТИ !....КЪФ ЧЕЗ БЕ....СИЦКО МИНАВА ПРЕЗ ЦРУ НА ДООЛНО НИВОУ !....БУГЕСА Е ДИКИ ДУНЕР ФОСТАТА БЕ !...
28
И ако не е защитил националния интерес, ще извикаме баща му при директора,ха ха ха
29
„Наричат го „Путин в расо“. Този човек не е слязъл от небесата и не е пратеник на Бога. Той е известен като цигарения митрополит на Русия. Той има 14 млрд. долара от безакцизни цигари и 4 млрд. от безакцизно вино. Има частен самолет, има вила в Швейцария и часовник за 30 хил. Какъв е тоя? Това не е източноправославен духовник. Това е агент Михайлов, второразрядно ченге от КГБ. Същият този каза, че човешките права са новата ерес" - БНТ, Валери Симеонов за патриарх Кирил, 07.03.2018 г. +++ Светските слабости на патриарх Кирил - 1. Яхта за 4 милиона долара; 2. Автопарк: Cadillac, Land Cruiser, Mercedes; 3. Брониран влак-църква; 4. Часовник Breguet за 30 хиляди долара; 5. Вила в резерват – (ru.espreso.tv)
30
Ха, ха, миризливке ти ли пак бъркаш кодовете,много те е страх от истинските коментари! И да триете и да бъркате, отивате си вече!
31
Гърчът е невъобразим, докато вицепремиерът ругае руския патриарх като хамалин, депутати на ГЕРБ се правят на по-русофили и от руския патриарх (Тома Биков е направи образец на русофил!) и искат да проверят да не би пък президентът някак си да е засегнал Кирил.... Явно всички вече е тръгнало на провала и това са предсмъртни гърчове....
32
ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЕКРЕТИ ЗДЕЛКАТА С ЧЕЗ , КТБ , ДА ВИДИМ КОЙ КОЙ Е В ТАЗИ РАБОТА!!!!?
33
Защо стенограмата не е побликувана във всички издания ? Щом там е присъствал Иво Христов (който няма допуск), значи не е секретна !
34
Шайката от ПИК по-полека
35
Да предложи в НС да я разсекретят бе ама -АМА АКО ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ПАК СТОИ НЯКОЙ КОНСОМОЛЕЦ ОТ БСП,ЧЕ И БИВШ ЛИДЕР др.Станишев кво правим ще си дигнете ли чукалата от държавата
36
КВО ПРАВИМ ЛИ??? ПЪРВО МИСЛИМ С ГЛАВИТЕ СИ, А НЕ С ПАРИТЕ СИ !!!!!АМИ АКО СЕ ОКАЖЕ БОРИСОВ, КВО ПРАВИМ ТОГАВА!!!!!И НЕ Е ТОЛКОВА СЛОЖНО ЛОГИЧЕСКИ НЕЩАТА ДА СЕ ВЪРЖАТ!!!!ЗНАМ , ЧЕ ВИ ХАРЕСВА МИСЛЕЩИТЕ ХОРА ДА ГИ ПРАТИТЕ В ЧУЖБИНА , АМА НЯМА ДА СТАНЕ !!!!!!
37
Superb data. Many thanks! qual Г© melhor cialis ou viagra generic cialis cialis se eu buy cialis online
38
Regards! Plenty of write ups. viagra/cialis alternatives buy cialis online come acquistare cialis con pagamento alla consegna generic cialis
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Тате, вярно ли е, че съм осиновен?
- Какво приказваш, сине? Тебе ли щяхме да изберем?

няма нови новини
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
сега
2369
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Днес алкохолът и лекарствата действат като наркотик. Вижте защо!
x