ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Големият старт на "ПИК Мастърс" - министър Красен Кралев откри шестото издание на благотворителния турнир за топ тенисистите сред елита (ВИДЕО/СНИМКИ)

СПОРТЪТ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Големият старт на "ПИК Мастърс" - министър Красен Кралев откри шестото издание на благотворителния турнир за топ тенисистите сред елита (ВИДЕО/СНИМКИ)

59002
на 20.06.2020
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Големият старт на ПИК Мастърс - министър Красен Кралев откри шестото издание на благотворителния турнир за топ тенисистите сред елита (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Шестото издание на "ПИК мастърс" стартира отново с рекордни награди тази сутрин на кортовете на Националния тенис център в Борисовата градина и събира най-добрите играчи сред елита на България.

препоръчано

Благотворителната инициатива, както всяка година досега, е в полза на детския тенис. Тя се откри днес от спортният министър Красен Кралев. Гост на събитието бе и директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев, юристи и политици, част от които са и сред участниците в битките на корта. 

Генерален спонсор на шестото издание е "Ефбет", а спомоществуватели са земеделският фонд "Агрион", болница "Софиямед" и столичният ресторант "Келари".

Призовете са най-сериозните в аматьорския тенис - парични премии с фонд от 2000 лв.

1000 лв. отиват за двойката шампион, 600 лв. - за второ място, и 400 - за трето.

 Следете в ПИК и ПИК TV всичко най-интересно от битките на звездите на корта.

“За мен е огромна чест да бъда патрон на поредния турнир “ПИК Мастърс”. След дълга пауза нормалният спортен живот в страната постепенно се завръща и това е едно от първите състезания, които се провеждат в страната. Благодаря на организаторите, които за пореден път събират част от българския елит, за да могат да подпомогнат детския тенис. Огромно благодаря на всички участници в турнира. Знам, че усещането да бъдете на корта Ви е липсвало много през това време, затова Ви пожелавам успех и да се наслаждавате на хубави срещи. За пореден път искам да благодаря на моя приятел Недялко Недялков за организацията и усилията, които полага за подпомагане на българския спорт. Тенисът е един от спортовете, в които феърплейът е на високо ниво, така че съм сигурен, че честната игра ще бъде доминираща в тази надпревара”, заяви министър Кралев по време на откриването.

"Сигурен съм, че честната игра ще бъде доминираща днес. Благодаря на моя приятел Недялко Недялков за прекрасната идея. Пожелавам успех на всички", заяви при откриването на турнира министърът на спорта Красен Кралев. 

"С партньори като ПИК можем всеки ден да правим турнири. Тенисът, както и футболът, както каза министър Кралев, е един от водещите спортове", заяви Георги Дончев, директор на Националния тенис център, които са партньори на турнира и там се провеждат мачовете.

Старши комисар Георги Хаджиев пожела успех на "ПИК Мастърс" и изрази увереност, че на корта ще бъде демонстрирана не само добра тенис класа, но и висок спортен дух.

Главен съдия на турнира е Глория Стоянова, майка на известната наша състезателка Изабелла Шиникова.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК