ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Граждани издигнаха лозунг пред президентството: Радев говорител на подземния свят! (ВИДЕО/СНИМКИ)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Граждани издигнаха лозунг пред президентството: Радев говорител на подземния свят! (ВИДЕО/СНИМКИ)

159444
на 08.07.2020
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Граждани издигнаха лозунг пред президентството: Радев говорител на подземния свят! (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

На 66-ия ден от постоянния протест пред президентството протестиращите продължават да настояват за оставката на Румен Радев заради аферите на "Дондуков" 2 по разследването за търговия с влияние. Те са недоволни, че държавният глава позори страната ни и продължава войната с институциите, разделяйки обществото. 

препоръчано

Протестиращите издигнаха лозунги "Радев - говорител на подземния свят". Те настояват той да освободи президентската институция

Припомняме, че още от 2 май до момента пред президентството има постоянен палатков лагер. 

"Той разделя обществото и не изпълнява функциите си на обединител. Прави си пиар сякаш е политически лидер на партия, но ако реши да поема по този път, трябва да излезе от президентската институция, да си свали имунитета и да поеме отговорност като останалите партийни лидери. Обидно е за нас да имаме такъв президент. Да си хвърля оставката или импийчмънт, каквото трябва, но да освободи тази институция", разкриват протестиращите. По думите им до момента Румен Радев по никакъв начин не е потърсил диалог с тях. 

"Бяга от въпроси и знаете, че когато говори, само рецитира. Само пиар си прави. Ползва институцията за пиар. Разделението расте и не изпълнява функциите си", каза Борислав Райчев, който е от първия ден на протестите. Той заяви, че всяка сряда ще организират флашмоб и към тях се присъединяват все повече хора. 

"За момента не искаме да правим протести, защото все още сме в изнвънредно положение и ние се съобразяваме с мерките. Знаете, че от самото начало сме тук с маски и пазим здравето на хората. В момента не е и разрешено събирането на много хора и ние се съобразяваме с нашия периметър, който ни е определен от полицията. Засега ще продължим с подобни флашмоб акции, но когато има възможност ще прибегнем към по-сериозни действия", заявиха още протестиращите. 

 

Сподели:
Бомба x
Ето кои са 6-те най-ранни симптома на тромбозата Ето кои са 6-те най-ранни симптома на тромбозата
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО)
ново
Днес: 232
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това