ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Гълъб Донев с емоционален коментар на финала на служебното правителство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Гълъб Донев с емоционален коментар на финала на служебното правителство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

31897
на 25.01.2023
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Гълъб Донев с емоционален коментар на финала на служебното правителство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Нови мерки срещу високите цени на горивата у нас предприема служебната власт. Очаква се днес на редовното си заседание, Министерският съвет да обсъди идеите на ресорното министерство за подкрепа на хората.

препоръчано

"Датата на следващите предсрочни парламентарни избори е вече известна – 2 април. Мандатът на това служебно правителство изтича следващата седмица. В последните месеци се изговориха много думи, редуваха се обвинения и обещания", каза премиерът Гълъб Донев преди редовното заседание на Министерски съвет. 

"Хората очакват свестни решения и действия. Ако всеки върши работа, за която е избран и назначен съвестно и с мисъл за другите, ще живеем в държава, в която факторът небрежност ще е изолиран случай. Проявите на небрежност са тези, които причиняват щети, понякога с фатален край. Днес ще разгледаме промени в наредбата на медицинската експертиза на работоспособността, в резултат на което оценката на методиката ще въведе повече справедливост по отношение на хората с множество увреждания", уточни премиерът. 

"Предстои ни да одобрим допълнителни средства в размер на 73 млн. лв. Подкрепа на услугата Обществен транспорт в цялата страна. В резултат на това решние от 1 февруари до края на годината всички деца до 10 годишна възраст ще пътуват безплатно. За учениците остъпката ще се увелици от 20 на 70%. Намалението на цената на картатат за възрастни хора ще е с допълнителни 20% или общо 40% по-ниска цена. Виждаме че, когато всеки върши работата, за която е избран или назначен съвестно, има резултати за хората", каза пред министрите Гълъб Донев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ЛЕГЕНДИ: Прокълнатата планина на тамплиерите ЛЕГЕНДИ: Прокълнатата планина на тамплиерите
ПИК TV x
САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са герберски боклуци (ШОКИРАЩО ВИДЕО) САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са "герберски боклуци" (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК