ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Делян Пеевски хвърли бомба: ППДБ са натискали Калин Стоянов да работи за тях на изборите, затова му искат оставката. Оръжеен търговец е направил срещата между "Лукойл" и правителството (ВИДЕО)

Епицентър

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Делян Пеевски хвърли бомба: ППДБ са натискали Калин Стоянов да работи за тях на изборите, затова му искат оставката. Оръжеен търговец е направил срещата между "Лукойл" и правителството (ВИДЕО)

196378
на 17.11.2023
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Делян Пеевски хвърли бомба: ППДБ са натискали Калин Стоянов да работи за тях на изборите, затова му искат оставката. Оръжеен търговец е направил срещата между Лукойл и правителството (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Депутатът от ДПС Делян Пеевски с горещ коментар в кулоарите на НС.

препоръчано

"Отдавна знаем, че ППДБ ще искат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. Имам информация, че е бил притискан от тях да работи в полза на ППДБ на изборите. Разбрах, че не го е направил и затова му искат оставката", каза той.

Пеевски добави, че е разбрал това от човек на екипа на Калин Стоянов, който не се е съгласил да работи за тях на изборите.

И призова медиите да проверят кой е ходил в Министерството на вътрешните работи.

"На Георги Свиленски ще кажа следното - "Лукойл" е руска компания с руски капитали. С нея си говори премиерът Денков. Проверете кой оръжеен търговец им е направил срещата с "Лукойл" и как вървят комисионните. Христо му е името", обяви той.

"Твърдо заставам зад момчетата от полицията. Не може да има такива безредици. Спортният министър и кметът на София са виновни", завърши Пеевски.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК