ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Денков категоричен: Няма да има скок на цената на тока (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Епицентър

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Денков категоричен: Няма да има скок на цената на тока (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

50759
на 30.08.2023
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Денков категоричен: Няма да има скок на цената на тока (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Правителството провежда редовното си седмично заседание. 

препоръчано

Правителството предстои да обсъди отпускането на още допълни разходи по бюджетите на няколко министерства. 

"На 1 септември в петък започва новата парламентарна сесия на Народното събрание. Използвахме август, докато другите са на почивка, за да подготвим и последните законопроекти, които са свързани с реформите в Плана за възстановяване и устойчивост.

Последните два ще бъдат внесени в първите дни на септември. Един от тях – за енергетиката, предизвика вълнения и опасения, че предстои съществено увеличение на цената на тока. Искам да уверя всички, че това няма да се случи”, заяви министър-председателя преди началото на Министерския съвет“, започна Денков, който зае своето място в Заседателната зала в 10:02 часа.

“Предвиден е модел на ценообразуване, който ще запази цената на тока до средата на 2024 г.. Няма да позволим да има повишение на цената на тока“, успокои Денков. 

Той допълни, че и да има някакво повишение на цената на тока, то ще бъде в рамките на няколко процента.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК