ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Епицентър

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

275153
преди 4 часа
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ахмед Доган пристигна преди минути в централата на ДПС на бул. "Ал. Стамобилийски", видя екип на ПИК на място. Както и вчера, така и днес точно по обяд "почетният" беше докаран с Мерцедес S-класа със затъмнени стъкла с перденца.

препоръчано

Пред входа на ДПС десетина едри мъжаги попречиха с телата си на журналистите да се доберат до Доган. След като автомобилът паркира, Сокола слезе от него, вдигна ръце и с бърза крачка влезе вътре в сградата.

Освен да го пазят с телата си, охранителите бяха инструктирани да крещят "ДПС, ДПС", за да не се чуят журналистическите въпроси на репортерите на място.

Цвети Борисова от ПИК все пак попита Доган къде са 30-т милиона от Българската банка за развитие, които са отишли по неговите сметки, както и дали е негово златото, хванато на "Капитан Андреево", но "почетният" я подмина безмълвно.

С Доган в автомобила се возеше и мистериозна жена. След като Сокола си влезе в централата, шофьорът откара дамата в неизвестна посока.

Очаква се и днес Сокола да проведе срещи със свои сподвижници от страната, за да вземе решение как да нареди листите на Алианса за права и свободи, коалицията, с която се явява на изборите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК