Вход
София
Времето в София 26 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Евродепутатът Ангел Джамбазки със смазващи разкрития за претенциите на Местан, вота на недоверие на БСП и ГЕРБ и за бъдещето на управляващата коалиция (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Евродепутатът Ангел Джамбазки със смазващи разкрития за претенциите на Местан, вота на недоверие на БСП и ГЕРБ и за бъдещето на управляващата коалиция (ОБНОВЕНА)

на 06.11.2017
67759
14
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Евродепутатът Ангел Джамбазки със смазващи разкрития за претенциите на Местан, вота на недоверие на БСП и ГЕРБ и за бъдещето на управляващата коалиция (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
06.11.2017
14
67759

Евродепутатът на ВМРО Ангел Джамбазки прави смазващи разкрития за претенциите на лидера на ДОСТ Лютви Местан, за вота на недоверие, подготвян от БСП и ДПС, за бъдещето на управляващата коалиция.

АКТУАЛНА ТЕМА! Ангел Джамбазки с ексклузивен коментар за ултиматума на Валери Симеонов

АКТУАЛНА ТЕМА! Ангел Джамбазки с ексклузивен коментар за ултиматума на Валери Симеонов

Заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел...

на 08.10.2017

Ще има равно заплащане за равен труд в Европейския съюз, увисва ли на косъм бъдещето на общността след като "Брекзит" бе последван от събитията в Каталуния, какво ще е бъдещето на Пучдемон и защо избра Брюксел, за да се крие от испанските власти, застрашено ли е европредседателството на България?

"България беше поставена в най-неблагоприятната ситуация, когато говорим за европредседателството. Ние трябваше да се подготвим за шест месеца. Ние трябва да получим една политика, която получаваме от предходната страна, да въведем нова и да ги предадем на следващата страна", коментира той.

"Ние сме единствената държава в ЕС, която не е домакин на нито една европейска агенция. Имаме шанс да бъде домакин на Европейската агенция по лекарствата, но той е малък. Едно такова домакинство би отворило нова работна ръка и инвестиции. Това е работа за българите за десетилетия", обясни Ангел Джамбазки.

"От ден първи на правителството има заговор то да се саботира, както и европредседателството. БСП самозагуби изборите. Социалистите изгубиха свои гласоподаватели след президентските избори. Опитаха се да привлекат наши избиратели, но това никога няма да се случи", отсече евродепутатът.

"В БСП не гледат по-далеч от носа си. Те искат да бутнат правителството, за да има предсрочни избори и да се качат на власт, но не мислят за европредседателството. Изваждането на ДПС от всякакви позиции всъщност подкопава тяхната устойчивост.", категоричен е националистът.

ЖЕГА В ЕФИРА! Джамбазки пак подпали фитила: ДПС е партия на политическата корупция!

ЖЕГА В ЕФИРА! Джамбазки пак подпали фитила: ДПС е партия на политическата корупция!

ДПС е партия на политическата корупция. И тези хора да...

на 16.10.2017

"ДПС да говорят за език на омразата - прощавайте, но това са хора, които се обявиха за наследници на атентаторите от Буново, хора, които вдигат паметници на убийци на майки и деца. Те ли ще ми говорят за език на омразата", негодува Джамбазки.

"След референдума в Каталуния се отвори Кутията на Пандора. След Испания ще дойде и Италия. Западните държави си вкараха много тежък автогол", обясни той.

"Партията на Лютви Местан е радикална, финансирана от Ердоган. Сега ги проверява прокуратурата. Изказването на Лютви Местан е в този контекст. Той иска признаването на турско малцинство у нас. Сезирали сме прокуратурата. Връзката е очевидна след Каталуния - Ердоган каза, че му е завещана Босна и Херцеговина и веднага след него излезе Местан и поиска признаването на турско малцинство у нас", разкри евродепутатът.

"Ердоган следва своя план за превръщането на Турция в регионална суперсила. Трябват му войни наоколо, защото не иска да води война на собствена територия. Ето защо се обаждат мюсюлманите в Санджак, ето защо се обажда и Местан", категоричен е зам.-председателят на ВМРО.

"Поредна глупост е твърдението, че Съветската армия е спасила българските евреи. Съветската армия потопява един наш кораб "Струма" в Черно море, в който пътуват евреи за Израел. Там загиват стотици евреи. Това е единственият им "принос" за евреите", каза още Ангел Джамбазки.

"Драскането на паметници е нередно. Има една група от хора, които само с това се занимават. Цапат паметници, излагат се. Има една линия на руското министерство на външните работи да настъпва България по чувствителни теми. Първо беше изказването на Путин за азбуката. След това се появи един руски народен представител, който обясни, че България е тяхна и вече си били купили половината от нашата страна, щели да си купят и другата половина. Сега и това за българските евреи", увери националистът.

"Виждам отчетлива линия на поведение в руската политика, когато стресира и натиска България по определени теми. Там има линия на поведение, която не е приятелска към нас", добави той.

"В България няма достатъчно добри доходи, затова младите хора бягат в чужбина. И ние кредитираме Запада с най-ценното, което имаме - млади, здрави и образовани българи. Имаме 2 млн. души, които работят в чужбина. Ако тук има добри доходи, повечето от тях щяха да се върнат", обясни евродепутатът.

"Няма да позволим Европа на две скорости. По транспортната кауза в ЕС всички евродепутати сме на едно мнение, с изключение на г-н Пирински. За разлика в домашната ни политика, където преобладава език на омразата, в Европейския съюз, когато трябва да се защити национална политики, всички работим много добре", допълни Джамбазки.

"Убеден съм, че нови избори в следващите няколко месеца ще повторят сегашната картина. Не мисля, че вотът на недоверие ще се случи. Наясно сме, че участието ни във властта води до минус проценти на избори. Но си заслужава, когато видиш договора с Македония и сигурните граници", заключи зам.-председателят на ВМРО.

Вижте във видеото на ПИК TV цялото интервю на Ангел Джамбазки пред Ива Николова:

Сподели:
свързани новини
Ангел Джамбазки: Мигрантите с криминални досиета да се връщат веднага Ангел Джамбазки: Мигрантите с криминални досиета да се връщат веднага
Повечето имигранти, извършили престъпления в Европа, са...
на 30.10.2017
Напиши коментар »
(14)
2
В България всичко е прекрасно. По-добре никога не сме били. СоциализЪма пасти да яде. През 2009 година под мъдрото ръководство на др. Бойко Борисов - Първи секретар на БКП-ГЕРБ започна строежа на истинския комунизъм в българия. Сега, в края на 2017-та с гордост може да кажем. СТРАНАТА НИ Е ПЪРВА В СВЕТА С ПОСТРОЕН НА 100% КОМУНИЗЪМ. За какво точно става дума. Държавата ни има най-стабилната еднолично управлявана компартия. Диктатура наД пролетариата с един истински държавен Глава, който неуМорно се грижи за хората в българия, за тяхното щастливо бъдеще. Вместо с разпадналият се СССР вече сме в съдружие с ЕС. С цел заздравяване на ВЕЛИКАТА партия БКП-ГЕРБ на общонародния конгрес, свикан от Първия секретар на едноличната партия БКП-ГЕРБ, се взена изключително важни решения. Общинските ръководства ще се избират пряко от членовете единствено на УП (управляващата партия). За всеки, който даде гласа си за Първият секретар на БКП-ГЕРБ, другарят ТИКВОЦИЙ (пардон, грешка на клавиатурата, др Бойко Борисов) се предвиждат парични и социални поощрения във вид на Пари от прогнилия капитализъм (Евро, Долари. Шв. франкове и т.н.). Ще бъдат давани обществени поръчки на НАШИ ХОРА (в условията на комунизЪма това не е престъпление), които ще бъдат пряко наблюдавани единствено от Премиера, с цел пресичане на корупцията още в зародиш, а обикновените чиновници с ранг под министър ще получват ограничен брой СУДДЖУЦИ, А НА КАЛИНКИТЕ ЩЕ ИМ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ ЦВЕТНИТЕ ТОЧКИ по СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНА ТЕХНОЛОГИЯ. Взети са и още много важни решения относно облагодетелстването на българеските граждани и най-вече на неуморните поддържници на БКП-ГЕРБ, бивши ятаци, журналисти-подлоги, тайни агенти и не на попследно място на ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ. КАЖЕТЕ СЕГА! Нима това не е прекрасно? Народа е очарован и с просълзени от щастие очи бърка в кофите за боклук. (НЕ, НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯЙТЕ) Никой не търси храна. Търсят изгубената гьонсурат мутра на Бойко Борисов - Премиерът СЛЪНЦЕ, НЕУМОРНО ГРИЖЕЩ СЕ за добруването на всички хора в СВОЯТА РОДИНА. Благодарение на него пенсиите и работните заплати на българите се увеличиха хиляди пъти. Вече всички сме милионери. Минималната заплата е 460 млн лева, а най бедните пенсионери живеят ОХОЛНО С 200 МИЛИОНА. ЕДНО ЕВРО ВЕЧЕ СЕ КУПУВА ЗА 5 МЛН ЛЕВА, А ДОЛАРА ПАДНА ДО КРИТИЧНИТЕ ЗА САЩ 2.5 МИЛИОНА. КапитализЪма бе сринат окончателно. Държавните мъже В българия изключително скромно отказаха да увеличат заплатите си като на обикновените българи. Те си останаха с нищожните възнаграждения от едва около 40 хиляди (забележете) ЕВРО. ДОРИ ХЛЯБА , МИЛИТЕ ни министри ТРУДНО ЩЕ СИ КУПУВАТ, ЗАЩОТО ТОЙ ВЕЧЕ ДОСТИГНА 900 ХИЛЯДИ ЛЕВА...
3
Надали някой от тези, които гласуваха за вас все още ви вярва
4
Македонско куку - пиле шарено.
5
Интересува ме къде в околностите на София се провеждат гей-сборища. Искам да се включа.
6
Имаше едно такова гей-сборище в НДК беше на 28 или 29 октомври . Там се бяха събрали геиове от цялата страна - наричаха го КОНГРЕС .
7
Какви смазващи разкрития е направил Джамбазки, дами и господа от ПИК? Нищо ново не казва, а говори познати неща. Може би само на "журналистите" от този неграмотен сайт не са известни! Смешни сте с тези бомбастични заглавия - вероятно толкова е интелектуалният ви капацитет, който не ви позволява да измислите друго, по свястно заглавие. Каквито са ви заглавията, такива са ви и текстовете - елементарни, глупави, лъжливи!
8
do 6 МИНУС ,сгреших с плюса ,гейовете са на др място,че и педофили
9
Джамбазки-приличаш все още на свястно момче и колкото по бързо се разграничиш от тая продажна коалиция толкова по добре за теб ВЕРВАЙ МИ !!!
10
Всичко знаем .Плямпало грозно.Кой влезе в затвора,а?
11
Ангелче,с " ако" не става нищо.Защото акото мирише,винаги! Колкото до следващи избори- Вервай ми! За Митъо Пищова ще гласувсм- за Вас- никога! Мъжко дупе, веднъж се ....!
12
До-8 Вярно бе и на друго място има много геиове . На Позитано -20 , там ги търси и стани член на тяхната гей- организация
13
TI MAY SI GI PROBVAL ZA DA SI TOLKOVA SIGUREN.
14
Джамбаз-менгянски ДуПе-"войвода" е потенциален обвиняем по източването и фалирането на КТБанк заедно с Бареков, Цв. Василев, ДС-прасьо "Ванчо" гюфто КараКочината, Гумен Петков, Леевски, БОКо, Цаци, .....! Падне ли от власт БКП-ШАЙКАТА с ДС-ШКЕМБЕТАТА - Джамбаз ще завърши живота си беден, изнасилен и като трудовак-каторжник по ръчното изкопаване на тунела под Шипка - с цялата БКП-ШАЙКА!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Художник рисува картина и я носи в галерия за продажба. Галеристът го пита: - Как се казва картината? - "Във Враца"… - Аха… А, какви са тези голи тела? - Това са жена ми и комшията… - А Вие къде сте? - Във Враца…

 

няма нови новини
Днес: 288
hot
най-четени новини в момента
сега
2803
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Главният прокурор с последни новини за банкера-беглец Цветан Василев
x
ПОЛЕЗНО! Златните правила при простиране на дрехи
x