Вход
София
Времето в София 17 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ИСТЕРИЯТА Е ПЪЛНА: Разгромената Мая Манолова не иска да повярва в резултатите (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ИСТЕРИЯТА Е ПЪЛНА: Разгромената Мая Манолова не иска да повярва в резултатите (ОБНОВЕНА)

на 03.11.2019
294024
60
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ИСТЕРИЯТА Е ПЪЛНА: Разгромената Мая Манолова не иска да повярва в резултатите (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
03.11.2019
60
294024

Мая Манолова, която бе разгромена от Йорданка Фандъкова в надпреварата за кмет на София, не желае все още да дава изявление за загубата, тъй като се уповава на вярата, че ще скъси дистанцията. Тя помоли журналистите да изчакат още, за да чуе още резултати от социолозите. По нейните думи тя изостава само с 500 гласа. 

Не е изключено изгубилата кандидатка да поиска второ преброяване. 

След дълго чакане Манолова все пак заяви на брифинг, че според паралелното преброяване разликата между нея и Йорданка Фандъкова е под 3%. "Това е и причината да дадем това изявление след първоначално обявения час", заяви тя.

"Наистина дадох всичко от себе си в една трудна, жестока и нечестна кампания. В нито един момент не отговорих на вандалските актове с вандализъм, на лъжата с лъжа, на агресията с агресия, на купуването на гласове. Защото подкрепата на хората за мен бяха по-важни от манипулациите и от черната кампания", заяви Манолова. 

Тя посочи, че нещото, от което се страхува, са думите: "Нищо не мога да направя". "Това е реалната ситуация в страната. А тя е безобразно и безнаказано купуване на гласове".

Манолова заяви, че хората са повярвали, че промяната е възможна: "София показа, че може да се обедини. Демократичната десница, демократичната левица, демократите от неправителствения сектор, всички демократично настроени и лявоориентирани граждани си подадоха ръка и доказаха, че могат да преодолеят партийните различия". 

Манолова отново подхвана темата за "промяната в София", завъртя и витиеватото "гражданите, които ще управляват" и още веднъж заяви, че ще говори отново като чуе окончателните резултати от днешното гласуване.

Кандидатката на БСП отказа да отговори на въпрос на ПИК защо активността на гласуването за нея се е засилило в тъмната част на деня. По информация на ПИК и агенция "Сова Харис" разликата между Фандъкова и Манолова е 6%. Очевидно Манолова все пак се е убедила, че е загубила на изборите и вероятно на това се дължеше кратката й реч.

Предполага се, че Манолова ще се ориентира към бъдещ нов политически проект.

ИЗБОРНИЯТ ДЕН В ПИК TV!

Вижте първия час на студиото на ПИК TV след 13 ч.и коментара на Антоанета Христова във видеото на живо на ПИК TV:

Вижте втория час на студиото и коментарите на Румяна Коларова и Борислав Цеков, както и гласуването и изявлението на премиера Бойко Борисов в Банкя:

Третият час на студиото на живо с коментарите на социолога Александър Владимиров, Николай Бареков и журналистите Цветан Фиков и Симо Русев:

Вижте анализа на политолога Георги Киряков: 

Гореща среща на екипа ни с Мая Манолова във фризьорския й салон в следобедните часове излъчи ексклузивно ПИК TV на живо в изборното студио: 

Социологът Михаил Мирчев направи ексклузивен анализ на вота в шестата част на изборното студио на живо на ПИК TV:

Ексклузивна прогноза и коментар от социолога Юлий Павлов вижте в седма част на студиото:

Коментар от проф. Стоян Денчев в осма част на изборното студио:

 

Горещи данни и разкрития от екипа на ПИК и анализ на социолога доц. Стойчо Сточев:

Първи данни след края на изборния ден от социолога Васил Тончев и горещи коментари в студиото на ПИК TV. 

Шефът на БСП Варна Борислав Гуцанов поиска оставката на Корнелия Нинова като лидер на БСП. 

Спас Гърневски поздрави ГЕРБ за успеха и направи анализ на вота в Пловдив, а Георги Марков от ГЕРБ обясни защо Фандъкова е феномен. Всичко това в част 11 от изборното студио на живо на ПИК TV:

В предпоследния час от изборното студио на ПИК TV члена на пленума на БСП Боян Чуков също поиска оставката на Корнелия Нинова, а ГЕРБ и премиера Бойко Борисов излязоха с първи коментар на резултатите от балотажа:

Първите коментари на Мая Манолова и екипа й, както и края на изборното студио и горещите коментари на последните данни за вота в страната вижте в 13-а част на студиото на живо на ПИК TV:

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 29884
архив

Жените някога търсеха сред всички мъже поне един красавец. Сега търсят сред всички красавци поне един мъж

x