Вход
София
Времето в София 10 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Кабинетът избира нов шеф и ново ръководство на Фонд "13 века България" (СНИМКИ)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Кабинетът избира нов шеф и ново ръководство на Фонд "13 века България" (СНИМКИ)

на 07.11.2018
29835
7
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Кабинетът избира нов шеф и ново ръководство на Фонд "13 века България" (СНИМКИ)
Автор: ПИК
07.11.2018
7
29835

Министрите ще определят нов състав на постоянното представителство на Република България към Европейския съюз в Брюксел. На редовното правителствено заседание ще бъде избран и изпълнителен директор на Национален дарителски фонд „13 века България”.

 

Дневният ред на заседанието на Министерски съвет предвижда и промяна на наредбата за условията, правилата и реда за регулиране и регистриране на цените на лекарствените продукти, приета с постановление № 97 на Министерския съвет от 2013 г.

ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов призова младежите от ГЕРБ да бъдат активни (СНИМКИ)

ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов призова младежите от ГЕРБ да бъдат активни (СНИМКИ)

Да бъдат активни призова младежите от ГЕРБ премиерът...

на 25.10.2018

Предвижда се правителството да осигури допълнителни трансфери по бюджетите на общините за 2018 г. за финансово осигуряване на дейности по националните програми „Развитие на системата на предучилищното образование“, „Заедно за всяко дете“ и „Без свободен час“. Предложението за допълнителните трансфери по бюджетите на общините е на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев. 

Кабинетът ще реши дали Първа МБАЛ - София ЕАД да стане университетска болница. Точката е внесена от министър на здравеопазването Кирил Ананиев. Здравният министър ще представи пред правителството и проект на постановление за изменение на наредбата за усло¬вията, правилата и реда за регулиране и регистриране на цените на лекарствените продукти, приета с постановление № 97 на Министерския съвет от 2013 г.

Министърът на правосъдието Цецка Цачева ще представи проект на постановление за приемане на правилник за прилагане на Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателно производство. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(7)
1
Тази организация е схема за източване на обществени средства!!! И назначаване на удобни мишки! И, впрочем, редно е да се казва вече 14, а не "13 века България"!
2
И 130 ГОДИНИ НАЗАД С ГЕРБ
3
Боклука пак се събра.
4
Защо нищо не казвате? Два дни жените в ГЕРБ, политици и членове на кабинета почиваха и обсъждаха националното управление и сигурност в петзвездния хотел "Двореца" във Велинград.
5
Мерси, дали е имало секс, дай, Боже, понеже иначе от труд не им остава време.
6
За отбелязването на 1300-годишнината от създаването на българската държава е осъществена широкомащабна подготовката, включваща създаването на служба „Културно наследство“ към МВнР през 1977 г., подпечатано със секретно решение на Политбюро. За ръководители на службата са избрани председателката на Комитета за изкуство и култура Людмила Живкова, външният министър Петър Младенов и вътрешния Димитър Стоянов, а пряк началник на става зам.-външния министър Живко Попов. Мегаломанската идея на Живковото управление е била закупуването или при невъзможност за това – „набавянето” (кражбата) на произведения на изкуството в чужбина, с които да се обогатява културното и национално наследство.Подписът на Людмила Живкова, заедно с този на външния министър Петър Младенов, стои под строго секретна Инструкция за отпускане, изразходване и отчитане на средства по „Издръжка на дипломатическите представителства от 16 юни 1976 г. В параграф 18 на раздел „Особени разходи” е отделено перо „Оперативни разходи”, в което се указва как да се унищожават документите за разходите: „След одобрението на отчета комисията унищожава чрез изгаряне финансовите отчети и приложените към тях разходооправдателни документи. За целта се съставя протокол, който се предава на финансово-отговорното длъжностно лице за съхранение”. Как е изглеждала дейността на службата разкрива ревизията, извършена след 1981 г. Тя констатира, че за периода от май 1975 до юли 1981 службата е изразходвала общо над 9,3 млн. лева. За закупуване на произведения на културата са похарчени 2,9 млн. лева, за командировки над 2 млн. лева, за техника – близо 1 млн. лева, а за обеди , вечери, хонорари и бакшиши – над 3 млн. лева, неправилно изплатени са над 400 000 лева.
7
Само от Страдивариус а който купиха за Минчо Минчев всички тези Разходи се изплащат днешно време
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 16633
архив

Питат бизнесмен как е станал милиардер? - Станах благодарение на жена си... - ?!?!?!? - Интересно ми беше на кой етап ще престане да се оплаква от липсата на пари.

 

няма нови новини
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
сега
1568
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Шефът на МВР с горещи данни за провокациите преди изборите - предупредителните протоколи са три пъти по-малко спрямо вота, организиран от служебния кабинет на Румен Радев (ОБНОВЕНА)
x
Тези пет неща привличат другия пол като магнит
x