ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Киро мълчи дали Лена ще е в листите за следващите избори (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Час Пик ГЛАВНА

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Киро мълчи дали Лена ще е в листите за следващите избори (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

50083
на 02.02.2023
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Киро мълчи дали Лена ще е в листите за следващите избори (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Според Кирил Петков, България върви назад. Това станало възможно благодарение на връщането на хартиената бюлетина. Петков говори от кулоарите на парламента.

препоръчано

"Идва времето за голямото обедениние“, зарече се Петков. 

Той отказа да отговори на въпроса на ПИК TV дали Лена Бориславова ще намери място в листите за следващия парламент.

"България е свикнала да прави политически сделки. Това е абстрактно. Ако всеки един от нас застане зад общото обединение, това е истинската кауза“, объркано заяви той.

Петков отново отказа да отговори на нашата репортерка Цвети Борисова, след като тя го попита кога е регистрирал ПП като партия.

Кирил Петков коментира и новия състав на служебния кабинет. Според него, кабинетът имал само една задача и тя била да организира изборите да се проведат честно. Според него обаче това било трудно изпълнимо, защото се била върнала хартиената бюлетина.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК