ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Комисията за Ивелин Михайлов разкри - идеологът на "Величие“ продавал 200 акции за 50 000 лв. Историческият парк нямал книга на акционерите (ОБНОВЕНА)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Комисията за Ивелин Михайлов разкри - идеологът на "Величие“ продавал 200 акции за 50 000 лв. Историческият парк нямал книга на акционерите (ОБНОВЕНА)

315205
на 19.07.2024
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Комисията за Ивелин Михайлов разкри - идеологът на Величие“ продавал 200 акции за 50 000 лв. Историческият парк нямал книга на акционерите (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Заседание на Временната комисия за проверка на всички факти и обстоятелства на данни за извършени престъпления във връзка с дейността на Ивелин Михайлов - идеолог на ПП "Величие" и изграденият в село Неофит Рилски, община Ветрино, културно-исторически комплекс "Исторически парк", в т.ч. престъпления, свързани с пране на пари и обвързаности на представители на местната и централна власт с този комплекс и неговото изграждане.

препоръчано

Първият изслушан е Петър Джелепов, заместник-председател на КФН. Той изнесе данни как е ставало набирането на акционери. Били предлагани през 2019 г. акции от 200 броя за 20 000 лв. 

В залата нахлу Симон Милков, който с викове и крясъци се опита да прекрати заседанието и се опита да влезе в контакт с присъстващите. Беше му направена забележка, че ще бъде изгонен, ако продължи със смутителските си действия.

Стана ясно, че през 2017 г. са предлагани 200 акции за 20 000 лв., а през 2019 г., отново за 200 акции, цената вече станала 50 000 лв.

Освен това стана ясно, че КФН няма информация "Исторически парк“ да има книга на акционерите.

На Милков отново беше направена забележка. И той беше помолен да напусне залата. Бяха повикани квестори, за да го изведат. Държанието му беше определено като недопустимо за журналистическата етика. Заради настаналия смут и безредие поради гаменското държание на Милков, беше дадена 10-минутна почивка в 15:10 часа.

В 15:20 часа се поднови заседанието на Комисията. Следваща точка - изслушване на въпросния Симон Милков. Над 180 дружества АД и ООД са били създадени за около година.

Независимата депутатка Катинчарова от разпуснатата парламентарна група "Величие“ снимаше наляво и надясно, беше й направена забележка, която тя не уважи и отново настана кратък смут.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК