ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Красимир Янков отговори на Нинова: Да прочете Конституцията и да я спазва (ВИДЕО)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Красимир Янков отговори на Нинова: Да прочете Конституцията и да я спазва (ВИДЕО)

87000
на 30.09.2020
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Красимир Янков отговори на Нинова: Да прочете Конституцията и да я спазва (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Коментарът на Корнелия Нинова за напусналите шестима само доказвал правотата на решението им. Това заяви пред журналисти в парламента независимият вече депутат Красимир Янков.

препоръчано

Той посъветва лидера на БСП да прочете Конституцията и да я спазва.

Шестимата, напуснали парламентарната група на червените, остават в парламента въпреки искането на соцлидерката да излязат от законодателния орган. Янков посочи, че шестимата напуснали групата заради имитацията на опозиционност от страна на левицата в парламента.

Той призова медиите да наблюдават техните действия, за да се види истинската опозиционност. За него Нинова продължавала да прокарва разделителни линии.

Припомняме, по-рано днес Нинова заяви, че мотивите за напускане на шестимата депутати от левицата не били ценностни, а властови. Тя настоя шестимата да напуснат и Народното събрание и подчерта, че друг няма да напуска групата на БСП в парламента..

Вчера стана ясно, че червени депутати напускат парламентарната група на БСП. Сред тях са Красимир Янков и Валери Жаблянов. Другите са Лало Кирилов, Димитър Стоянов, Николай Иванов, Георги Андреев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК