Вход
София
Времето в София 24 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Люта схватка за вота на недоверие - Александър Симов от БСП и Карлос Контрера от ВМРО в горещ спор кой клати властта и има ли завера за събарянето на кабинета (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Люта схватка за вота на недоверие - Александър Симов от БСП и Карлос Контрера от ВМРО в горещ спор кой клати властта и има ли завера за събарянето на кабинета (ОБНОВЕНА)

на 06.11.2017
85654
15
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Люта схватка за вота на недоверие - Александър Симов от БСП и Карлос Контрера от ВМРО в горещ спор кой клати властта и има ли завера за събарянето на кабинета (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
06.11.2017
15
85654

Депутатът от БСП Александър Симов и общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера разкриха кой клати властта у нас преди европредседателството, има ли завера на социалистите, ДПС и президента Румен Радев за свалянето на кабинета, на какво мирише в червената партия и управляващата коалиция след серията скандали за конфликт на интереси по места и в централната власт.

Двамата политици веднага се скараха за езика на омразата. Контрера заяви, че в парламента се прекалява, но заяви, че е чувал и от Антон Кутев от БСП и от хора от ДПС недопустим език. Симов пък го контрира, че Антон Тодоров и Спас Гърневски то ГЕРБ нямало как да бъдат надминати.

"За съжаление тази тенденция е от много години и явно няма начин да бъде спряна. В общинския съвет например ние не си позволяваме такова отношение към колеги, докато в парламента някои хора като видят камерите и микрофоните, започват да ръсят цинизми, явно за да привличат внимание", коментира Контрера. 

Симов припомни скандалите в Хасково и Кърджали и заяви, че там хората кандидатстват за работа не в общината или на място в предприятията, а в партийната централа на ГЕРБ. "Има много случаи на преследвани хора, директори на училища, само защото не са от тази партия. Събираме доказателства и нека г-жа Караянчева да не е спокойна", закани се Симов.

Карлос Контрера пък заяви, че ДПС е партията е, която е приватизирала общините, където има техни избиратели. "Г-н Симов, като ще бъдете принципни, вадете и тези неща и бъдете обективни, извадете и вашите, и на ДПС гейтовете, както и феодалите", коментира патриотът от ВМРО. Той бе категоричен, че има и примери за това, че общинари от БСП зад гърба на партията се договарят с хора от ГЕРБ на местно ниво.

"Проверете как двамата партийни лидери на БСП от София влязоха през задния вход в управлението на общински фирми в София и след какви договорки", каза Контрера. 

По темата за вота на недоверие, Александър Симов заяви, че той ще бъде за корупция. Отрече обаче да има тайни или явни договорки между БСП и ДПС.

"Говорим с всяка политическа сила, която има желание да подкрепи вота ни в парламента. Нямаме предварителни договорки и вотът е иницииран от БСП. Не правете внушения, че сме във вечен и неразрушим съюз с ДПС", заяви Симов. 

"Разсъждавайки върху думите на Карадайъ от онзи ден оставам с впечатлението, че отдавна са водени такива разговори, защото той каза разговарях с някои колеги. Дали прегръдката от "Орлов мост" продължава да бъде толкова близка и дали си правят сметката БСП и ДПС да управляват заедно. Виждаме, че има унисон - БСП нападат ГЕРБ, а ДПС - "Обединени патриоти"", репликира Карлос Контрера.

 "Основната грешка на БСП е, че се занимава с детайли и дребнотемия, но не предлага генерални решения", категоричен е патриотът.

"Винаги съм защитавал тезата, че БСП трябва да упражнява санитарен кордон около ГЕРБ и никога да не влиза в коалиция с тази партия", обясни Александър Симов.

Относно вътрешната опозиция в Българската социалистическа партия народният представител каза: "Никой от тези хора не пожела да вземе думата на Конгреса. Корнелия Нинова е лидер и има позиция, добра или лоша, това е друг въпрос. А на тези хора позицията им е, че Корнелия Нинова е лош лидер", отсече той.

Във връзка с ремонтните дейности в София Карлос Контрера обясни: "Факт е, че нещата не се получават - не само ремонта на бул "Дондуков" и велоалеята на ул. "Раковска". Тъждество между ГЕРБ и Обединени патриоти в Столичния общински съвет няма. Аз също съм крайно недоволен от тротоарите, шахтите, не говорим само за бул "Дондуков".

"Има много неща, които трябва да се поправят и ние не си мълчим. Голяма грешка беше, че се пусна движението по бул. "Дондуков" преди да завърши целият ремонт", негодува общинският съветник от ВМРО.

"Вотът на недоверие може би ще бъде внесен тази седмица. Утре ще стане ясно със сигурност след среща на парламентарната ни група. Какво е неговото бъдеще - предстои да видим. Надявам се поне дебатите да бъдат добри", заяви Александър Симов.

"Не приемам думите "да оцелеем" във вота на недоверие. Очаквам много безумни изказвания от парламентарната трибуна при този дебат. Вотът ще бъде внесен, след като се договорят БСП и ДПС, но трябва да изчакаме, може и да не се разберат", репликира Карлос Контрера.

Цялото студио с гости Александър Симов и Карлос Контрера пред Ива Николова по ПИК TV вижте във видеото:

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(15)
1
Какво прекрасно македонско име Карлос Контрера!
2
Абе, това кюфте Александър Симов, известен като водач на психясалите леви, няма ли кой да му лепне два шамара заради глупостите, които дрънка?
3
В България всичко е прекрасно. По-добре никога не сме били. СоциализЪмът пасти да яде. През 2009 година, под мъдрото ръководство на др. Бойко Борисов - Първи секретар на БКП-ГЕРБ, започна строежа на истинския комунизъм в българия. Сега, в края на 2017-та с гордост може да кажем. СТРАНАТА НИ Е ПЪРВА В СВЕТА С ПОСТРОЕН НА 100% КОМУНИЗЪМ. За какво точно става дума. Държавата ни има най-стабилната еднолично управлявана компартия. Диктатура наД пролетариата с един истински държавен Глава, който неуМорно се грижи за хората в българия, за тяхното щастливо бъдеще. Вместо с разпадналият се СССР вече сме в съдружие с ЕС. С цел заздравяване на ВЕЛИКАТА партия БКП-ГЕРБ на общонародния конгрес, свикан от Първия секретар на едноличната партия БКП-ГЕРБ, се взеха изключително важни решения. Общинските ръководства ще се избират пряко от членовете единствено на УП (управляващата партия). За всеки, който даде гласа си за Първият секретар на БКП-ГЕРБ, другарят ТИКВОЦИЙ (пардон, грешка на клавиатурата, др Бойко Борисов) се предвиждат парични и социални поощрения във вид на Пари от прогнилия капитализъм (Евро, Долари. Шв. франкове и т.н.). Ще бъдат давани обществени поръчки на НАШИ ХОРА (в условията на комунизЪма това не е престъпление), които ще бъдат пряко наблюдавани единствено от Премиера, с цел пресичане на корупцията още в зародиш, а обикновените чиновници с ранг под министър ще получват ограничен брой СУДДЖУЦИ, А НА КАЛИНКИТЕ ЩЕ ИМ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ ЦВЕТНИТЕ ТОЧКИ по СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНА ТЕХНОЛОГИЯ. Взети са и още много важни решения относно облагодетелстването на българските граждани и най-вече на неуморните поддържници на БКП-ГЕРБ, бивши ятаци, журналисти-подлоги, тайни агенти и не на последно място на ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ. КАЖЕТЕ СЕГА! Нима това не е прекрасно? Народът е очарован и с просълзени от щастие очи бърка в кофите за боклук. (НЕ, НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯЙТЕ) Никой не търси храна. Търсят изгубената гьонсурат мутра на Бойко Борисов - Премиерът СЛЪНЦЕ, НЕУМОРНО ГРИЖЕЩ СЕ за добруването на всички хора в СВОЯТА РОДИНА. Благодарение на него пенсиите и работните заплати на българите се увеличиха хиляди пъти. Вече всички сме милионери. Минималната заплата е 460 млн лева, а най бедните пенсионери живеят ОХОЛНО С 200 МИЛИОНА. ЕДНО ЕВРО ВЕЧЕ СЕ КУПУВА ЗА 5 МЛН ЛЕВА, А ДОЛАРА ПАДНА ДО КРИТИЧНИТЕ ЗА САЩ 2.5 МИЛИОНА. КапитализЪма бе сринат окончателно. Държавните мъже В българия изключително скромно отказаха да увеличат заплатите си като на обикновените българи. Те си останаха с нищожните възнаграждения от едва около 40 хиляди (забележете) ЕВРО. ДОРИ ХЛЯБА , МИЛИТЕ ни министри ТРУДНО ЩЕ СИ КУПУВАТ, ЗАЩОТО ТОЙ ВЕЧЕ ДОСТИГНА 900 ХИЛЯДИ ЛЕВА...
4
Сега има два варианта: 1. Първи вариант: Ако управляващите не си отидат доброволно , да бъдат изгонени от народа с бой.... 2. Вариант: Българите да напуснат България...... Други варианти няма.....
5
Липсва ми задълбочениа и и дъбокоинтелегентен анализ на госпожица Мангасаркова. Липсата на самооценка е болесно състояние характерно за целия екип на ПИК. Дерзайте ! Успешно побутвате електората към комунистите което е и тайната ви цел. Наследниците...
6
Дааа, и тази дискусия доказва факта, че между сестринските партии ГЕРБ и БСП принципни различия няма. Но кипи социалистическа надпревара по някой въпроси - коя партия лъже повече, коя партия краде повече, коя партия е по-корумпирана, коя партия е назначила повече роднини във властта, в коя партия има повече членове на БКП, милиционери, агенти на ДС и деца на политбюро.
7
ТОЯ ДВОЕН ТУЛУБ ОТ БСП ОБИЧА АМЕРИКА, КАКТО И КАКА МУ КУРИ.ОБИЧАТ Я, НО Я ПЛЮЯТ, НО Я ОБИЧАТ!
8
До -1 А именцето на отрочето на Нинова Рафаел какво ли е ? - малко ми прилича на Еврейско
9
TOYA KARLOS " VOYVODA" LI E? IMETO MU E MALKO KONTRA DE
10
ПРЕДЛОЖЕТЕ , ПОЛИТИКА НЕ ПАНАИРИ!!!!ПРЕДЛОЖЕТЕ ПОЛИТИКА , НЕ ГЕНОЦИД СПРЯМО ПЕНСИОНЕРИТЕ !!!!!
11
май е братска антибългарска поръчка и червените лакеи мигом се втурнаха да закопаят държавата! Колко по-отчетливо да е антибългарското предателство? А Марешки ще изхвъркне завинаги от Парламента. Особено в компанията на БСП и ДПС.
12
червения гей с разпрания гъз голия охлюв който няма и ден трудов стаж извън мафиотската бсп и нейния флагман дума с тираж от 10 броя които съществуват на базата на данъците на всички българи пак изплува от бърлогата и си отвори гейската уста коята като не плещи глупости лапа всякакви суджуци
13
Надайте се крадливи комунета, това правителство ще изкара пълен мандат.
14
Идват радостни времена, когато руските шпиони няма вече да застават на трибуната, за да заблуждават простата част от населението, а ще застанат до стената, за да бъдат разстреляни като национални предатели. При война предателите се ликвидират.
15
4ervenata izmlet da e v zatvora
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Жена се връща ядосана вкъщи, носейки голям куфар. Още от вратата подхваща мъжа си:
- Край, омръзна ми! Напускам те! Ето, и куфар си взех да си събера багажа - отивам си обратно при мама!
- Късно е, тя преди малко дойде тук. Напуснала баща ти...

няма нови новини
Днес: 180
hot
най-четени новини в момента
сега
3108
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! На магистрала "Тракия" е страшно! Кола се заби в ТИР, жена е в болница! На 100 метра от мястото има втора катастрофа (ВИДЕО/СНИМКИ)
x
МИСТЕРИЯ! Нибиру не е планета, а енергийна същност, която може да ни унищожи (ВИДЕО)
x