Вход
София
Времето в София 8 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! МВР с горещи подробности за шесторното убийство в Нови Искър! (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! МВР с горещи подробности за шесторното убийство в Нови Искър! (ОБНОВЕНА)

Разследват бизнеса на Неделчо Юнаков - негови кухи фирми чистели ДДС
на 03.01.2018
147973
18
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! МВР с горещи подробности за шесторното убийство в Нови Искър! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
03.01.2018
18
147973

"Касае се за изключително тежко престъпление, каквото няма аналог в близката ни история", каза на брифинг пред сградата на СДВР тази вечер Борислав Сарафов, шеф на следствието. Категорично изключвам да има самоубийство, касае се за шесторно убийство, допълни той по повод касапницата в Нови Искър.

ИЗВЪНРЕДНО! Нови горещи разкрития за касапницата в Нови Искър (СНИМКИ)

ИЗВЪНРЕДНО! Нови горещи разкрития за касапницата в Нови Искър (СНИМКИ)

Жестока е била гледката на касапницата в Нови Искър....

на 03.01.2018

Жертвите са: 

Неделчо Юнаков

Георги Юнаков - негов син, роден 1998 г.

Еленка Бурджиева, майката на Кети, родена 1945 г.

Нанси Иванова, дъщерята на Кети, родена 2002 г.

Боби Иванов, приятел на Нанси, роден 1999 г.

Кети Кюхова

Всички са убити с огнестрелно оръжие, не с по един, а с множество изстрели. Предстои много работа по анализи. Това е установено до момента. Към момента не сме установили оръжието на убийството, каза още той.

Снимки: Мартин Атанасов, ПИК

По начина на попаденията от изстрели се изключва самоубийство, защото никой не се самоубива с 3-4 изстрела. Няма и оръжие, а при самоубийство няма как да не се намери на мястото, посочи той.

Продължаваме да работим по всички версии, проверяваме дейността на Неделчо. Имаме данни, че се е занимавал и с кухи фирми, които чистят ДДС. Установяваме начина, по който е придобит имота - бивши собственици, проблеми, свързани с придобиването. Всички версии продължават да бъдат актуални до отпадането на всяка една от тях, коментира главният секретар на МВР Младен Маринов. 

Днес бяха проведени огледи в светлата част на денонощието. Следово куче ни заведе до джипа на семейството, където бе открит трупът на жената. И към момента продължават огледите в къщата, тъй като трябва да се вземат още биологични следи, допълни Маринов. 

Убийствата са извършени в новогодишната нощ. След експертизите можем да кажем кога кой е убит. Работи изключително голям екип от разследващи и прокурори. Целият капацитет на МВР и прокуратурата е впрегнат, за да стигнем до извършителя на това изключително цинично и жестоко убийство, каза Сарафов. 

Тепърва предстои експертиза на тефтерчето, допълни Марин Младенов. Към момента няма заподозрян от близките, каза още той. 

Както ПИК съобщи, полицията откри и шести труп - на Кети, майката на Нанси и жена на Неделчо Юнаков. Недалеч от кладенеца, в който е открито тялото, е намерено и тефтерчето на Кети, в което е имало любовни послания и сметки. 

Тя е застреляна и хвърлена в кладенец, а недалеч от мястото бе открит семейния джип БМВ. Днес трупът бе откаран към Съдебна медицина. 

 

 

Сподели:
свързани новини
Психологът Христо Монов: Убийството в Нови Искър е професионално свършена работа Психологът Христо Монов: Убийството в Нови Искър е професионално свършена работа
„Убийството на семейството от Нови Искър е по-скоро...
на 03.01.2018
Напиши коментар »
(18)
1
Тия нищо не знаят
2
първо бяха удушени, после само с по един изстрел, сега изстрелите са над 20 и т.н., и т.н. веществени доказателства се намират от случайни хора и журналисти ... абе въобще лъжи след лъжи ... тези убийства НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ РАЗКРИТИ !!!
3
на.лицата обрали народ и държава: Гумен Грипен, Рафалов (Фатмака фърчило), КрадНелия СлаНинова (Импексовата миризлива курабия), СерГея (СС Момата), Драгалевския Мангал (Мавъра), Прокобата, двата му пудела, Гнома и Рада дълбаката, Делян (Шише), Чалмата (Карамърда). ..................................................................................................................................................... ГД.БОЕЦ издаваме настоящата Заповед на основание чл.12а, чл.103, чл.105, чл.321, чл.321а, чл.322 и чл.26 от НК. ..................................................................................................................................................... За.това,че в условията на продължаващо престъпление с изключителна наглост и жестокост ограбват българският народ и превърнаха държавата ни в най-корумпираната и бедна страна в Европа. Стотици селища са превърнати в гробища, десетки градове в сенки, цели региони са обезлюдени и съсипани, милиони българи са прокудени от родината им заради мизерията и зверската корупция. Други милиони българи все още живеещи в България са доведени до отчаяние и безизходица. Заради репресиите спрямо будните и непримирими. Заради това, че превърнаха държават ни в кочина. Заради откраднатите милиарди, заради съсипаните човешки съдби и смачканите мечти и надежди на един цял народ! Заповедта да се приведе в изпълнение от членовете на БОЕЦ. Влиза в сила от 01.01.2018г. Да се използват всики възможни методи и средства за установяване на местонахождението и задържането на лицата. Всички сили и ресурс на организацията да се фокусират върху изпълнението на задачата.. Да се разпространи чрез достъпните независими медии до всеки български гражданин. На основание настоящата Заповед ВСЕКИ БЪЛГАРИН има право да задържи обявените за издирване и арест лица, както и да потърси съдействие от други граждани за извършване на гражданският арест. Без страх, без милост и без прошка. Гражданите останахме единствената сила, която може да се изправи срещу мафията и да си върнем държавата. ..................................................................................................................................................... 30.12.2017г. БОЕЦ - България Обединена с Една Цел
4
само за 24 часа специалистите от МВР успяха да установят с колко точно изстрела са убити жертвите. Защото преди 24 часа Главният Прокурор Цацаров заяви, че са убити с по един изстрел... Какви ли умозаключения ни чакат след още 24 часа ? В очакване на поредният клошар. Бивша барета оято е ревъртяла и следващ холивудски сценарий..
5
Този случай ще остане в учебниците по криминалистика. Дано намерят извършителя!
6
Ти да не искаш по ТВ да ти кажат истината -- как , защо, с какво оръжие , кога е станало и защо е станало . Нали и престъпника гледа ТВ и си прави изводи .
7
УБИЕЦА ИЛИ УБИИЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ОТКРИТИ АКО СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. ТЕ НЕ ОСТАВЯТ ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО КОИТО ДА ТРЪГНАТ И ДА ГИ ОТКРИЯТ. ЕДВА ЛИ НЯКОЙ АМАТЬОР ЩЕ УБИЕ 6 ЧОВЕКА. ТАКЪВ ЗАСЕГА ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕЕ РОДИЛ. ПЪРВО ПСИХИКАТА МУ НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛИ ТАКАВА ЖЕСТОКОСТ И ВТОРО НЯМА ТАЗИ СМЕЛОСТ. ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ НЕ МИСЛЯТ ТЕ ДЕЙСТВАТ. АКО СЕ ЗАМИСЛЯТ ТОВА ЩЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СВЪРШАТ РАБОТАТА ЗА КОЯТО СА ГИ ИЗПРАТИЛИ. ПРОФЕСИОНАЛИСТА Е ИМУНИЗИРАН ОТ СКРУПУЛИ И СЪВЕСТ. НЕ ИМ Е ЧИСТА РАБОТАТА НА БАЩАТА И МАЙКАТА ЗАРАДИ ТЯХ СИ ОТИДОХА НЕВИННИ ДУШИЦИ ДЕЦА. БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ГОРКИТЕ!
8
Когато имаме налице ЖЕСТОКА, ХЛАДНОКРЪВНА ЕКЗЕКУЦИЯ на цяло семейство барабар с кучето - или се казва САМО ИСТИНАТА или не се казва нищо! Полицията малко си повярваха от случая в Момчилград и си мислеха, че чрез нарочна дезинформация ще прихванат и тези убийци ... но тези са професионалисти, а не баламурняци като оня селю братовчеда. Тук нещата са други! Абсолютно съм сигурен, че на този етап и хабер си нямат кои могат да са извършителите и поръчителите! Разследващите в момента са в дупка. Психологическите им трикове не дават резултат, а само им губят времето и ги правят смешни!
9
Търсете мъж на възраст между 30 и 40 години. Несемеен. От Нови Искър. Живее сам или с родителите си близо до къщата на убитите. Причината за убийството е скорошно спречкване между него и убитият баща, при което те са се засекли с автомобилите и е възникнал скандал между двамата, който е бил подклаждан от Кети. Младият мъж не е издържал и е счупил стъклото на БМВ- то, след което е бил БИТ от мъжа й. Това силно го е унижило, а подиграващата му се Кети го е довела до ръба. Планирал е убийството не повече от три дена. Извел е жената насилствено от къщата, а не я е убил на място за да може да я гледа как се е гърчи психически, връщайки си го за гаврите й, когато е ял бой от мъжа й. Най-вероятно този млад мъж е забегнал в Гърция, където е пребивавал и преди.
10
До: 3 ГНОМ колко ти плащат БИБИТКОВЦИТЕ да тровиш тук с тролската си жлъч
11
Ти се луд! Убийците са двама (най-малко) или трима (най-много), стреляно е най-малко, ама най-малко с две оръжия едновременно ... каква Гърция, какви пет лева, какъв несемеен. Ти да не си от психолозите на МВР - ха-ха-ха!
12
Това не може да бъде друго, освен мокра поръчка, извършена от изключителен професионалист.
13
Добре, айде, щом сте толкова настоятелни - ще ви кажа - убити са заради прегрешение не на бащата или майката, а заради сина - Георги Юнаков. В последните месеци той е гледал да се "скрие" и да се потули, като е започнал работа (каквато и да е работа) в лудницата. Причината е в сина. Другите са убити защото са видели лицата на екзекуторите. Нещата не са се развили мигновено. Първоначално около час, час и половина са били държани живи, след което са убити.
14
Милиционерите хем са тъпи и прости ,освен да пасат на пловдивският свинар прасетата за друго не стават ще го хванат ако някой го придаде убиица така работят
15
Полицията знае, че причината е в сина, но никога няма да стигне до екзекуторите, защото мина прекалено много време от деянието
16
Когато филма свърши не е нужно да мислите сценарий. Развръзката е там при кладенеца. Малка измама с ДДС няма как да затрие толкова хора. По-вероятно е сумата да е 300-400 000 от инкасото преди три месеца.
17
Tesi mazni policai dai im samo aktove da pihat !
18
По времето на боко Рапона станаха твърде много убийствата! Интересно е колко са разкрити. Сигурно под 10%!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 8008
архив

Да станеш в 7 часа, за да отидеш на работа, е мъчение. Да станеш в 4 часа, за да отидеш на риба, обаче е удоволствие.

няма нови новини
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
сега
1713
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов доволен от визитата си в Йордания: За няколко часа свършихме работа за три дни (ОБНОВЕНА)
x
10 мъдри съвета от Ванга
x