ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Мисия "Борисов - 4" е мираж, повлича ли крак Христо Иванов (ВИДЕО)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Мисия "Борисов - 4" е мираж, повлича ли крак Христо Иванов (ВИДЕО)

614932
на 11.06.2024
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Мисия Борисов - 4 е мираж, повлича ли крак Христо Иванов (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Единственият мъж сред лидерите може да се окаже Христо Иванов, само той даде оставка и като шеф на ДБ, и като депутат, за което заслужава поздравления, това е европейското поведение. Останалите му колеги са се скрили като мишки.

препоръчано

Това обяви издателят на ПИК Недялко Недялков в разговор със Соня Колтуклиева и главния редактор на медията Асен Рашков.

Борисов - 4 се оказа мираж, няма как Бойко Борисов да се завърне като премиер. Шамарът за ГЕРБ също е оглушителен - те губят около 200 000 гласа от миналите избори. Ще имат и по-малко депутати. За каква победа изобщо може да се говори, смята Недялков.

Според него страната върви към печален антирекорд от нови избори през есента и пълна дестабилизизация.

Насила тикат властта в ръцете на Румен Радев. Хората наказаха ГЕРБ и ППДБ заради сглобката и заради риториката им в полза на войната и режима на Зеленски, казва Недялков.

Падат ППДБ, пада и Костадинов, и БСП, но излиза, че всички са победители. Няма изявления, няма поемане на отговорност. Борисов излезе в един манастир, в една общност от обожатели, които да кажат, че е велик, но хората чакат от него отговори - ще има ли правителство, ще поеме ли отговорност. За мен ситуацията е ужасна, а това, което се случи вчера е резултат от шамара на хората за сглобката, допълни той.

Лидерите на системните партии трябва да поемат отговорност, бе категоричен гл. редактор Асен Рашков.

Рашков съобщи, че фрапиращо в ЕП отива Ицо Хазарта заедно с Радан Кънев заради преференции. Така ДБ убива Промяната. Даниел Лорер и Стефан Тафров не влизат.

Видяхме фактора ПИК, каза Соня Колтуклиева, като припомни, че призивът за оставки бе поставен на дневен ред от Недялко Недялков. Сашо Диков също попитал защо не се цитира ПИК. Видя се, че хората търсят алтернатива. ПИК подава реалната информация и пипа в змийските гнезда.

Трябва да се отбележи двойният успех на Делян Пеевски - Христо Иванов си отиде, Десислава Атанасова пък конституционен съдия.

Христо Иванов дали пък няма да стане зам.-председател на ГЕРБ, а може би ще вземе папката, лансира версия Недялков.

Като отмъщение за сглобката системните партии загубиха много гласове на фона на ниска избирателна активност, каза Асен Рашков.

В чужбина Величие побеждава ГЕРБ, каза Недялко Недялков като друг важен факт.

Къде са Асен Василев и Кирил Петков, попита риторично Недялков. Над 3 процента има Радостин Василев. При нов вот той може да влезе, имаше Народното събрание като платформа. Беше потънал, но записът му го реабилитира, каза Недялков.

Кога ще подаде оставка за репутационните си щети генерал Атанасов коментираха в студиото. Въпрос остава дали от тази компания влиза Бойко Рашков.

Не може да ми пробутваш Георги Георгиев и Рая Назарян в София, това са известни с неизвестността си хора, ГЕРБ печели, където е Борисов. Как Назарян, която е асистентка на Менко Менков, е сложена като водач. Това е гаранция за провал. Хората искат несистемни хора с неидеална фигора като полковник Николай Марков, каза Недялков. Николай Марков не е помирисвал студио на БТВ и Нова, няма нито един билборд, той постигна резултата си от нищото, каза Недялков.

Социологическите агенции не го включваха, дори и да искаха хората, не биха гласували за него с презумпцията, че не биха могли да влязат от Величие. Социологията въобще не мереше Марков, това е провал за нея.

ПИК първи разбра какво се случва, подчерта Недялков за случващото се с Величие. ПИК е по-голям фактор от БТВ, Нова, защото е алтернатива, каза пък Соня Колтуклиева.

В 23 и 24 МИР ГЕРБ не са опитвали със силна гражданска квота, подчерта Недялков. Партийната номенклатура според него не отглежда силни фигури. Един Живко Тодоров от Стара Загора например бил самоизградил се и щял да е кмет отново и без ГЕРБ, каза Недялков. Според него ГЕРБ е достигнал електоралния си таван.

200 000 души губи ГЕРБ заради правителството на Сглобката, това е град колкото Бургас, даде пример Недялков. 

Коментирано беше още кой първи предаде другия и възможно ли беше реално правителство на Мария Габриел.

Николай Денков сигурно е най-слабият министър-председател, ние, медиите сигурно също сме виновни, много хора си казаха, че тези избори са репетиция, каза Колтуклиева. Но ние не сме излъгали хората, допълни Рашков, като попита защо на дебати в студията не са се появили лидерите.

Как Борисов да поеме отговорност, ако ГЕРБ остане без Борисов, те приключват, коментира Рашков. Ако Кирил и Асен подадат оставки, кой ще е лидер на ППДБ, попита Рашков. Лидер и могат да са Живко Тодоров и Делян Добрев, както и Калина Константинова и Денков, каза Недялков с уговорката, че в България няма редовни партии, а ООД-та.

Така с години се питаме за Корнелия Нинова кога ще подаде оставка, тя е на нивото на Слави Трифонов, а може би ще има и трети мандат.

Хората накрая ще вземат сопите и ще ни докарат авторитарен режим, разви тезата си Недялков. Властта насила се тика в ръцете на Румен Радев според него. При тоя трафик на ПИК Соня Колтуклиева може да отиде в ППДБ и да ги вдигне, пошегува се Недялков.

Казах на Кольо Колев, че не са социолози, а келнери, припомни генезиса на провала при социологията Колтуклиева.

Лидерите не решават комунално-семейни въпроси, дължат отговори на обществото, на данъкоплатците, коментира мълчанието им Недялко Недялков. Според него Васил Божков може би е участвал на вота през няколко партии, не е ясно олигарсите на колко писти играят. Затова не можем да се сърдим на 70-те процента, които не гласуваха.

Бойко Борисов бие по преференции Ицо Хазарта, каза Рашков, на което Недялков каза, че е безсмислено да се свиква този парламент, заради бюфета и кюфтетата на Настимир Ананиев.

Даниел Лорер като Юда е фигура, която привидя още Недялко Недялков.

Колтуклиева отхвърли подадената и като провокация версия, че Кирил Петков може да се върне в Канада, като невъзможна. 

Дали пък оставката на Христо Иванов не е крачката към разкачването на ДБ от ПП, коментираха още в студиото. Това разцепление ще унищожи ПП, те нямат електорална тежест, процентите за ДБ също не биха били същите, затова може да останат сплотени пред перспективата за нови избори наесен, каза Рашков. Той изрази съжаление, че много млади хора не гласуват.

Злобата е национална диагноза, приключи Недялков с прогнозата, че положението ще става все по-кофти.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ПО ПИК TV!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК