Вход
София
Времето в София 21 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Николай Бареков за парите на Ани Цолова, Виктор Николаев и Антон Хекимян - кой изхранва Люба Кулезич и Сашо Диков (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Николай Бареков за парите на Ани Цолова, Виктор Николаев и Антон Хекимян - кой изхранва Люба Кулезич и Сашо Диков (ОБНОВЕНА)

на 08.09.2017
48586
70
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Николай Бареков за парите на Ани Цолова, Виктор Николаев и Антон Хекимян - кой изхранва Люба Кулезич и Сашо Диков (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
08.09.2017
70
48586

Евродепутатът Николай Бареков с още разкрития за необяснимото забогатяване на знакови лица в телевизиите, след като водещия на сутрешния блок по Нова Виктор Николаев от днес осиротя, тъй като ръководството на медията отстрани партньорката му Ани Цолова след подадените сигнали от Бареков за произхода на парите й, с които си е купила скъпата къща в Драгалевци.

ПЪРВО В ПИК! Бареков отбеляза хеттрик - роди му се син Виктор

ПЪРВО В ПИК! Бареков отбеляза хеттрик - роди му се син Виктор

Николай Бареков отбеляза хеттрик като баща, похвали се...

на 04.09.2017

И още подробности за замогването на самия Виктор Николаев, за назначаването и издигането на Антон Хекимян като водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви, за изхранването на Люба Кулезич и Сашо Диков в различни телевизии и в момента в БИТ.

"За разлика от тези имена които днес ги проверява прокуратурата, аз съм бил член на АБРО. За разлика от тези, които днес са в ръководството на Нова и Би Ти Ви, аз имам над 20 години стаж. Сега дали Цолова ще се върне при рецептите на Мермерски е все, тая, но тя ще бъде поставена там, където няма да може да прави корупционни практики". Това заяви евродепутатът Николай Бареков.

Той допълни, че при Цолова става въпрос за невъобразимо забогатяване и ръководството на Нова ще трябва да обяснява, как са се раздавали тези бонуси. "В настоящия момент рейтингите показват, че не се гледа нито Нова, нито Би Ти Ви, от 10 една трима ги избират", допълни още Бареков.

"Този разградски шмекер се надявам да приключи до няколко месеца и да си намерят нови водещи. Ето на пазара стоят колеги, които са доказано некорумпирани. Не може на 30 години да си купуваш палати с една заплата. С 2 години стаж в сутрешния блок, Хекимян е горд собственик на огромен апартамент", заяви Бареков. 

За това как се взимат пари под масата, евродепутатът заяви, че когато ти 3 години плюеш по някого и взимаш очевидна страна между партийни конфликти, обществото започва да задава въпроси. "Самата тя си призна как става тази работа. Цолова си призна, как са й предлагали 5 хиляди лева за интервю, но явно са й се сторили малки. Корупцията не е по високите етажи, а долу в нюзрюма. В случая има едно лице на Иво Прокопиев, които са уж американските интереси, същия този човек пробива нюзрюмите на телевизиите", заяви Бареков. 

Бареков заяви, че ръководствата дават нюзрумите на аренда, а долу хора като Цолова, Николаев и Хекимян дирибействат. 

Евродепутатът направи шокиращо разкритие, как преди 6 месеца представители на голямото ръководство на Би Ти Ви са го потърсили за помощ. Помощта се е изразила в това, Бареков като човек, който познава отвърте медията да им каже, дали лицата на Нова и Би Ти Ви взимат пари под масата. "Аз им заявих, че не мога да знам, защото не съм разследващ орган. Но им казах, как съсипват определени хора, за сметка на други. Това което направих аз е да пусна сигнал до прокуратурата и НАП и истината излезе наяве", заяви Бареков. 

По повод скандалът с Люба Кулезич, Бареков заяви, че не желае да коментира действията й, защото е направил прекалено много за нея. 

"В последния работен ден на Европарламента аз зададох въпрос към Юнкер за невероятен пробив в съдебната ни система и общата работа на определени съдии с партии, като визирам Лозан Панов", заяви Бареков. Той е получил и отговор от Юнкер, в който се казва, че в основата на създаването на ЕС е независимостта и прозрачността на съдебната система. "Това което казва в писмото си Юнкер, е че мониторинга за България ще продължи. Не заради прокуратурата, а заради съда, заради Лозан Панов, Калоян Топалов и всички останали."

Евродепутатът заяви, че прокуратурата си върши много добре работата. "Аз съм подавал десетки сигнали до прокуратурата, един от тях е именно срещу Трайчо Трайков и Иво Прокопиев, които днес са обвиняеми. И сега се пишат, че ме викали за свидетел, ами как няма да ме викат, всеки ден ако трябва ще ходя", заяви Бареков. 

"Жени Марчева е горд собственик на фирми, получила креди от фирма, която има изключително влияние във ВКС и се явява, като личния ковчежник на Лозан Панов. И за това ще подам сигнал. На дясната му ръка е и най-добрия приятел на Панов. Та така Жени Марчева си купува луксозен апартамент в София", заяви Бареков, но каза, че ще разкаже всичко след като другата седмица ще подаде сигнал.   

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(70)
1
ВСИЧКО ЩО Е ЖУРНАЛЯ Е МУРВИ.
2
Как кой който изхранва и ла*йнар като тебе ЦВ. Василев. Лизич и умрелия Дикоф, биxа взели пари от всеки комунист, за да плюят против десницата, дори и от дявола!!!
3
Тъп си,Дудука,когато спреш да гледаш в чиниите на другите и обясниш с какви пари направи партия и купи имоти за милиони,тогава можеш да говориш. А сега ставал все пи,-жалък и завистлив!
4
Не берете грижи за Цолова ! С този голям задник няма да остане незабелязана.Както винаги вие ще лапате мухите, а тя пачките.
5
Ако има състезание по надплюване, Бареков е без конкуренция. Изглежда и е платежоспособен, щом го показвате толкова често.
6
Всички медийни проститутки на околовръстното. Който иска да ползва услуги да спира. Всички телевизионни бардаци трябва да бъдат игнорирани и в крайна сметка закрити. Да не се пропуска и слугинажа на СЕМ - той трябва да бъде разпусмат моментално.
7
Барек "С Делян така се разбрахме", " Ние с Пеевски сепознаваме много добре и сме добри приятели", "Г--н Доган хайде да таботим заедно пак и да съборим Борисов" това го каза м.ноември 2016г!Сега ще "реве" пак при бедните с часовник на ръката за десет хиляди лева 10.000лв.После ще пие шампанско за 300$ триста долара бутишката от съжаление към бедните.Те пък го направиха европолитик защото Барека им обеща всеки месец да им дава 80& от еврозаплатата си!Те бедните още чакат обещаните 80% еврозаплата от Барека!
8
Пуснете си в тубата НИКИ ДУДУКА! Този се оказа много дребна душица!
9
2...НЕ БАРАИ НИКА ПЕЕРАЗ ТИКВЕН.........................................ВИЕ СТЕ УПАСНО ЛУДИ У КОЧИНАТА !....И БОРИСОФ ЗНАИЕ ТУВА !....НА ЛУДИТЕ ЗАТУВА ИМ ПРАИ ИЗБУРИ....И КАБИНЕТИ !....ТИКВА 1...2....3.....4...................ОК ?....
10
Навсякъде има корупция и слугинаж.За това сме на това дередже.Няма оправия в тая България,много алчни душици бе !
11
Има ли още някой,който вярва на този мошеник.Да си спомним заради какви игрички го изгониха от БТВ,как лъжеше и обещаваше преди изборите,как беше дал сметка в която да се превежда евродепутатската му заплата за благотворителност и какви ли не още лъжи!Бог да пази България от такива мошеници!!
12
Този се е вживял в ролята си на Риголето-придворен шут на Кой...
13
Не се занимавайте с този долнопробник. Той не трябва да бъде споменаван. Ако такива ще имат думата в страната, закривайте я по скоро. Взе пари от мустакатия дявол само за да пречи, прави мръсотии на хората. Няма полза от подобни.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Съжалявам, че Н. Бареков не е прихванал поне малко от деликатността, възпитанието и изяществото на майка си - невероятната, .лирична, нежна поетеса Магдалена Костадинова - mariniki (alias Мария Костадинова). Дори да е прав във всичко, което говори, и въпреки неоспоримия му (според мен) журналистически талант и нюх, тонът, хъсът и агресивността му вече са отблъскващи. Много жалко... харесвах го някога, в сутрешния блок.
16
Пак е на линия...
17
Тия платени маши те омаскарява ха теб и партията ти в продължение на години. Дойде ред да си платят. Има възмездие.
18
България е мутренска държава. Затова сме на 109 място по свобода на словото. Тия баджак журналя и манипулатори на общественото мнение да си ходят незабавно. За да се чуе истината.
19
Правилно! Каквото повикало такова се обадило. Тия дружно плюха по Бареков срещу пари. Сега да видим с колко са се облажили и дали са си платили данъците като всички нас.
20
Тия нагли и алчни журналя вашите на властта за манипулиране на общественото мнение са срам и позор за нацията. Емблема на корупцията. Затова сме на първо място в Европа по корупция и на последно по свобода на словото.
21
Не може да му се отрече смелостта на Бареков да разобличи тия подлоги на властта. Време беше някой да каже истината на висок глас!
22
Медийната проституция е толкова вредна, колкото и политическата проституция. Печелят се много пари на гърба на един мачкан и манипулиран беден народ. Да се махат до един!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Както те те мачкаха. Две години всеки ден. Да ги видим сега как ще се чувстват. Има Видьов ден.
25
След като проверяваха Бареков, редно е да проверят и тези, как и с какви пари са се облажили с палати и апартаменти в най-престижните квартали на София.
26
Пуснете си в тубата тия медийни отрепки от Нова Бокова тв и Босфор тв, маши на власта. Оказаха се много нагли и алчни с дребни душици.
27
България трябва час по скоро да излезе от блатото на корупцията и фалша в което ни вкараха тия продажни дръжки на микрофон и техните политически ментори.
28
ВСИЧКО КОЕТО ДУДУКА ПЛЮЕ ПО НЕГОВИТЕ КОЛЕГИ , ТОВА Е ПРЕЗ КОЕТО ТОЙ Е МИНАЛ И ВСИЧКО МУ Е ЯСНО . ТА НАЛИ ТОЙ ИМА ПРЪСТ В ФАЛИТА НА ЦВ ВАСИЛЕВ С КОИ ПАРИ ОБИКАЛЯШЕ ЦЯЛА БЪГАРИЯ .. ВСИЧКО Е МИНАЛО ПРЕЗ РЪЦЕТЕ МУ .
29
POLA NJAMA ZNACENIE STOM DUSHATA E CURVA
30
щом този се показа,значи още не са свършили парите от ктб.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Кaпуте, доброволно или насила ще върнеш парите. Бъди сигурен.
33
Барек тебе никой никога не те е проверявал от къде имаш имущество за един милион лева 1.000.000.Добре, че беше Ц.Василев и банката му, че ти направиха партия и ти да го плюеш сега!Я кажи КОЙ те направи депутат та и евро даже?Какво стана с дпс ще събаряте ли заедно пак Борисов като в 2013г с подкупна тв като тв-7?
34
Какво общо има тук прекрасната му майка. Да прекрасен човек е и момчето се защитава достойно. Малко ли мръсотии му направиха тия маши на властта. Цели две години издевателстват над името му и партията. Така че да действа и да ги разбират и незнаещите като теб какви мръсотии са правили и колко струват, а пък се правиха на моралисти.
35
Доброволно ли ще върнете откраднатото или насила ще ви го вземат! Некадърници.
36
Бареков не бил проверява! Цели две години стигнаха до там че и памперси те на детето му проверих а. Аман от лъжливи хрантутници на Мутрата. Ама много ви страхува тоя Бареков, бе! Джуките и ръцете ви треперят да пишете простотии. Да ама не. Духайте супата!
37
Мачкай мутренската платена пасмина от баджак журналя дето по цял ден трият егото на една проста Тиква.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Колето никого не може да смачка защото той е смачкан псевдо "журналист" още от времето на мутринските години когато късаше вестник в ефир което е доказателство, че смачкан глупак излъгал бедните да го правят депутат който се излага постоянно в Брюксел.И сега дрънка дрънканици в тв на Хахото "професор" Вучков защото никой журналист не го оска в тв си.Смачкан си дудук.
40
От Барека лъха омраза към жените явно е прикрит педерунгел и оная неговата е само зад пред медиите
41
Браво Барек ! Никаква милост ! Платени КЛЮКАРИ ! Няма начин продуцентите и шефовете на блока да не знаят !!!.....БАРЕКОВ - нашият кандидат за" ПУЛИЦЕР" !!!
42
Баджак журналист воюва срещу баджак журналисти. Минeтчиите на Тиквата ще се изядат един друг.
43
Пак се активираха. Що така ви страхува Бареков, бе платени подлоги?! Щото ви казва истината, нали! Тъпунгери гербави.
44
Само така. Тия като садисти скачаха върху му. Сега заслужават в панделата да ги вкара и да иска обезщетение. Това дето са го взели да им го изкара през носа.
45
Стойте та гледайте как Тиквата ако падне тия помияри дето му лижеха дирника как сами ще се разбягат като пилци. И ще обърнат палачинката към новата власт. Тия боклуци никой не трябва да ги гледа и това ще е най голямото им наказание.Евала на Барека, че им разбуни кошера!
46
Barekov samo srami stranata ni. Te sa go precenili mnogo otdavna i iavno mu se podigravat, a toi si e i kompleksar i mnogo mnogo tap i zloben, samo misli kak da zlepostavia, da laje, za da otkloni vnimanieto ot sobstvenite si dalaveri i otkroveni krajbi. Da beshe nauchil pone 10 angliiski dumi, no ne stava iavno - prekaleno e tap i mnogo ogranichen, no lajec i polovina.
47
Не искаме уволнения - искаме в панделата !!! Барек.никаква милост ! Самозабравили се селски платени КЛЮКАРИ ! От баджак-журналистите не забравяи Мариана Век.- овната !...... БАРЕКОВ - за" ПУЛИЦЕР " !!!
48
Като гледам, кои медии отразяват тази жива тоалетна е ясно на КОЙ лиже задника.
49
Баречето да не забравя, че въпреки всичките му напъни в сеенето на глупости, Мафията ще си потърси рестото.Поне е смешен и забавлява публиката.
50
Ясно , че Барека е гад и боклук ! Но....е ясно също , че това , за което говори е в голяма степен ИСТИНА. Сегашните псевдоЖУРНАЛЯ превърнаха думите ПрОсТиТуция и ЖуРнАЛистика в синоними. Типичен диалектически материализъм в стил - ЕДИНСТВО и БОРБА на ПРОТИВОПОЛОЖНИТЕ еднаквости.
51
На Шиши и на Кaпута са им вдигнати мерниците.
52
Бареков, кефиш ма ва! Ама мноу ма кефиш! Само тъй, бой по потките с чирпака! Да видат те кон боб яде ли и мишка оцет пие ли!
53
Ей бате Бареков забрави анка сандалка Ани Салич, ама тя защо не си смени фамилията, нали се разведе?
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
Въпросът: „Защо властта така безпрецедентно лъже?” всъщност може да бъде разслоен на няколко пласта, според различните заложени смисли. Първият – „Поради что властта лъже?” – е най-лесният пласт; и отговорът е очевиден. Тази власт е първата, която е изцяло, 100 на 100 и напълно отдадена на едно-единствено действие: поглъщането на публични ресурси (власт, природа, пари). Тя няма никакво друго свое основание, нито – намерение. А щом това е така – лъже по необходимост. Няма как да присвояваш, без да лъготиш. Двете неща са свързани по необходимост. Накратко: крадецът винаги е и лъжец. Вторият пласт е по-интересен и може да звучи така: „Властта лъже, очаквайки да постигне – какво ?”. Да вземем примерите от последния месец, отзад-напред. След като в скандала „Азърбейджанската пералня” лъсна българският служител Калин Митрев, властта набързо се затрахова: „Не можем да го уволним, той е служител на ЕБВР”. Даже тържествено пратиха писмо до Европейската банка за развитие, откъдето получиха отговора, който всички запознати вече знаеха: „Този не е наш служител, а – ваш. Вие си го правете, каквото намерите за добре.” Намерението на тази лъжа на властта („Поради что?”) е очевидно: да не бъде закачан Калин Митрев. Интересно е, обаче, какво очакваше да постигне властта с тази си лъжа, след като през цялото време е знаела, какъв отговор ще получи от ЕБВР – а именно, отговор, уличаващ я в лъжа? Следващ пример. Властта много добре знае, че от 2008 година в Брюксел отлежават, одобрени и финансирани, два проекта за магистрала покрай Кресна: тунел; или т.нар. „Източен вариант” с вдигане на магистралата на билото и оставянето на сегашния път за местен. Трети вариант няма и не може да има, тъй като всичко трябва да е построено до 2022 година, а процедурите по избор на трети вариант биха отнели повече. Властта знае това. Но пак – лъже. Имало било още поне три, според нея, варианта. И си иска онзи, при който половината магистрала остава върху стария път. Този проект нито е одобрен в Брюксел, нито – може да бъде. И въпреки това – властта пак лъже. До степен – да тероризира общинския свет на Кресна, който оня ден подкрепи „Източен вариант” (одобрен и финансиран), но впоследствие се подреди зад фантазията на правителството, която никога няма да бъде одобрена.
56
Ясен е, отново, отговорът на въпроса „Поради что властта лъже?”. Първо, няма българска фирма, която да може да пробие този тунел. А от западна трудно се краде. Така отпада тунелът. А „Източен вариант” отпада, защото едно е да строиш половин магистрала, след като си взел парите за цяла (т.е. открадваш половината пари), друго – цялата. Отново е любопитен другият пласт на въпроса: „Какво очаква властта да постигне с тази си лъжа?”. Та нали тя, властта, много добре знае, какво е одобрено в Брюксел и какво никога няма да бъде одобрено – например лансираният от властта вариант „половин магистрала с парите за цяла”? На какво се надява? Че в Брюксел няма да забележат липсата на едни 600 000? Та нали от Брюксел пак ще долети съответният отговор – който ще гласи, горе-долу, следното: „Не ни правете на маймуни, одобрени има два варианта; или правите единия от тях, или връщате парите. А после ще ви осъдим, както направихме с Калиакра и както ще направим с Рила...” Това ще се случи и лъжата ще лъсне, както в случая с Калин Митрев. Аналогичен на Кресна е случаят с Калиакра. Българската държава е депозирала в Брюксел карта със защитени територии. После е разрешила на свои приятели да ги застроява. После е осъдена от Европейската комисия. После договаря построените обекти на приятелските бизнеси да останат, ама повече да не се строи. И изведнъж – властта тръби, че тепърва щяла да прави ново картиране, та да види, къде може да се строи и къде – не. Ще рече: на кои от приятелите на властта ще им бъдат пуснати обектите, а на кои ще се наложи да бъде обещано нещо друго. Няма и не може да има ново картиране. Старото е и остава в сила, бидейки част от договора за присъединяване към ЕС. България вече е осъдена за неговото нарушаване. Никой няма да позволи промяна. Властта знае това. Знае и това, че рано или късно от Брюксел ще пристигне документ, който изобличава лъжата. И все пак – лъже. Отговорът на „Поради что лъже?” отново е очевиден: за да може да уреди строежите на свои приятели. И отново не е ясно, как си представя властта резултата от това лъжене. Нали всичко ще лъсне? Видима с просто око паяжина от лъжи в момента оплита случая с 6-годишното дете-„стрелец”, с чобанина, „признал си” за пожара в Кресна и други подобни. И тук истината ще лъсне и то – в близкото бъдеще. И ще се разбере, че властта лъже. Защо го прави? Някой психолог с конспиративни наклонности би казал следното: „Тия нарочно пускат такива лъжи, които веднага да бъдат изобличени, за да свикнат народа, че всичко е лъжа – и той, народът, да престане да иска каквото и да е от властта.” По-просто е. Пред себе си имаме власт-имащи индивиди които, макар алчни, са изумително прости откъм устройство на интелекта. Те лъжат на принципа – „ако мине”. Този път не мина, оня път не мина, ама току-виж – следващият път минало. И сме усвоили едни пари. А ако нещо ни глобят – народът да плаща, както плати за АЕЦ-Белене, за КТБ и за всичко останало. По същата логика, в първите месеци на членството в ЕС чиновници на тройната коалиция криеха в бюрата си писма от Брюксел, търсещи спешни отговори на важни въпроси. Ако мине... Един скри, втори покри, а накрая ЕС спря всички европейски пари за България. Простите хора лъжат тогава, когато си внушат, че останалите са по-прости и от тях. Или: и да не са по-прости, няма къде да ходят, ще търпят и ще се подчиняват. И това с подчинението ще си проличи, обаче, като онова с лъжите...
57
Ей, много тъпи хора сте с промита мозъци! Бареков не гонори клюки, о факти и прокератярага ще ги провери: Тези измекяри журналисти са срам за професията: как за 2- 3 години работа се купуват къщи палати и апартаменти- та дори с 3-4 000 лв. Заплата пак не става- нали има и разходи! ХАЙде, дано им разровят медийното блато, зощото с тая платена продажна журнолистика си промива масовото съзнание на по- простите и наинформшрани хора!Прав е Бареков и евала за смелостта му! Дано исгината излезе наяве!
58
Евала Бареков..Време беще някой дола каже истината:Че кралят е гол т.е...че нямаме журналисти в основноте електронни медии, а долнш медийти проститутки!Всички водещи в БГВ и НОВА са алчни некадърници, а на Хикимян толкова му бяха дигнали гарда, че си повярва горкият дребосък! Жалки подроги, и вайки си за пари ще продадат!!! ВЪН ОТ ЕКРАНА, натирете ги!
59
Жени Марчева и Ани Цолова минетчийките на власта
60
Жени Марчева и Ани Цолова минетчийките на власта
61
Бареков,ти си едно рядко л...о
62
власта, или власТТа
63
Цолова и останалите баджак журналя са редки л.... а от дирника на Тиквата.
64
На Мутрата и Цървула Цветанов барабар с Шиши са им вдигнали вече мерника от високата порта...
65
Минетчиите на Тиквата вън от медиите! Смачкай ги, Барек! Ни една от тия гниди да не остане.
66
БАРЕКОВ, КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕШ ПО ВСИЧКИ ДО КОИТО СИ СЕ ДОКОСНАЛ ПРЕЗ БИТНОСТТА СИ НА " ЖУРНАЛИСТ" НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СПАСИШ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО! МНОГО СИ ОПЕТНЕН!!!
67
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
68
Много ниска топка/греда си пред Борисов, Цацаров, Пеевски, Доган ага,
69
Хм, Бареков може и да се окаже прав за някои факти...
70
Hello friends! I am an official representative of private company which deals with all kinds of written work (essay, coursework, dissertation, presentation, report, etc) in short time. We are ready to offer a free accomplishment of written work hoping for further cooperation and honest feedback about our service. Send your work topics to our email: discount@edu-paper.com. This offer has limited quantities!!! Details on our website: https://vicontway.com
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Красотата изисква жертви. Жена ми е красива, а аз - жертва...

няма нови новини
Днес: 269
hot
най-четени новини в момента
сега
2173
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК TV! БСП внася подписи за извънредно парламентарно заседание! Караянчева ги изненада - насрочи го за утре (ОБНОВЕНА)
x
НЕВЕРОЯТНО! НЛО унищожили ядрени ракети на САЩ
x