ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нинова избяга като дявол от тамян от ТОЗИ ВЪПРОС (ВИДЕО)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нинова избяга като дявол от тамян от ТОЗИ ВЪПРОС (ВИДЕО)

251471
на 14.08.2024
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нинова избяга като дявол от тамян от ТОЗИ ВЪПРОС (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Корнелия Нинова и няколкото все още близки до нея депутати от БСП, са внесли искане за изслушването на четирима министри във връзка с водната криза в страната. Новината обяви самата Нинова в кулоарите на парламента.

препоръчано

“В петък около 100 хил. българи бяха без вода. Към днешна дата информацията е, че са вече на 200 000, 297 населени места, 24 области в страната са засегнати от този пробле. Това е нечовешко изпитание, на 40 градуса жега, тези хора да живеят без вода. Искаме спешно някакво решение", заяви Нинова. 

Тя съобщи още, че едно от решенията било да се забрани на частни ВЕЦ-ове да теглят вода от язовирите. В момента пък имало над 200 ВЕЦ-а, които работили и трупали печалба на гърба на хората.

Нинова каза, че от парламентарната трибуна е било дадено уверение от ГЕРБ-СДС, както и от депутатите от ДПС. Оттам уверението било получено от Хамид Хамид.

Бившата соцлидерка очевидно попадна в собствения си капан, с промените в Устава на БСП, които бяха прокарани пради време по нейно настояване и давление, а именно, щом един социалист направи 12 г. стаж в парламента, той той да не може повече да е такъв.

"Искате ли по партийни въпроси да си говорим двустранно? Готова съм да си говоря, да не занимаваме медиите с това“, измъкна се Нинова от зададения й ребром остър въпрос от ПИК TV.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК