Вход
София
Времето в София 6 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! НФСБ обяви война на Волен - захапа го за евроизборите заради клеветите (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! НФСБ обяви война на Волен - захапа го за евроизборите заради клеветите (ОБНОВЕНА)

на 17.10.2018
51737
21
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! НФСБ обяви война на Волен - захапа го за евроизборите заради клеветите (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
17.10.2018
21
51737

Депутатите на Валери Симеонов обясниха в парламента защо снеха доверието си от Волен Сидеров като шеф на парламентарната група на "Обединени патриоти".

Симеонов се кани да направи това още от последния им скандал, когато в крайна сметка ги помири премиерът Бойко Борисов.

Народният представител Валентин Касабов прочете декларацията на НФСБ, с която партията снема доверието си от Волен Сидеров.

"Поводът за снемането на доверието са поредните лъжи на Волен Сидеров и надписите, които вървят от снощи по неговата телевизия", добави Касабов.

"Говорим за поредица от лъжи срещу Обединените патриоти, срещу голямата коалиция и срещу България. Неговите интереси са единствено да защитава единствено Русия", отсече народният представител.

"Засега не се разпада коалицията", каза още той.

"През последните няколко дни Сидеров наруши примирието, като излъчва клевети по адрес на Валери Симеонов, а и представители на други партии. Това споразумение, под което са подписите на тримата лидери, е денонсирано, то вече не важи и ние снемаме доверието си от Волен Сидеров като първа стъпка", разкри Борис Ячев.

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Партията на Валери Симеонов разжалва Волен Сидеров в парламента

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Партията на Валери Симеонов разжалва Волен Сидеров в парламента

Партията на Валери Симеонов снема доверието си от лидера...

на 17.10.2018

"Не можем да приемем клеветата, че Валери Симеонов е вицепремиер на Сорос. Целта на Волен Сидеров е провокация, разбиване на парламентарната група и разбиване на голямата коалиция. Ние нямаме намерение да напускаме нито коалицията, нито парламентарната група", отсече депутатът.

"Не сме виждали отдавна Волен Сидеров. Не знаем колегите от ВМРО дали също ще снемат доверието си от Волен Сидеров", уточни Борис Ячев и добави: "На следващия коалиционен съвет ще поставим въпроса за председателството на парламентарната група на Обединени патриоти."

"Няма как Волен Сидеров да води листата на Обединени патриоти за евроизборите, след като снехме доверието си от него. За съжаление, не се стигна до разговори как ще се явим на евроизборите", заключи Валентин Касабов.

Сподели:
свързани новини
ПЪРВО В ПИК! Волен и "Атака" бойкотират парламента! Нито един от депутатите не дойде на работа ПЪРВО В ПИК! Волен и "Атака" бойкотират парламента! Нито един от депутатите не дойде на работа
Лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група...
на 17.10.2018
Напиши коментар »
(21)
1
Май ,май - ще има "сбогом Воленгринго" ,а ?! Не ,че на някой ще му липсва този психопат. Но ,факт е ,че щом от руската амбасада дойде заповед- Сидеров кляка и започва да маха с опашка (досущ гладен помияр). Време е ,този тежко болен и зависим човек ,да замине на полагащото му се лечение ( в клиниката в Карлуково) .
2
МИ ПО-ГОЛЯМА МУРВА ОТ ВОЛЕН ПОЛИТИКАТА НЕ ПОМНИ! СРЕЩУ БСП, СРЕЩУ ДПС, ПУДЕЛ НА ББ, СЛЕДВА ЗЛАТНО ПРЪСТЧЕ - ЗА БСП И ЗА ДПС И СРЕЩУ ББ, СЕГА ЗА ББ? ББ - РАЗБИРАЙ ГЕРБ!
3
"По майчина линия Валентин Касабов е праправнук на поп Стамат Стаматов от Малко Търново, комитетски ковчежник на Васил Левски" това отново повдига въмпроза бил ли е Левски в Странджа. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
4
ИМЕННО ТОЙ КАЗВАШЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО " АКО НИЕ НЕ СЕ СВАЛИМ САМИ, НЯМА КОЙ ", ЕТО ВОЛЕН ГО НАПРАВИ ! ПЛАТЕНА РУСКА ПОДЛОГА! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ! КАКЪВ ЕВРОДЕПУТАТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДИН НЕУРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК И С ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ??!
5
КУРзанела под диктовката на лочещият по'мия,пардон ШЕРБЕТ никаквец,напразно са си дали парите да подкупват Болен Лидеров.Марешки ще подкрепи правителството и цирка ще приключи.
6
Аз съм Касабов и съм пиян.
7
Аз съм Касабов и съм пиян.
8
Не може човек, който си го е слагал по дупките с внука на ковчежника на Левски в Малко Търново, да не е вицепремиер на Сорос, и при него избягаха пдрстите от МВРО като Борис Ячев и Славчо Атанасов, но аз не искам сега да си разваляме отношенията с г-н Симеонов. Затова нито снемаме нито не снемаме доверието си от г-н Сидерос.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
ВОЛЕН СИ ЗАПИСА ИМЕТО В ИСТОРИЯТА, КАТО НАЙ ГОЛЯМАТА МУРВА В ПОЛИТИКАТА ОТ 10.10. 89. ДО СЕГА! ПРЕДАТЕЛИ, БОЯДЖИИ, ИМПЕКСАДЖИЙКИ И РАЗНИ ДРУГИ БОКЛУЦИ КАТО МЕТЕОРИ ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ПАРЛАМЕНТА ЗА ГОДИНА, ДВЕ И СЕ ЗАБРАВЯТ, НО ТОЙ С ОТРАБОТЕНИ ДВИЖЕНИЯ, ДУХАНЕ, ВЪРТЕЛИВИ ДВИЖЕНИЯ НА ХАНША И В ПОЗА ПАРТЕР БЕЗ ГАЩИ ПРОСЪЩЕСТВУВА ДОСТА ГОДИНИ В ПОЛИТИКАТА! ТАКА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ ДРУГАРИ ДЕБИЛИ, А НЕ ПРИ КУТЕВ - ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!
11
Правилен ход. Това даже е закъсняло, тази руска подлога служи само на радия и на руските интереси, този не е никакъв националист. Патриотите ще спечелят много повече когато не са в коалиция с тази руска длъга, браво
12
Какви патриоти какви 5 лева бе приятелю не виждаш ли че там е пълно с мишоци които дават мило и драго само и само да се облажат с някоя и друга благинка !!!
13
ВАЛЕРКО КО СТАНА С ОГРАДАТА ??? КРАДНАХМЕ ДОСТА МАЙ ?????
14
Волен иска да e евро депутат,за това е готов на всякакви маймунджалъци за да му се получи. Избрал е да клати правителството като стратегия,голяма грешка.Ще загуби и малкото хора които са му вярвали до сега.Щом е решил да се коалира с Бареков значи е стигнал дъното.Двамата искат да са е в Евро парламента на всяка цена,мислят за себе си хората.Време е и избирателите на Боленчо да помислят за себе си.
15
След време,когато всичко стане ясно,ще разберат тези , които го плюят,кой е бил и какво е свършил за България.В момента войната е за спасяването на православието,което е най-важното нещо и всичко останало трябва да е на заден план.Но българите подкрепят с глупостта си враговете ни.Православието,ще победи и един ден тези,които сега хулят защитниците на България и Православието,ще се замосъжаляват за грешният си избор.
16
Путин натисна червеният бутон агент Волен Сидеров. Отново. Време е да бъде изритан от Парламента и завинаги.
17
„Човек, който може да каже, че в средата на XIX век не е имало българи, и така да плюе на цялото Ранно Възраждане, на Паисий, на Софроний, на Неофит Рилски, на Васил Априлов, на Иван Богоров, на Чинтулов, на Бозвели, на Иларион Макариополски, на цялата първа фаза на Църковните борби, че дори на Славейков и Раковски... Каквото и да се каже, е малко. Никога, никога българин не е обиждал така България, народа ни, нацията ни, наследството ни. Никое мекере, хюмне, предател и .брикч.я не го е правил. И затова Сидеров не заслужава тези думи. Много са му. Но той просто не е българин. Думите му са думи на човек, който е продал повече от рода си, продал е душата си.“
18
Сорос е един от най-влиятелните хора в света с лично състояние от около 7,2 милиарда долара. Президент на „Отворено общество” е Арая Найер, който в миналото е бил ръководител на „Социалистическата лига за индустриална демокрация” и на лявата радикална група „Студенти за демократическо общество”. Основните цели на „Отворено общество” в САЩ и в глобален план са: разпространение на идеята за Америка като репресивен световен жандарм; подкрепа на всякакви леви кандидати за всякаква власт в САЩ; противопоставяне на всички мерки за сигурност в САЩ след 11 септември, особено срещу „Патриотичният акт”; подкрепа за отваряне на границите, за безконтролна имиграция в САЩ и за обезсилване на действащите имиграционни закони; рязко увеличаване на социалните помощи и програми за сметка на рязко увеличаване на данъците; едностранно разоръжаване на Америка и рязко намаляване на военния бюджет; подкрепа за радикалните природозащитници, чиято цел не е чист въздух и вода, а борба с капитализма. Очевидно е, че идеите на НПО „Отворено общество” са крайно леви.
19
Какво православие и кривославие бе сектант ? Хората се борят за единство и за оцеляване,а той ми дрънка за някаква тъпа сектантска религия.Ти не си вярващ бе идиот. Ти вярваш в рисунки ти си еретик,богохулник и лицемер.Истинската вяра няма статуи или рисунки.тя е в сърцето и е вярата в доброто-в Господа.Ходи в търговския храм наречен църква и се поклони пред някоя рисунка на някой '''СВЕТЕЦ''' нали си еретик все пак
20
ЧЕ СИМЕОНОВ И КАСАБОВ СА ЛОБИСТИ-ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ДЕТЕ,ТРУДНО НЯКОЙ ЩЕ ГИ ОТСКУБНЕ ОТ КОКАЛА ОСВЕН ЧРЕЗ ИЗБОРИ,НА ПРЕМИЕРА МУ ИДВА В ПОВЕЧЕ 'ИЗДЪНКИТЕ' НА 'ПАРИЧНИЯ ФРОНТ',ОКАЗА СЕ НЕОЧАКВАНО ЧЕ СИДЕРОВ Е ПО-МАЛКОТО ЗЛО ЗА ГЕРБ И УПРАВЛЕНЧЕСКАТА И ПОЛИТИКА ! ! ! !
21
ВАЛЕРКО И НФСБ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА. НЯМАТ РАБОТА ТАМ, БАРАБАР С АМЕРИКАНЧЕТО ЦВЕТАНЧО ДА ХОДЯТ ДА СЕ МОЛЯТ НА КИЛИМЧЕТО В БЕЛИЯ ДОМ. ТИЯ ДВАМАТА ЩЯХА ДА ПРОКАРАТ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И НЕ САМО, ДОБРЕ ЧЕ Е ВОЛЕН ДА ВРАЗУМЯВА БОРИСОВ, ЗАЩОТО АКО ГИ СЛУША НФСБТО НЕ ЗНАМ. ДА СЕ МАХАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА ТИЯ ЛОБИСТИ, ЩОТО ЗАБРАВИХА КАКВО ОБЕЩАХА НА НАРОДА, САМО ВОЛЕН ИМ ТРОПАШЕ ПО МАСАТА ДА СЕ СЕТЯТ И ТЕ ПАК СЕ ПРАВЯТ НА ГЛУХИ, АЙДЕ СЕГА ПО ЛОШИЯ НАЧИН ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ РАЗБЕРАТ!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 18950
архив

Две блондинки си говорят на летището: 
- Марче, тия самолети как ги отвличат? Виж ги какви са големи! 
- О, ти си много глупава! Не знаеш ли, че като излетят, стават малки.

няма нови новини
Днес: 299
hot
най-четени новини в момента
сега
2636
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: И Патриотите застават зад Цацаров - обединили се около няколко точки за КПКОНПИ (ОБНОВЕНА)
x
САМО ЗА ЖЕНИ: Този бар в Дубай дава безплатно питие на всяка закръглена дама
x