ПИК TV: Оставките се отлагат. Борисов: България е с отлични финанси, няма неразкрити убийства! Видя се мафията кой управлява с есемеси. Христо Иванов пак върши работата на ДПС и БСП, за да се върнат на власт ли? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Политика

ПИК TV: Оставките се отлагат. Борисов: България е с отлични финанси, няма неразкрити убийства! Видя се мафията кой управлява с есемеси. Христо Иванов пак върши работата на ДПС и БСП, за да се върнат на власт ли? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

340790
на 16.07.2020
ПИК TV: Оставките се отлагат. Борисов: България е с отлични финанси, няма неразкрити убийства! Видя се мафията кой управлява с есемеси. Христо Иванов пак върши работата на ДПС и БСП, за да се върнат на власт ли? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Инфарктен коалиционен съвет се проведе в Министерски съвет между управляващата коалиция на ГЕРБ и Обединени патриоти. Вчера премиерът Бойко Борисов поиска оставките на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов. Оказа се, че лидерът на НФСБ Валери Симеонов и на ВМРО Красимир Каракачанов не са били уведомени за поисканите оставки, което създава допълнително напрежение. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Току-що приклйчи коалиционният съвет на коалицията, на който обсъдихме актуалната ситуация в държавата и в София и се обединихме около няколко решение. 

Първото е, че коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението на държавата до завършване на мандата до пролетта на идната година. 

Най-сериозният въпрос, който трябва да предстои е в началото на следващата седмица - отхвърлянето на вота на недоверие на БСП. 

За кадровите проблеми в кабинета взехме решение да се правят промени в състава след преодоляването на вота на недоверие в НС. Консолидирани сме за отхвърляне на вота и след това евентуално ще обсъждаме кадрови промени, искане и приемане на оставки, както и други промени в състава на кабинета", каза Валери Симеонов. 

"Вотът няма да мине, но промени ще има", каза Каракачанов.

"България е правова държава и ние се движим по правилата. Депозирани са оставките на трима министри и те бяха горе -  изслушахме ги много внимателно и всеки от тях е свършил значими за държавата страна. Финансовият министър - стабилна финансова система, банковия съюз, най-добри резултати в ЕС и ни хвалят.

Вътрешният министър положи огромни усилия - има огромен спад на престъпността, няма убийство и поръчителство за побой да не са разкрити! Включително над журналисти. Положи и огромни усилия и за протестите и да има ред, въпреки сценариите за провокации", отчете Борисов.

"Караниколов също е с отлични резултати - рекорден ръст на инвестиции, рекорднен приход на БВП", допълни премиерът.

"С добра тактика опитват да привързват министрите към Делян Пеевски с любезното съдействие на така наречената градска десница, като видяхме, че се управляват от фейсбук.

На единия ден тичат към Росенец, после пред МВР, после пред хотел Берлин.

Христо Иванов ми написал, че очаква документите за "Лукойл" - като министър на правосъдието защо не отиде да ги вземеш, защо не повдигна въпроса на Министерски съвет като беше в правителстовото?

Тази евтина политика, която се прави в момента, не е политика. Затова се консолидирахме с партньорите, защото най-гротесното е, точно БСП да иска вот на недоверие. От 70 години непипана от тях работа в Перник, ние го направихме, те затова ни искат вот. 

"Предстоят много тежки месеци, броят на починалите се вдига. България е единствената държава, която отрече пандемията. Другите държави затягат и всички казват, че пандемията не е отминала, не са само нашите светци доктори. Във Франция слагат маските, а ние тук обратното.

Идват тежки времена, сега едни хора са недоволни от едно, други от друго.

Познавам лицата от протеста и не си представям и държавата да се управялва от такива хора, ще катастрофира мигновено!

Предстоят месеци на тежка икономическа криза и не е по силите на една партия и коалиция да прекара държавата през това бурно море. Повярвайте ми - ще падат правителства, служебно правителство е абсурд да се справи. На този незрял президент, фигурант, на който Шиши му реди кабинета, защо не излезе Христо Иванов да го пита за това? А искат оставките на моите министри, които са безкрайни професионалисти.

Въпрос не чух от Христо Иванов, не си зададохте този въпрос защо Шиши е редил на Радев кабинета? 

Вижте кабинетите, това не ви ли интересува, не е ли зависимост?

Ще направим огромен ремонт на кабинета. Но ако имаме политическа класа днес трябва да мислим какво да правим идните месеци на огромна криза.

Няма никакво значение кой - да не би да е удоволствие да си премиер или министър? Кой от тези на площада е по-опитен от нас? Най-голямата партия в Европа ме очаква на среща. Вчера Първанов ми се обади, идеологически противник.

Не се обичахме тогава, но сядахме и обсъждахме, така се прави във всички бели държави. Ние бяхме тогава в такава изолация, говорехме само с двама посланици.

А сега имаме пълна подкрепа на САЩ, ЕС, всички държави най-големите държави вдигнаха ръка и гласуваха.

И фигурантът да не излиза да ми дава оценка. Ама, майка ми е учителка и ме е учила да не отговарям с обидни епитети. Но се видя мафията кой управлява с есемеси и с кои лостове.

Аз се извинявам, но когато моите областни ръководители искат действия, трябва да отговоря и затова поисках оставката на тези мистри, не че са лоши, а са сочени само пръст.

Ако милеят за държавата и опозиционните партии, да кажат как ще минем през тази криза. Да каже Христо Иванов с кой ще управлява или пак върши работата на ДПС и БСП, за да се върнат пак на власт?

Днес нямат ли интерес да пият кафе, Росенец, Берлин, или само медийни акции, да се покажат и толкова?", разби пиар акциите по поръчение на Божков премиерът Бойко Борисов. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК! Росен Желязков контра на Нинова: Има си ред за моята оставка - надявам се да прочете внимателно, че... ГОРЕЩО В ПИК! Росен Желязков контра на Нинова: Има си ред за моята оставка - надявам се да прочете внимателно, че...
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК