ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пеевски: Не съм говорил с Доган - той е на ход! Призовавам го за среща. Чакъров натиска областни ръководители да не идват на срещата, не му прави чест (ВИДЕО)

ТЕМА

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пеевски: Не съм говорил с Доган - той е на ход! Призовавам го за среща. Чакъров натиска областни ръководители да не идват на срещата, не му прави чест (ВИДЕО)

439720
на 08.07.2024
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Пеевски: Не съм говорил с Доган - той е на ход! Призовавам го за среща. Чакъров натиска областни ръководители да не идват на срещата, не му прави чест (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпредедателят на ДПС Делян Пеевски говори пред медиите след срещата с част от областните ръководители на партията.

препоръчано

Припомняме, че срещата се проведе в столичния хотел "Маринела" при засилени мерки за сигурност.

"Колегите искат да кажат много неща. Ще кажат от кои области са. Те са заплашвани, натискани. Ще си подадат жалба, защото работим по закон", обяви Пеевски.

"Колегите призоваха за пълно обединение между г-н Доган и мен. Никой не може да си позволи, най малкото няколко дерибеи, да рушат партията", каза той.

"Надявам се да бъдем заедно. ДПС постигна резултати да е втора партия и никой не може да си позволи това да го счупи", обяви съпредседателят на ДПС.

"От моя страна тема няма. Аз съм готов да сме заедно и ДПС да върви обединено напред. Не съм разговарял с Ахмед Доган. От моя страна е направено всичко, че да бъдем заедно. Той е на ход", призова Пеевски и уточни, че всички са били заплашвани да не идват на сбирката от няколко дерибеи.

"Чакъров е звънял на колегите да не идват на сбирката. Аз му се обадих да дойде на сбирката. Не му прави чест. Колегите са натискани от няколко дерибеи", продължи той и уточни, че колективните органи работят по устав.

"Призовавам Доган - готов съм да се срещнем. Не могат хората да бъдат заплашвани. По надлежния начин ще си подадем жалби", разкри Пеевски.

"Колегите ни призоваха да се опитаме да направим втория мандат. Ще пуснем писма до партиите. Ако видим, че от писмата има мнозинство, взимаме мандата и продължаваме. Аз няма да бъда кандидат за премиер. Българските граждани искат правителство. Готов съм да обсъдим в парламентарната група какво ще правим и кой ще вземе мандата", каза съпредседателят на ДПС.

"Това е председателски съвет. Посъветваха ни нашите областни структури да направим правителство", сподели още той.

Представител на ДПС-Търговище призова за единство и обяви, че при тях проблемът е Джейхан Ибрямов.

Областният ръководител на Пловдивска област също обяви, че е имало натиск върху тях.

"Не може този натиск да продължава. Трябва да бъдем обединени. Призовавам д-р Доган за обединение. Няма да си позволим и двамата, ако партията се разцепи по оста Доган-Пеевски", завърши съпредседателят на ДПС.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО) Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК