Вход
София
Времето в София 1 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Прокуратурата с разтърсващи разкрития за жестоките убийства през последния месец! Росен Ангелов гледал изключително гнусно детско порно (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Прокуратурата с разтърсващи разкрития за жестоките убийства през последния месец! Росен Ангелов гледал изключително гнусно детско порно (ОБНОВЕНА)

на 10.01.2018
58855
14
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Прокуратурата с разтърсващи разкрития за жестоките убийства през последния месец! Росен Ангелов гледал изключително гнусно детско порно (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
10.01.2018
14
58855

Прокуратурата прави нови разкрития за ужасяващите убийства на шестимата от Нови Искър и на бизнесмена Петър Христов.

Освен за шесторното убийство, ще говорим и за последващото самоубийство на Росен Ангелов. Чета впоследните дни становища на експерти, правят анализи, коментари, обсъждат материали и тиражират версии. Колкото повече чета някои от тези анализи и коментари, ме забавляват. За да подпомогнем вас за коректна информация на обществото, за да сложим коректно всички факта на масата и коректно да бъдат представени тези два случая, каза шефът на следствието Борислав Сарафов. 

 Ще отговоря и на конспирациите, поставени в медиите, за които се смята, че няма отговор. Ще бъдем максимално изчерпателни и няма да скрием никакви доказателства, стига да не са следствена тайна или попадат в категорията 18+, обеща Сарафов в началото на брифинга.

В нас не буди никакво съмнение кой е извършителят на шесторното убийство. Същият бе със задочно обвинение, но не успяхме да го изправим пред съда, тъй като бе намерен мъртъв. Дали той се е самоубил или е самоубит? Окръжният прокурор Наталия Николова, която лично е била на мястото, ще ви отговори и ще ви прочете извадки от експертизи, каза още следовател № 1.

През цялото време, докато течеше разследването, аз самият съм поддържал двустранна динамична връзка с шефката на НИКК Добринка Маркова, с която сме обсъждали както представените за изследване обекти, така и заключенията по експертизите на Националния институт по криминалистика и криминология. 

Едно и също оръжие е умъртвило и Кети Кюхова, и останалите петима, и Росен Ангелов. По ръцете му са открити натривки от барутни частици, същите ги има и на проектила, изваден от неговото тяло. В репортажите видях, че сте разпитали един от нашите свидетели. На това местопроизшествие в един гараж са иззети дрехи, които е доказано, че са на Росен Ангелов, а по тях има кръв на кети и на Неделчо. Не мисля, че тези доказателства са малко. В моята доста голяма практика съм имал малко дела, по които доказателствата са били толкова много и непротиворечиви. За нас несъмнено извършителят на убийствата е Росен Ангелов. 

ГОРЕЩИ СЛЕДИ! СРС-та засекли поръчката за убийството на Петър Христов

ГОРЕЩИ СЛЕДИ! СРС-та засекли поръчката за убийството на Петър Христов

Записи от телефонни разговори може да разплетат...

на 10.01.2018

 От заключението на съдебно-медицинската експертиза е ясно, че смъртта му се дължи на огнестрелно нараняване, причинено с един изстрел. При аутопсията е установена рана в слепоочието, каза прокурор Николова. Смъртта му е от края на трето, четвърто денонощие т.е. самоубийството му е станало на 5 януари, петък, уточни Борислав Сарафов. А издирването му е започнало на 3 януари. Ползвал е бисквитка интернет, на таблета си е гледал изключително гнусно детско порно, посочи той. 

Няма охлузвания и наранявания, които да говорят за наличие на каквато и да било борба. По долните крайници има нараняване с давност 10-15 дни. Категорично искам да ви запозная с другите изследвания. В тялото няма алкохол, няма морфин, кокаин, метамфетамин, барбитурати и метадон, никакви лекарства, никакви упойващи вещества, каза още окръжният прокурор Наталия Николова. У него са намерени таблет, телефон. 

Съдебно-медицинската експертиза показва дали е възможно едно лице да се е самоубило съгласно позицията на трупа, оръжието, ръката, барутните частици. Те отговарят на същите барутни частици, които са по проектила, изваден от неговата глава. На база на комплексен анализ ние можем с голяма степен на вероятност да твърдим, че става въпрос за самоубийство. Тялото му е в спокойно положение, гледал съм снимки. Това е човек, който е легнал и се е самоубил. Пистолетът имаше саморъчно направен заглушител от автомобилен маслен филтър, направен по схема, видяна от интернет. В сайта е влязъл през телефона си. Следи от такъв филтър има в гаража, където е живял, посочи Сарафов. 

И жена ми е от любителите на конспиративните теории, призна той.

Ще ви кажа нещо, което не е казано на предишния брифинг. Ние не знаехме какви биха могли тогава да бъдат неговите действия. Мотивът за убийствата е смесен - емоционален, че е отхвърлен любовник, и финансов. Кети се е занимавала с почистване на домове на заможни хора. Някои от тези домове Росен Ангелов е искал да ограби. Искал е от Кети да му предостави достъп с ключ и код за алармената система до домовете. Това е била причината за разрива. Тогава Кети е разбрала, че любовта му не е била съвсем безкористна и сърдечна. Това всъщност е била една от истинските причини той да я затрие от лицето на земята. За връзката й са знаели всички роднини, това е била причината да затрие всички, които са знаели за това, разказа Борислав Сарафов. 

Заинтересовани са тези хора от разкриването на убийството й. Това са хората, които той е сметнал, че трябва да заличи, допълни следовател № 1. ДНК-анализът е неопровержимо доказателство, че някой е автор на едно престъпление. Още през август 2007 г. Росен Ангелов има полицейска регистрация и от него е взет както дактилоскопен материал, така и ДНК материал. Веднага след заключението по ДНК анализа нямахме съмнение, че става дума за Росен Ангелов. ДНК-материал от него има в базата данни на НИКК, допълни Сарафов.

По думите му ДНК-анализът е извършен бързо, тъй като това е било приоритетна задача. Не е много далеч от действителността това, което гледаме от сериали по телевизията, посочи той. 

 Действията на Росен Ангелов, извършител на убийства, тежък психопат са такива, че ние не бихме могли да вникнем в неговите действия и логика. Първо е убита Кети Кюхова, поясни следовател № 1. 

 

Сподели:
свързани новини
Кремират разстреляния бизнесмен Петър Христов Кремират разстреляния бизнесмен Петър Христов
Близките на застреляния бизнесмен Петър Христов са решили...
на 10.01.2018
Напиши коментар »
(14)
1
В момента на брифинга, който е тотална пародия, прокурорката греши всяка втора дума, изключително нервна и притеснена е горката!!! СРАМ и ЛЪЖА !!!!!
2
МНОГО МИ ПРИЛИЧА ТАЗИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА КУЛИНАРНО ШОУ. ОСТАВА ДА СЕ ПОЯВИ БОЙКО ЦАРЯ И ДА ОТСЕЧЕ. ХАЙ КАЗАХ. НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО НИ КАЗВАТ НЕ Е ИСТИНА. МРЪНКАТ КАГО УЧЕНИЧКИ. ИСТИНАТА СИ ОГИДЕ СЪС МЪРТВИТЕ. НО ТОВА КАТЕГОРИЧНО НЕ Е ИСТИНА
3
Тези 80% дебили да обяснят на останалите 20% дебили 1-во: Как, при положение, че са имали СРС-ета за покушението на "Наглите", не са възпрепятствали убийството на бизнесмена или това значи, че индиректно държавата го е убила? И 2-ро: Как така издирваха Росен с тежка техника, командоси и въздушна подкрепа и на четвъртия ден го намериха самоубит на 500 метра от първоначалната му вила? И 3-то: На кого са вилите, в които толкова много време е живял? Мерси!
4
ДемоНокрацията е гоУема работа !!! Кеф ти убивай с нож, кеф ти пушка, кеф ти пищов с каквото ти попадне!!! Не напразно се борихТе и подскачахТе !!! Кой не скача е червен, помните ли ИДИОТИ? ПобедихТе!!! УспяхТе!!! Да живее свободата В БАНАНОВАТА МАМКОВИНА!!! Новият ЕвроГеЙски морал да живее!!! Новите ни братя. БЛАГОДАРИМ ИМ, ЗА ГОЛЕМИЯТ БАНАН !!!
5
Нека той да каже. Знаем, специалист е. По негово време , като главен секретар се случиха 193 поръчкови убийства. Даже и началника му - бай Миле беше застрелян с една дузина други около него и нито едно разкрито. Не вярваме на Сарафов, той не е учил криминалистика....и не трябва да го усуква. Чакаме танцьора с картонената сабя да каже.
6
Въшльовци като тебе не могат да дават оценка на мен и на Сарафов. Назначил съм правилните хора на точните места. Министърът е артелерист, главният секретар е бивш пазач и шофьор на Мето Илиянски. Какво дъртия ми искаш още. В момента съм само със сабята и съм на "Дондуков" 1, мушамата е в Банкя.
7
Как извъртяха смешно версията. Стана очевадно, че "любовната" драма не издържа като основание за убийство на 6 човека и куче, та сега намесиха и користен момент - Росен искал ключове от домовете, които почистват за да ги ограби, като не му дали ключове убил 6 човека..... е това е още по невероятно, странно и смешно и от любовната история... За да се хвърли цялата държавна машина да лъже, да се оплита в някакви съчинения, които взаимно се опровергават... вероятно наистина е страшно това, което става...
8
ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА КОЙ Е БАЩАТА НА НАНСИ
9
Абе, Тройката, спри да се напъваш, изкуфял си. На кого да е построй, която "не съществува в правния мир", на баба ти ? И го намериха наблизо до бърлогата, точно защото го загащиха.
10
Вилите може и да не са в правния мир но земята не е на дедо ми
11
Сто доказателства показаха и пак се намират ''дървени философи'' да се правят на детективи.
12
Явно си запознат със ситуацията, но малко се изтърваш! Изкараха го социопат, безскрупулен и хладнокръвен тип - такива не се самоубиват и явно допускаш, че са го "загащили" и той от страх се е самоубил или знаеш, че са го убили? Я кажи!
13
Значи: Към 19 часа Кети е била убита в блозост до дома си от Росен. Кучето се прибира у дома, Росен също се прибира някъде. Близките на Кети започват да се притесняват за това, че я няма и я търсят в продължение на около 4-5 часа, но не съобщават в полицията. Към полунощ близките на Кети са в къщата и чакат нова година, евентуално и Кети ... но идва Росен, който междувременно се е преоблякъл и изкъпал и ги убива заедно с кучето. Взима джипа, товари Кети, закарва я в гората и я захвърля в кладенеца. Прибира се у дома, пийва, хапва, на другия ден се вижда с приятели, гледа малко порно, изтрива профила си във Фейсбук, завива се с одеалото и се самоубива. Някой вярва ли на тази глупост !!!
14
Време е и България, заедно с журналистите, прокуратурата, големите IT специалисти, да започнем да говорим открито за DARK WEB! Дори смятам, че Европа ще ни поздрави и подкрепи!!! Това са "тъмните сайтове" на насилниците . ( Dark Web) За тях вече говори BBC TV!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4053
архив

Тук е заровен талант, тук - истината, а там истинско злато...
Това не е карта на острова на съкровищата, а пътеводител в гробището.

няма нови новини
Днес: 207
hot
най-четени новини в момента
сега
3625
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Фенове на Ботев Пловдив на среща при премиера заради убийството на Тоско Бозаджийски (ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАНИЕ: Не ползвайте тези пароли, лесни са
x