ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Радев с горещ коментар за кабинета "Главчев-2": Политическата криза ще се реши, когато се намери устойчиво мнозинство в Народното събрание (ВИДЕО)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Радев с горещ коментар за кабинета "Главчев-2": Политическата криза ще се реши, когато се намери устойчиво мнозинство в Народното събрание (ВИДЕО)

147610
на 27.08.2024
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Радев с горещ коментар за кабинета Главчев-2: Политическата криза ще се реши, когато се намери устойчиво мнозинство в Народното събрание (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Румен Радев говори пред медиите преди полагането на клетва от новото служебно правителство на Димитър Главчев.

препоръчано

"Въпреки риска от блокаж в държавата, заложен от конституционните промени, имаме служебно правителство и дата за изборите.Политическата криза ще намери своето решение, когато Народното събрание намери устойчиво мнозинство. Това ще зависи от избирателната активност и честността на вота. Когато избирателната активност е ниска, честността на вота придобива огромно значение", коментира той.

"Оставям настрана спекулациите на кого принадлежи Атанас Илков. Това ще покажат неговите действия. Надявам се той да бъде човек на българските граждани", завърши той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК