Вход
София
Времето в София 23 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Разтърсващи признания пред съда: Обвиненият за двойното убийство Викторио връща лентата за фаталния ден. Оставиха го в ареста (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Разтърсващи признания пред съда: Обвиненият за двойното убийство Викторио връща лентата за фаталния ден. Оставиха го в ареста (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

на 01.11.2018
116330
20
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Разтърсващи признания пред съда: Обвиненият за двойното убийство Викторио връща лентата за фаталния ден. Оставиха го в ареста (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
01.11.2018
20
116330

Родителите на обвинения за убийството на приятелката си и дъщеря си Викторио Александров пристигнаха в СГС, за да станат свидетели на определянето на мярката за неотклонение на сина йм, видя репортер на ПИК.

Днес предстои да се гледа мярката за неотклонение на Александров. Той е обвинен и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече.

Какво точно е накарало 26-годишния Викторио Александров да извърши двойното убийство все още е рано да се каже. Днес родителите му отказаха да говорят пред насъбралите се журналисти.

Безмълвен за журналистите остана и самият Викторио. Той дойде в съда с превръзка на главата и по джапанки. Мъжът запази пълно мълчание и не отговори на нито един въпрос. Александров не каза нито какво го е накарало да убие Дарина Министерска, нито защо е убил дъщеря си, нито дали има нещо да каже на близките им.

Защитник на Викторио е адвокат Елисавета Иванова. Тя поиска от съда да му бъде направена комплексна психологическа експертиза, която да установи в какво състояние е бил той, когато е извършвал деянието.

Самият Викторио заяви пред съда, че е имал много хубави моменти с Дарина. Той поясни, че не си обяснява това, което се е случило и не е имал психически проблеми.

Признава, че неведнъж Дарина го е заплашвала, че ще му вземе детето и няма да му го дава да го вижда. На заседанието днес стана ясно, че малката Никол не е носила фамилията на баща си, а се е казвала Министерска, като майка си. Детето било записано Никол Викторио Министерска.

Час по час, дата по дата Викторио обясни пред съда какво се е случвало между него и убитата Дарина. На 29-и са имали спор и Викторио е казал, че след като ще се разделят няма да покрива повече сметките в апартамента, а ще плаща само неща които са свързани с отглеждането на детето. Тя му е отговорила, че споразумението ще бъде направено по най лошия за него начин и че повече няма да вижда детето.

Двамата са имали куче, което е било на Дарина, но в този момент се е намирало в неговата къща в кв. "Хаджи Димитър". Разбрали са се той да й го остави.

И да види детето за 10-15 минути. Той позвънил на вратата във фаталния ден, Дарина му отворила. Детето се е зарадвало на Викторио. Тогава тя му казала да си събере от дома й всичко, което е негово.

Детето тръгнало да го гушка, но Дарина му казала да побърза, тъй като след малко щял да дойде някакъв нейн приятел, за да не е сама.

Викторио е влязъл в хола, за да си поговорят. Тогава половинката му го предупредила, че 3-ма адвокати пишат споразумението, което ще се разглежда в съда във връзка с детето им. Започнала да му крещи, докато събира устройствата за телевизията и интернета. Викторио разказва, че Дарина му е казала, че не иска да се виждат повече и да говорят без адвокат. 

Младата жена изтръгнала детето от ръцете му, а то се разплакало. Следващия епизод, който мъжът си спомня е как тича с детето на ръце към парка. В себе си носел личния пистолет. Самият Викторио си призна, че с Дарина са имали доста спорове. 

По думите му той е написал писмо, на 25 октомври, до майка си и баща си, в което им съобщавал, че иска да бяга в Турция.

Много по късно си дал сметка, че може би е нападнал Дарина. Двамата с детето си играли в парка, седнали да обядват, а после се прибрали към "Хаджи Димитър". Бащата видял патрулка пред блока си и изпаднал в паника. Тогава наел такси за Дорни Богров. Детето започнало да си играе на мястото, където двамата се скрили. Той го завил, за да поспи. Пред съда Виктория посочи, че също се унесъл и заспал. 

Следващото което помнел са писъци и светлини и че е в линейка. Няколко часа след като е откаран в болницата, полицаите са му казали какво е станало, но той не помни да е наранил детето и съжалява за всичко което е станало.

Викторио поиска да бъде пуснат под домашен арест, защото не чува добре и има рана на главата. Сринал се психически, след като е разбрал че няма повече да види детето си и Дарина. Искал да бъде до родителите си, които единствени го подкрепяли.

След разпита съдия Атанас Атанасов го остави в ареста. Той мотивира своя отказ с това, че Викторио е с лабилна психика, не може да контролира своето поведение, а преди това е заплашвал родителите на Дарина, че ще ги лиши от живот. 

Към момента на деянието си, той не е разбирал постъпките си. Само експертите могат да установят степента на афекта. Не съм експерт, но поисках експертизата, кояато е наложителна, за да се знае дали лицето е наказателно отговорност, посочи след заседанието адвокатката на Викторио. 

Експертите могат да дадат становище защо определени моменти му се губят, допълни защитничката. 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(20)
1
Съчувствам му на Викторио!Изтрещял е от управлението на ГЕРБ и лъжите на Бойку Борисов!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
......................................СИМВОЛА Е ЕДИН !......НЕМА ЖИВОТ У КОЧИНАТА !................................. .....................................................НА КРИЛЕТЕ НА ГЕРБ У ТИКВЕНИЯ РАИ !.............................................. .....................................................ШО СА ЛУДИ ЛИ ?..............НЕ !............................................................
4
Пушек без огън няма.
5
До коментар 1 вкарани в на барон пасивнякя- НЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ НОСИ ВИНА А ИЗТРЕЩЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД! 90% ПСИХЯСАЛИ ИНДИВИДИ,НЕАДЕКВАТНИ И ПСУХИЧНО БОЛНИ! ЕТО ТОВА СА ПРИЧИНИТЕ ЗА ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! ГЕРБ- ПОБЕДА- ВИНАГИ!
6
.............НИКОЛ МИНИСТЕРЗКА ?........И.....КВО СТААНА С НЕЯ ?.........СИМВОЛИТЕ СА СИЛА !............... ...БООЛНИ АМБИЦИИ.....НИКОЛ....ВИТОРИО/ПУБЕДА/.....МИНИЗТЕРСКА !......САМУ ДЕТУ Я НЕМА !...... .........................................................ДРУГО СИ Е БИБЕРОН БОРИСОФ !................................................
7
Не ми пука за тоя... ( И без друго ще гори в ада)
8
Демек долу в земната лава, където е било кофти.
9
До USA-та- НЕ ТЕ ЗНАМ САВЕЦКА ИЛИ МОНГОЛСКА USA СИ НО СТИГА СПАМИ ЕДНО И СЪЩО КЛЕС ЗАЩОТО НА НАС НОРМАЛНИТЕ НИ ПИСНА ДА ЧЕТЕМ ПСИХИЧНИТЕ ТИ ИЗЛИЯНИЯ И НАКРАЯ ЩЕ СЕ ПРИНУДИМ ДА ТЕ ПРОГОНИМ ОТ ТУК !!!! ЯСЕН ЛИ СЪМ?
10
До колегата ГЕРБер ПОБЕДИТЕЛ......Браво мой колега съпартиецо. Добре подреди тези двама психясали индивиди USA и вкарания на Баро....Само гърч за тях за да си знаят мястото което е в тинята и мизерията...Поклон на Генерал Борисов че толкова жестоко ги мори от глад....Победа винаги за ГЕРБ
11
Остави на мира съветска юесей. 'Стила му на писане е като на селския идиот,какво те плаши?
12
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
13
отговор на коментар
Изтрещял е като вижда какви се напъват власт да вземат !
14
отговор на коментар
Ти не си добре, на всякъде го пишеш този коментар. Умръзна ми да виждам простотията на всякъде. Май женати ебе тоя човек, че го пишеш на всякъде.
15
Покойната се е взела много на сериозно, да разреши въпросът час по скоро, за да се събере завинаги с ухажорът си.Неограничената разюзданост на съвременните двойки,в частност на "нежните" половинки,става причина за радели, понякога завършващи с фатален край,както е в този трагичен случай.
16
Пуснете го човека,щом не се чувства добре!А ..да не забравите и Северин да пуснете,и той не се чувствал добре!
17
Минал бил успешно психотест за оръжие! Има ли нормални хора в България? Носи ли отговорност сега този който го е допуснал до оръжие? И все не си спомнят когато застрелват някого. Били в някаква фаза на идиотизъм ама за кратко! Айде бе! Наистина изпускал златната кокошка и отново в кв, Хаджи Димитър.
18
Мазни статии за някакви дебили, които се изтрепали, мазни национални, медийни шумове за някакви пияни изроди с подрастващо бебе. Истинските проблеми на този шум е, че разбойниците от ДС и корупционерите от БКП нямат цвят, те са във всичко във всяка далавера, във всяко ограбване и то е непрестанно.
19
смъртна присъда на този урод! платена нагласена работа още повече ,че не са били законни съпрузи,жената просто си е търсила мачо,баровец,мутра ...е намерила го е с парите....но основнота е както и при другата красавица изнасилена и убита-Виктория Маринова да се сплаши народа да приеме конвенцията, и тези случаи няма да спрат докато отвън с тези платени убйства и ужаси не си постигнат целта за омразната от чужденците България! Цигани и роми-ТОВА СА ПЛАТЕНИТЕ УБИЙЦИ винаги останали живи да полежат в затвора да се шлифоват и да служат за нови платени пъклени дела, ето това му викам-БИЗНЕС-МРЪСЕН,ПОМИЯ!
20
НАЙ ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕИСТВОТО НА УБИТОТО МОМИЧЕ И НЕВРЪСТНОТО ДЕТЕ.НЯМА ПО ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ОТ ТАЗИ РОДИТЕЛ ДА ПОГРЕБЕ ДЕТЕТО СИ.НО ЕТО ЧЕ ОТНОВО НАДИГАТ ГЛАС ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.И ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ.СИГУРНО АКО Я БЯХМЕ РАТИФИЦИРАЛИ ТОЗИ НЯМАШЕ ДА УБИЕ ЖЕНАСИ И ДЕТЕТО.СИГУРНО ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ДОМАШНО НАСИЛИЕ .ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.ПРОМЯНА В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 15138
архив

Веднъж Чък Норис решил да хвърли граната... разхвърчали се крака, ръце, глави... и накрая гранатата гръмнала.

няма нови новини
Днес: 209
hot
най-четени новини в момента
сега
2938
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Огнен ад в София - черни кълба дим се издигат над столицата (СНИМКИ)
x
Астролог: Денят е посветен на любовта
x