ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Ревизоро остро към БСП - накарайте и вашите кметове да си изчистят боклука (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

ПИК TV

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Ревизоро остро към БСП - накарайте и вашите кметове да си изчистят боклука (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

54034
на 14.01.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Ревизоро остро към БСП - накарайте и вашите кметове да си изчистят боклука (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Министърът на екологията Емил Димитров скастри БСП по повод опита им да си правят евтин пиар отново ползвайки Народното събрание. По време на изслушването Ревизоро заяви, че има кметове, които не стопансват сметищата си и после искат пари от държавата за едно и също нещо и обвиняват МОСВ и искат друг да им изчисти отпадъците.
"Половината от кметовете са и ваши, накарайте ги да си изчистят", жегна от трибуната Ревизоро БСП. Корнелия Нинова скочи от мястото си и едва не уби с поглед министъра. 

препоръчано

В заключителните речи от страна на БСП излезе младата надежда на Нинова, Крум Зарков. С разпален тон и без да си поема дъх, той обвини управляващите за голямото количество дъжд и, че хората се давели, докато министрите със спокоен тон обяснявали, че всичко е наред. Повече от три часа дебати и въпроси не бяха достатъчни на Зарков и социалистите, за да разберат, че криза няма, а където такава има, навременната намеса на полицаи, пожарникари, кметове и всички останали са предотвратили да се стигне до жертви, каквито имаше в други страни в Европа. 

Валери Симеонов също не пропусна да припомни на БСП да не си правят евтин политически пиар с бедствието. "Няма значение кой управлява държавата, когато има природно бедствие и всякакъв опита да се хвърлят обвинения за неща, които са направени като превенция, да се запази живота и здравето на човека е нищо повече от една евтина политическа пиар акция", обяви от трибуната лидерът на НФСБ. 

Той отчете, че в случая действията на цялата държава са били адекватни, което се вижда и от задъханите телевизионни репортажи. 

"Нямаме скъсани язовирни стени, над 400 язовира са ремонтирани и продължават да се ремонтират, като резултатите са налице. Нямаме цар Калоян колеги от БСП и ДПС. Когато има прекомерни валежи, никакъв язовир и каскада не могат да спрат водата в реките и язовирите", заяви Симеонов. 

Той препоръча на опозицията вместо да си прави пиар да помисли как да се повиши културата на българина по отношение на застраховките, защото ако се правят такива на домовете, които не струват повече от 100 лева на година, няма всички данъкоплатци да плащат обезщетения.  


Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това