Вход
София
Времето в София 21 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Гечев шокиращо изригна срещу Антон Тодоров: Застанал си в средата на "шайката" да лапаш заплати! Половината ти семейството е минало през затвора! (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Гечев шокиращо изригна срещу Антон Тодоров: Застанал си в средата на "шайката" да лапаш заплати! Половината ти семейството е минало през затвора! (ОБНОВЕНА)

на 27.07.2017
7771
47
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Гечев шокиращо изригна срещу Антон Тодоров: Застанал си в средата на "шайката" да лапаш заплати! Половината ти семейството е минало през затвора! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
27.07.2017
47
7771

На 9 септември 2016 г. Томислав Дончев е дал финансовата свобода на Боршош! Загубите на НДК по негово време са 30,5 милиона

На 9 септември 2016 г. вицепремиерът Томислав Дончев е дал финансова свобода на Мирослав Боршош с една-единствена промяна в устава на НДК, който не е променян от 2011 г.,  като на практиика е  уволнил Съвета на директорите и той не е можел да контролира харченето на пари. Какво е можел да прави съвета на директорите, да пие кафе в отсъствието на Боршош?, попита Гечев. 

Той изчисли пред депутатите, че общите загуби на НДК по време на управлението на Мирослав Боршош е общо 30,5 милиона лева. Но въпреки това му се отпускат още 17 милиона лева.

Гечев изрази недоумение "каква е тази божествена сила над още по-божествения премиер", която е успяла да накара Бойко Борисов първо да разреши на Лиляна Павлова да уволни Боршош, а после да го възстанови на поста.

Когато принципалът на НДК и министър на културата Вежди Рашидов излиза в отпуска, тихомълком НДК се прехвърля на друг принципал, на Томислав Дончев. Защото Рашидов, който е оставил в наследство 9 милиона лева в касата на НДК, е поискал проверка на директора Мирослав Боршош. Той е поискал проверка на странните операции, които се разиграват в НДК, заяви червеният депутат. 

Как така едно и също правителство, с коренно различни мотиви, подритва НДК като празна кратуна, само заради една персона, попита реторично Гечев. 

Той припомни, че от изслушванията на бившите директори е станало ясно, че този директор разиграва, унижава и се гаври с другите двама членове на съвета на директорите, с министри, вицепремиери а и с българския парламент.

Как така един човек, който по данни на правителството на ГЕРБ поема управлението на НДК с плюс 9 милиона, след това е на минус 9 милиона. Това прави 18 милиона разлика. Или на финала общо 30 500 000 лева загуби. До 2014 г. НДК е било на самоиздръжка и не е взимало нито лев от българския бюджет, отсече Гечев. 

Той попита защо 17-те милиона лева за европредседателството не са сложени в отделна сметка, а правителството ги е наляло в общия куп. За да може да се краде и това лице, което разиграва хората като маймуни, и да превежда където трябва, сам отговори на въпроса си депутатът от левицата. 

Гечев се възмути, че на един директор, който генерира 30 милиона лева загуби му наливат в общата каса без всякакъв контрол още 17 милиона.

Сега министърът на финансите правилно е дал нареждане да се следи всяка стотинка и да се доказва всяка стотинка с фактури. А защо не контролираха първите 17 милиона, отново попита Гечев.

Обадиха ми се юрискти, съдии, прокурори които ми казаха, че капанът в доклада за НДК е, че пише, че има съмнения за нарушения. Ама тука има загуби от 30 милиона и дерибейство, а вие говорите за съмнение, възмути се депутатът. 

Румен Гечев: Боршош има голям политически чадър, той е над министри и вицепремиери

Румен Гечев: Боршош има голям политически чадър, той е над министри и вицепремиери

Имах подозрения, че Мирослав Боршош няма да се яви в...

на 25.07.2017

Накрая Гечев се закани за вот на недоверие и оставка на правителството наесен.

 В отговор Павел Шопов предложи всички данни, събрани от комисията за Боршош и Томислав Дончев да бъдат дадени на прокуратурата.

Снежана Дукова от ГЕРБ се обърна към Гечев, като изтъкна, че комисията безспорно е свършила много работа, че е работила ефективно, извънредно и с много часове, изпълнила е ангажиментите, които е имала, за да изясни обективните факти. Тази демагогия, която разнасяте от трибуната, няма да ви бъде спестена нито в минало, нито в сегашно време. Вие сте деструктивен и вашето амплоа е да търсите екстремални битки и да губите парламентарна енергия. За вас това е политическа същност, отсече Дукова. 

 "В случая с НДК и Боршош БСП се държи като Георги Димитров на Лайпциския процес. Вие никога не можете да пуснете суджука, това ви е проблемът на вас! Социалистите заедно с ДПС и  "Воля" вече станаха тройна коалиция".

Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков по време на дебатите за удължаване работата на комисията за злоупотребите в НДК.

Той посочи два политически факта. Първо, че ГЕРБ е уволнила Боршош, с който в момента се занимава прокуратурата. И второ, че са подкрепили тази комисиия, защото нямат притеснение за себе си, а в партията им отговорността се носи лично, а не колективно.

Той припомни, че по време на управлението на БСП не е имало такъв случай, като се изключи уволнението на Корнелия Нинова по време на правителството на Сергей Станишев.

Биков обвини социалистите, че мерят с двоен аршин, както в случая с нацисткия скандал,  когато обвиняваха обединените патриоти, но мълчат за съветника на президента Радев.

И поиска от БСП, ако съдят Дончев, трябва да съдят и Деница Златева. Премиерът върнал Боршош, след като Лиляна Павлова го уволнила, защото творци възстанали, че махат този прекрасен човек, обясни още Биков и посочи, че след като е изслушал и двете страни, Боршош е напуснал.

След това депутатът от ГЕРБ обвини социалистите, че са искали тази комисия, за да я превърнат в една сцена и с шарени дрехи и гримирани лица, да се държат като Георги Димитров на Лайпциския процес.

И заключи, че колкото по-деструктивно се държи БСП, толкова по-малко гласове ще печели на избори.

"ГЕРБ е в огромен корупционен скандал.  Трябва да имате големи притеснения. ГЕРБ не е тефлонов тиган, че да не ѝ се лепи нищо".

Това заяви на свой ред депутатът от ДПС Йордан Цонев по време на депутатите за удължаването на работата на временната комисия за аферата в НДК.

Цонев заяви още, че всички трябва да имат притеснения,  защото това е  петно върху лицето на България.

"Ти нарече своите колеги "шайка". Застанал си в центъра на шайката, за да лапаш заплати всеки месец. Моите родители са преподаватели и пенсионери, а твоите половината са минали през затвора".

Това изкрещя вбесеният депутат от БСП Румен Гечев на обвинението на колегата си от ГЕРБ Антон Тодоров, че е обвиняем за фалита на банките по Виденово време.

Това взриви залата, а депутатите едва удържаха и двамата да не се сбият в залата.

Скандалът страшно притесни водещата на заседанието Цвета Караянчева и тя най-сетне успя да прекъсне продължилите повече  от 2 часа дебати, след което депутатите отхвърлиха предложението на БСП и ДПС да продължат срока на работата на временната комисия за злоупотребите в НДК, а докладът на комисията беше приет.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(47)
1
Тези комунисти нищо не ги спира.Луд умора няма. Продължават с лъжи,лъжи,за да създават напрежение.Никои никой не им обръща внимание.
2
Това е сграда която не е ремонтирана от 40години! Защо Идиота смята ,че всеки лев вложен в ремонт е "загуба"? Сигурно защото парите не са "усвоени "от Партията-майка!
3
КОЙ изяде суджука ? !
4
Ако съм на власт ще направя минималната заплата 46 хиляди лева!
5
до кога ще си затваряте очите пред наглостта на разни боршовци и други подобни дето ни правят на глупаци за да си пълнят търбусите . Защо на обикновените трудови хора някой не направи чадър за минимална заплата от 1000лева
6
COMMUNIST PARTY MEMBER - BIG ROBBER BOKO BORISOV IN JAIL, NOW. ..SNEZHANA DUKOVA MUSTERBATES NOT ONLY IN THE REST ROOMS.
7
има да отработва в Белене 2 ПОНЕ 100 ГОДИНИ за откраднатото от тях
8
Лично знам за две далавери за 300 000 лв. по евро фондовете по времето на Дончев, ама няма кой да разследва. А Боко дори го повиши.
9
Кой изяде гювеча през 1997,а?!
10
руМен геЧев,най-добрият финансов ,,специалист,,ФИНАНСОВ МИНИСТЪР на Жан виДЕновото ЧЕРВЕНО правителство,тотална финансова КАТАСТРОФА,срината банкова система,ТРЕТА ЧЕРВЕНА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА
11
Герберски подлоги Вие не разбиратели какво провите или така Вие изгодно. Лъснаха Ви Крадливите з...
12
А иначе днес в парламента, външната министърка Захариева, постоянно си гризеше ноктите, седейки до Боко.
13
Червеното говедо Р. Генчев, във всяка нормална държава, щеше да е обесено или разстреляно, заради много милиардния грабеж на спестяванията на хората. Но на територията Булгаристан, го направиха БСПдирастки депотатин, за да краде тоя глупав народ пак..
14
Не може човек , който съсипа България по времето на жан виденов сега да дава "акъл"
15
Голямо КРАДЕНЕ баце, като за последно.
16
3RD BOKO BORISOV RESIGNATION IS VERY NEAR. OR ALMIGHTY GOD SHALL SEND THE HOLY PUMPKIN RELICS. IDIOTS, CHOICE IS YOURS , TAKE DIVORCE. TKS.
17
руМен геЧев,най-добрият финансов ,,специалист,,ФИНАНСОВ МИНИСТЪР на Жан виДЕновото ЧЕРВЕНО правителство,тотална финансова КАТАСТРОФА,срината банкова система,ТРЕТА ЧЕРВЕНА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА...........НЕ ПОМНИТЕ ли БГ 1996-1997 ВИДЕНОВА ЗИМА 3$ - ЗАПЛАТА И 13 БАНКИ ФАЛИТ........ТОВА Е ТО руМен геЧев
18
Сланнинова така си гризеше ноктите, кат го държеше на Мавъра, точно като тебе когато го лапаше на Брежнев.
19
р.ОВЧ,р.ПЕТКОВ,р.ГЕЧЕВ,все отбор юнаци от червените
20
Тиквенската партийка,която е проект на ДС мутрите и ДПС,мотива да са във властта са -кражбите! Боко Тиквата е кукла на конци !
21
толкова ми падна в очите,че трудно мога да намеря по-противно създание.На фона на него всеки друг е по-симпатичен.
22
г-жа ДУКОВА бъдете по възпитана това че сте депутат не ви дава право да наставлявате нас обикновените хора обърнете се назад и се погледнете в собственото си огледал ще се видите в доста неприятна светлина. не всеки може да се слага на всички който са на власт
23
Са Мноогоо вътре , Но са на власт и Няма КОЙ да ги разследва !!! За голямо съжаление на държавата България !!! Дразни, че ни правят на глупави и са безкрайно Нагли :(
24
Кутевската фабпика за помия заработи с пълна сила!
25
РУМЕН ГЕЧЕВ Е ГЛУПАК,КРАДЕЦ И ПРОСТАК,АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТЕН,СМАХНАТ ИСТЕРИК,ЩО МУ СЕ ДАВА ТРИБУНА МА ТОЗИ ГАЛФОН,А НЕ Е В ПАНДЕЛАТА "ГОЛЕМИЯ ФИНАНСИСТ"-ГЛУПАК ИЗПЕРКАЛ.
26
руМен геЧев-DOBRE, ЧЕ ГО ИЗБРАХА ПАК ЗА ДЕПУТАТ,ЧЕ СЕГА ЩЕ УНИЩОЖИ БСП КАТО ПАРТИЯ.АЛИЛУЯ
27
Как така един човек, който по данни на правителството на ГЕРБ поема управлението на НДК с плюс 9 милиона, след това е на минус 9 милиона. Това прави 18 милиона разлика. Или на финала общо 30 500 000 лева загуби. До 2014 г. НДК е било на самоиздръжка и не е взимало нито лев от българския бюджет, отсече Гечев.
28
Дукова, Антон Тодоров, Гърневски, Биков, Митоди Андреев, Атанасова, Караянчева,Суджук, НДК ----пирони в ковчега на ГЕРБ.
29
Когато Майката природа е в тотална криза, когато не може да произведе нищо нормално, тогава създава нещо като получовек - полу плазмодий, без лице и достойнство, което се казва А.Тодоров. Той е еманация на нашия политик. Без достойнство, морал, задръжки, лице, принципи, без никакви човешки качества. И този плазмодии ще създава закони които ние трябва да спазваме? И как да стане това? Вчера е нападал видачите на ГЕРБ, днес е техен слуга. И кой може да уважава това подобие на хомосапиенс? Едва ли има и един.
30
АЗ мисля,че Румен Гечев и БСП, НЕ ИМ Е МЪЧВО,ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ СА ОТКРАДНАТИ ОТ ДЪРЖАВАТА,А ЧЕ НЕ СА НА ВЛАСТ ТЕ ,ЗА ДА СЕ ОБЛАЖАТ., ПЪК ТОГАВА ГЕРБ ЩЕ РЕВАТ И ТАКА В БЪЛГАРИЯ Е ХУБАВО ДА СИ УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ,А НЕ Е ЗЛЕ И ОПОЗИЦИЯ ,ЗАЩОТО "СЪС ЗАГРИЖЕНОСТТА КЪМ ХОРАТА" ПОКАЧВАТ РЕЙТИНГА СИ. АЗ ,МИСЛЯ,ЧЕ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВДИГНЕМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА СГАН ИЗПРАТИМ,КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.
31
До 29, Даскала. Какви политици са изброените от №28 и особено архиварският плъх Тодоров? Това са боклуци, засмукани от прахосмукачката БоБо, на които съдбата в крайна сметка е да бъдат изхвърлени на политическия боклук.
32
Коя беше Сн. Дукова? Май учителка - няма лошо да се изказва по въпросите на средното образование (щото то ж България за висше образование и наука никой не го е еня...)... Но, очевидно в ГЕРБ разбират от всичко...
33
Майка ти
34
Тролчетата на Антон Кутов - Спина ( май дъщеря му ги ръководи ) - озверяха . Липсват МАНГАЛЪТ Савов и жена му МАНГАЛКАТА Айшето (Адолфина ) . Колко сте жалки -продажници
35
Този мизерник Владислав Горанов никога няма пари за пенсии и заплати , но без да се замисля дава 17 милиона на крадеца Боршош да ги опука и тях. С такова крадене на едро ще ставаме все по-зле и по-малко до пълното изчезване
36
Смилете се над горката женица Снежана Дукова и не я използвайте като маймуна в цирк. НС не е самодейно читалище, че тази учителка да рецитира напоително със старчески патос
37
Точно този доказан боклук да ми дава акъл и да се изживява като ментор в Парламента, ми идва в повече,.....нека да го прави пред електората на БСП от селата....
38
Ти пък кой си, че да се дуеш, като мисирка?,!
39
ШАЙКА това, ШАЙКА онова, кажете за какво става въпрос
40
Скоро Боко ТИКВАТА в ЗАТВОРА
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Той знай как се фалира държава през 1996 г., а сега е преподавател в УНСС. Вместо да го обичат страстно в панделата.
43
Day ago i got some shocking info about Omega 3 stuff and now i very wanna get it. But i want a best, some premium omega 3 fish oil. I've got this carlson omega 3 . What do you think about this Carlson brand?
44
Day ago i got some interesting info about Omega 3 foods and now i really wanna buy it. But i'm not really sure which benefits will i have. I've got this omega 3 info , and currently i want to buy it with best price. Any idea?
45
programma di nutrizione per la perdita di peso scaricare http://cigopweight.space/l1sn-s5-fl6665po8.html scaricare perdere peso in una settimana http://cigopweight.space/e17n25613359tlb7rj7q.html Filme über das Lager für die Gewichtsabnahme http://cigopweight.space/3t1b24y57ce493pt.html come perdere peso velocemente e facilmente senza dieta per una settimana http://cigopweight.space/815b8xvd6p2h36ib6.html 30 kg in 2 Monaten verlieren http://cigopweight.space/4o44-z3612eg9zj.html a perdere peso a 50 kg http://cigopweight.space/ywi-eyw38y833.html Mahi Beine nach unten und Abnehmen liegend http://cigopweight.space/5-24q2c9r7w4nt468mqh.html Diät mit dem Verlust von bis zu 7 kg pro Woche http://cigopweight.space/42-2wb24h-qw6r3pyz.html Gewicht 15 kg Äpfel verlieren http://cigopweight.space/quhlcq819l.html dieta per 5 giorni meno 9 kg http://cigopweight.space/ea47-68z19-2r61-753fu1.html hatékony agyag pakolások fogyás http://cigopweight.space/4u64t5-h-18rq.html entrambi sono chiamati i rimedi omeopatici per la perdita di peso http://cigopweight.space/yk8k78zcej5l4g-16-mz4.html Fettleibigkeit und Erkrankungen der Schilddrüse http://cigopweight.space/5t6kpqq47w182i.html dieta vegetale su quanto si può perdere peso http://cigopweight.space/39q656jxcslfvjf75zlj.html megfelelő étrend, hogy egy nő, hogy lefogy http://cigopweight.space/wu4b-7g4buw622t5-lvlq2.html ered leves diéta http://cigopweight.space/orjl-x29456b36bhg2.html esercizio per la perdita di peso nelle immagini http://cigopweight.space/7fdr4k2qd915lq3n22.html se è possibile perdere peso con acqua http://cigopweight.space/od44m3im8794m45ro8.html Camomilla è una ricetta per la perdita di peso http://cigopweight.space/8b3l62l4i-i9wkm723o35.html Wie kommt man für Süßigkeiten von einem Verlangen befreien, Gewicht zu verlieren http://cigopweight.space/ne7248n1kuuyl4-i.html Abnehmen und Körperreinigung http://cigopweight.space/174tq3a9y3a1-98f3ua-f.html lenmagolajat bogáncs fogyókúra http://cigopweight.space/r1h33nn5379.html come perdere peso con l'aiuto di corsa http://cigopweight.space/u-763p2c95w.html come perdere peso in 3 giorni da 5 kg foto http://cigopweight.space/5374414tvio2njwgq28.html E 'possibile perdere peso con l'aiuto di vibratona http://cigopweight.space/m47k83-3s6-hs835.html aghi dimagranti indirizzo http://cigopweight.space/t-5t918i29757g.html Lefogy 7 kg két hónap http://cigopweight.space/sllg33257671.html esercizio per un ventre piatto su una fitball http://cigopweight.space/s2p6s14cjqzwhz7z45y.html per iniziare a perdere peso donna http://cigopweight.space/297bfb-4phc1nd.html dieta efficace 15 giorni http://cigopweight.space/58pleny67f-29e.html website zöld karcsúsító kávé http://cigopweight.space/2l38e1w-8-4vz8l97.html Tutto su eco dimagrimento sottile http://cigopweight.space/ow99-22cewnyc4m.html Video-Übungen zum Abnehmen der Beine und an den Seiten des Bauches http://cigopweight.space/j2ijfx6-9jo8ghd2n-5d7.html Ich war sehr dünn nach der Geburt, warum http://cigopweight.space/os648wy22b8w9.html Japán étrend 13 napig http://cigopweight.space/4g-6-5dd6n7ec83ii7n.html mivel nem kell, hogy lefogy 10 http://cigopweight.space/yhf5-6au1q6-5-hp-7b5.html film karcsúsító alakját fel öv derék http://cigopweight.space/s2fm19-a6b3e1rq.html gyakorolni, hogy lefogy a lányok 9 éves http://cigopweight.space/ac95bby-w4j-2ls.html farmaci francese per la perdita di peso http://cigopweight.space/f1-f3l-4kwj24xm-z3-f99-2c.html glyukofazh Hosszú és táplálkozás fogyás http://cigopweight.space/15nhq9dn-s6611dm6oq79.html Grazia prezzo tè dimagrante http://cigopweight.space/f-w4r49z7f3-79.html recensioni Zumba fitness perdita di peso http://cigopweight.space/1tud7-foibjd1kpl5c1s.html hogyan kell fogyni ha úszni minden nap, http://cigopweight.space/4-b1bawct2v13m-rx9fi.html Brache per dimagrimento buy Vulkan http://cigopweight.space/7gk94rh2-25n5-t1.html Mama Diätpille http://cigopweight.space/b-4sopy2chlotcl.html légzőgyakorlatok fogyás Grir Chaylders http://cigopweight.space/dlfrbfy621a94q18pcft.html dieta efficace per la perdita di peso veloce in 5 giorni http://cigopweight.space/3ml575i8xrqhbh25tt.html távolítsa el a gyomorban és az oldala 5 perc egy nap http://cigopweight.space/3v6q4isl28on.html meno 9 kg per 7 giorni http://cigopweight.space/2s96ti97cv1elm8-1b7.html Perché guadagnare peso rapidamente nella dieta http://cigopweight.space/6dm4647-cgdfe4.html cagliata e dimagrimento http://cigopweight.space/5va53k66wmo.html flachen Bauch in 5 Minuten pro Tag kostenlos Video-Download http://cigopweight.space/9b9326-f-8-ot7o2.html testmozgás a fogyás intervallum http://cigopweight.space/64z1kc117al9.html hogyan lehet hatékonyan fogyni 2 hónap otthon http://cigopweight.space/5yy8-972h1a577498o1.html il primo canale del sito Elena Malysheva dimagrante http://cigopweight.space/z5wqp-uv2val4ab5f8-18.html diéta fogyás gyors hatás http://cigopweight.space/mr3-j4pvm5j175smm3z.html esercizi di base in palestra per perdere peso http://cigopweight.space/24l486oq11.html Haferflocken Diät 3 Wochen http://cigopweight.space/tak-28a35h5i.html kaufen kombidress für die Korrektur in der Ukraine http://cigopweight.space/c12147w6-no2s.html Ich beendigen Rauchen Gewichtszunahme http://cigopweight.space/5x414-tpt8k5v3q1g9-dv3.html Diétás menü csak http://cigopweight.space/gxx3m77d3d9q4g-33l-11.html Csokoládé diéta három napig http://cigopweight.space/7c4qmmd2qe6s-8-a78r61c.html dieta dannoso ma efficace http://cigopweight.space/o758gg11wdl1ug-hb2o.html lehetséges, hogy lefogy 1000 kcal http://cigopweight.space/4n4o-ic9mndwe5tz.html che ha perso per la settimana dal 7 kg http://cigopweight.space/1rmmme436ooc7x35c.html la combustione dei grassi Vulcano http://cigopweight.space/4-aq-9cuuo5ba-6t3e439s8.html Vajon a szobakerékpár fogyni http://cigopweight.space/y1u5kxx-r7-3v1q1ba8.html Fogyókúra csípő és a fenék http://cigopweight.space/fb1813d-5tpr3-gnpc3319.html Unterwäsche für die Korrektur http://cigopweight.space/c1f9-1bs9djve-qs-htpw9.html mennyi ideig lehet fogyni 15 kg
46
Хотите узнать подробнее, голден санд пхукет http://thailandi.info/ob-otdyihe-v-taylande/tayland-v-sezon-dozhdey.html - More info>>> экскурсии в паттайе кокос тревел обзор цен на экскурсии в паттайе морские экскурсии в паттайе цены экскурсии в паттайе лимпопо прайс-лист на экскурсии в паттайе
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Тате, вярно ли е, че съм осиновен?
- Какво приказваш, сине? Тебе ли щяхме да изберем?

няма нови новини
Днес: 323
hot
най-четени новини в момента
сега
2207
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Ето как да накараме мъжа да ревнува
x