ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДВР с извънредни новини за хаоса в София заради катуните на протестите: Пияна жена командорила полицията по тъмно на бул. "Черни връх" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДВР с извънредни новини за хаоса в София заради катуните на протестите: Пияна жена командорила полицията по тъмно на бул. "Черни връх" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

101120
на 31.07.2020
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДВР с извънредни новини за хаоса в София заради катуните на протестите: Пияна жена командорила полицията по тъмно на бул. Черни връх (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

СДВР и представители на Столична община съобщават извънредни новини за хаоса по крйъстовищата и улиците в София заради катуните на протестите и ултиматумите на предводителите им от "Отровното трио" на Васил Божков и от шпицкомандата "Боец" на Цветан Василев съответно адвоката Николай Хаджигенов и Георги Георгиев, по-известен с прякора си Гошо Тъпото.

препоръчано

Докога столичани ще търпят терора на шепа пристрастени към бирата и по-силните алкохолни напитки ваканцуващи в София?

Имаме блокирани кръстовището на Орлов мост и подхода на Цар Освободител при президентството. Ще направя коментар и ще си позволя да вдигна тона. Преди час се случи инцидент - на Орлов мост възрастна жена е спряла при протестиращите и е решила да изрази недоволството от случващото се. Един от протестиращите се се насочва към нея и изхвърля съдържанието на чашата срещу нея. След това тя му посяга с бастун. Оттук-нататък трябва да преценим ннимателно от коя страна е извършена провокация. Но ще повишим нивото на тона, с който коментираме. Всеки има право на мнение, жената се е явила да изрази своето мнение и видяхте каква е реакцията. Всеки ще носи отговорност за поведението си. В момента и двете страни са в Първо районно и ще видим кой е прав и кой е извършил престъпление. Имаше коментари, че това е провокация, но случващото се е недопустимо", заявиха от СДВР.

Снощи на кръстовището на Арсеналски и Черни връх имаше жена в нетрезво състояние и даваше указания, провокираше полицейските служители, като ги караше да спират автомобили и да проверяват шофьорите за алкохол и наркотици. Това е недопустимо. Повишаваме тона. Всеки има право на мнение и всеки ще носи отговорност, посочиха още от полицията. 

До изясняване на случая двамата от Орлов мост ще останат в Първо РПУ, и двамата са там, жената е придружена от друга жена, допълниха от там.

Много хора, инвалиди, възрастни хора изразяват недоволство от блокадите, посочиха от полицията.

Постоянно разговаряме с протестиращите, днес отново ще имаме среща с тях, посочиха от полицията.

Стотици граждани възразяват пред Столична община за това, че не могат да отидат нормално на работа. Инвалиди трябва да се движат с километри да намерят друг вариант за транспорт, каза Красимир Димитров от Столична община. 

Ще оставим екипи от общината на "Орлов мост", за да помагат на хората с торбите и инвалидите. Надявам се протестиращите да пропуснат транспорта и да махнат палатките, допълни той. Наш екип ще има там всеки ден, докато не се махне блокадата, допълни Димитиров.

Видях тоалетни, не видях съдове за вода, защото сме в пандемия, Столичната община осигури за полицаите, които денонощно не спят вода, сложили сме допълнителни кофи за смет на местата за протести, заяви представителят на общината. 

Има множество сигнали от задръствания и градски транспорт, от това, че хората закъсняват, че се бавят автобуси, допълни той.

Разбирате, че може да се стигне до всякакви сблъсъци на недоволни от блокадите с тези от блокадите, каза още Димитров. 

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 243
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това