Вход
София
Времето в София 13 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Бисер Петков на килимчето при депутатите по време на протеста на КНСБ. Още трима министри привикани в парламента - гледайте НА ЖИВО!

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Бисер Петков на килимчето при депутатите по време на протеста на КНСБ. Още трима министри привикани в парламента - гледайте НА ЖИВО!

на 27.10.2017
8148
0
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Бисер Петков на килимчето при депутатите по време на протеста на КНСБ. Още трима министри привикани в парламента - гледайте НА ЖИВО!
Автор: ПИК
27.10.2017
0
8148

Социалният министър Бисер Пенков ще отговаря на въпроси на депутати, докато КНСБ събира протесиращите за заплати пред Храм-паметника "Св. Александър Невски".

Министърът на труда Бисер Петков се срещна с френския си колега в Женева

Министърът на труда Бисер Петков се срещна с френския си колега в Женева

Министърът на труда и социалната политика Бисер Петков се...

на 13.06.2017

Още трима министри са привикани в парламента да отговарят на питания на народните представители.

Ето кои са те:

I. Екатерина Захариева, заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на външните работи ще отговори на: 

1. Въпрос от н.п. КРИСТИАН ИВАНОВ ВИГЕНИН относно дейност на дипломатическите представителства в чужбина по време на Българското председателство на Съвета на ЕС.

2. Въпрос от н.п. КРИСТИАН ИВАНОВ ВИГЕНИН относно дейности на Министерство на външните работи за реализиране на ангажиментите на България по линия на помощта за развитие.

3. Въпрос от н.п. ДЖЕМА МАРИНОВА ГРОЗДАНОВА относно изпълнението на Комуникационния план за българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г., приет от Министерския съвет с решение №200 от 13 април 2017 г..

II. Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройството ще отговори на: 

1. Въпрос от н.п. СЕВИМ ИСМАИЛ АЛИ относно републикански път ІІІ-7306 Лозарево - Черница - Сунгурларе - Чубра - адм. граница с област Сливен и републикански път ІІІ-7006 І-7 с. Садово - адм. граница с област Сливен.

2. Въпрос от н.п. ЛЮБОМИР БОЙКОВ БОНЕВ относно предприети действия за подобряване на качеството на кадастралната карта и кадастралните регистри.

3. Въпрос от н.п. ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ ЙОРДАНОВ и МАНОЛ ТРИФОНОВ ГЕНОВ относно изграждане на мост, свързващ ул."Копривщица" и бул."България" - гр.Пловдив.

4. Въпрос от н.п. ХРИСТО ТАНЧЕВ ПРОДАНОВ относно осигуряване на безопасен пешеходен маршрут през републикански път ІІ - 18 Софийски околовръстен път между с. Казичане и кв. Видните.

5. Въпрос от н.п. МАНОЛ ТРИФОНОВ ГЕНОВ относно изоставане от страна на общините в изработването и приемането на общи устройствени планове.

6. Въпрос от н.п. СТЕФАН ИВАНОВ БУРДЖЕВ относно авариралия през м. февруари 2017 г. понтонен мост на р. Искър, при с. Искър, община Гулянци, област Плевен, необходимост от спешни действия.

7. Въпрос от н.п. ИВАН ИВАЙЛОВ ЧЕНЧЕВ относно прекратено подаване на питейна вода в с. Бърложница, общ. Сливница, обл. Софийска.

8. Въпрос от н.п. МАНОЛ ТРИФОНОВ ГЕНОВ относно разширение на околовръстен път на гр. Пловдив от ПВ "Царацово" до връзката с пътя Пловдив - Асеновград.

9. Въпрос от н.п. МАНОЛ ТРИФОНОВ ГЕНОВ относно готовността на Агенция "Пътна инфраструктура" за обезпечаване на зимното поддържане и снегопочистването на републиканската пътна мрежа.

10. Въпрос от н.п. ИВАН ВАЛЕНТИНОВ ИВАНОВ относно връзка на път I-7 Силистра-Шумен с автомагистрала "Хемус".

III. Бисер Петков, министър на труда и социалната политика ще отговори на: 

1. Питане от н.п. ГЕОРГИ ЯНЧЕВ ГЬОКОВ, ВИОЛЕТА РУСЕВА ЖЕЛЕВА, ДОРА ИЛИЕВА ЯНКОВА и НАДЯ СПАСОВА КЛИСУРСКА-ЖЕКОВА относно политика на Министерството на труда и социалната политика, визия и ангажименти за конкретни решения и действия по отношение на статуса на служителите, заети в сферата на и провеждащи държавната социална политика.

2. Въпрос от н.п. МИГЛЕНА ДОЙКОВА АЛЕКСАНДРОВА относно изисквания за здравно неосигурени лица за получаване на доболнична помощ.

3. Въпрос от н.п. ТЕОДОРА АТАНАСОВА ХАЛАЧЕВА и МИХАИЛ ИВАЙЛОВ ХРИСТОВ относно инвалидните пенсии на работещи граждани с увреждания.

4. Въпрос от н.п. ГЕОРГИ ЯНЧЕВ ГЬОКОВ относно ежегодното осъвременяване на пенсиите и хилядите ощетени пенсионери.

IV. Красимир Вълчев, министър на образованието и науката ще отговори на: 

1. Въпрос от н.п. ДОНКА ДИМОВА СИМЕОНОВА относно необходимостта от педагогически съветници, психолози, ресурсни учители и логопеди в системата на предучилищното и училищното образование.

2. Въпрос от н.п. ИВАН ВАЛЕНТИНОВ ИВАНОВ относно кадровата политика на РУО-Шумен.

3. Въпрос от н.п. ТАНЯ ТОДОРОВА ПЕТРОВА относно едносменен режим на обучение в училища от гр.Варна без самостоятелни сгради.

4. Въпрос от н.п. ПЕТЪР БОЙКОВ ВИТАНОВ относно назначаване на училищни психолози.

5. Въпрос от н.п. МИГЛЕНА ДОЙКОВА АЛЕКСАНДРОВА относно предприемане на мерки за намаляване на тежестта на ученическите раници.

6. Въпрос от н.п. МИГЛЕНА ДОЙКОВА АЛЕКСАНДРОВА относно финансиране на средните ислямски училища в Русе, Шумен и Момчилград.

Гледайте на живо по ПИК TV!

 

Сподели:
свързани новини
Бисер Петков посочи реформата в ТЕЛК като приоритет за правителството Бисер Петков посочи реформата в ТЕЛК като приоритет за правителството
Реформата в ТЕЛК е приоритетна за новото правителство....
на 02.07.2017
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Бисер Петков потвърди: Има промяна в детските надбавки ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Бисер Петков потвърди: Има промяна в детските надбавки
Оставката ми винаги е на разположение на премиера –...
на 20.10.2017
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували при парламентарни избори днес?
архив

Бивш служител в ресторант за бърза закуска работи в аптека: - Касата е свободна, следващият. Клиентът казва: - Един пакет презервативи. - За тук или за в къщи?

няма нови новини
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
сега
1290
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА УБИЕЦА СЕВЕРИН. Защо властта го крие, какво се случи на борда на самолета. Кой се страхува, че ще проговори?
x
Забравете тези навици, съсипват живота ви!
x