Вход
София
Времето в София 13 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Станишев проговори преди пленума за заканите на Нинова и Симов: Не заслужава коментар, рано е за номинации за евровота (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Станишев проговори преди пленума за заканите на Нинова и Симов: Не заслужава коментар, рано е за номинации за евровота (ОБНОВЕНА)

на 12.01.2019
67220
27
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Станишев проговори преди пленума за заканите на Нинова и Симов: Не заслужава коментар, рано е за номинации за евровота (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
12.01.2019
27
67220

Лидерката на БСП Корнелия Нинова свиква задължителния по устав пленум на Националния съвет на БСП преди конгреса на партията, който ще се проведе на 26 януари, за да затегне болтовете на вътрешната опозиция и да подготви критериите за избор на евродепутати, както и основните документи, които форумът ще гласува.

ЕКШЪН В ПИК И "РЕТРО"! Кървав пленум „евтаназира“ Нинова

ЕКШЪН В ПИК И "РЕТРО"! Кървав пленум „евтаназира“ Нинова

Кървав пленум, насрочен за 21 юли, ще поиска...

на 19.07.2018

Основната червена интрига за евровота - дали президентът на ПЕС Сергей Станишев ще влезе в листата за Брюксел и на каква позиция ще бъде в нея няма да бъде решавана днес и остава за след конгреса. В партията отдавна се говори, че Нинова крои шапката на Станишев, като подготвя за водач на евролистата бившата му интимна приятелка Елена Йончева и дори демонстративно не отиде на форума на ПЕС, който преизбра бившия министър-председател за лидер на европейските социалисти.

Днешният пленум на Националния съвет на БСП ще бъде закрит, журналисти изобщо няма да бъдат допускани в залата дори за т.н. "протоколка", каквато винаги имаше по време на предишните лидери на столетницата. Засега не се знае дали информацията за форума ще бъда огласена и на пресконференция след приключването му. 

Във визията не се осочва от къде могат да бъдат взети парите, там се говори за национализация и все неща, които не могат да бъдат посрещнати с одобрение.

"Очаква се да се утвърди визията за евроизборите. След като разгледаме идеите на хората, ще ги включим в нея", поясни пред камерата на ПИК Георги Гьоков преди началото на пленума. Той каза, че не Корнелия Нинова определя дали Станишев ще влезе в евролистата. "Що не питате другите партии кого си включват. Аз казвам, че Станишев като председател на ПЕС има място в листата. Но дали ще влезе, това ще го определи Националният съвет", уточни той. Гьоков каза, че всеки член на БСП е потенциален кандидат за листата. 

"Много преди името на Румен Радев да се завърти за президент, той беше предложен от една старозагорска младежка организация. Много след това, той беше предложен от Националния съвет.", каза Гьоков.

"Аз се отнасям отрицателно към тези, които не искат Станишев в листата", кратко коментира  Георги Пирински. 

"Вече сме в навечерието на изборите. Всичко, което е противопоказно не бива да се коментира. Тоя искам, оня - не искам. Това е противопоказно. Двете водещи партии днес имат под 40%. Това е лошо за страната и е път към хаоса. Ако загуби ГЕРБ около 300 хил. и БСП - 200 хил., това не е добре. Смятам, че от четиримата евродепутати, трима трябва да останат и да има трима още нови", категоричен беше Георги Божинов на влизане в централата на БСП. 

Петър Курумбашев обясни, че ще участва в дебатите, защото ще се отчете като евродепутат. 

Деница Златева пък се измъкна от въпроса дали ще води листата за евродепутати, като обясни: "Този въпрос не е на дневен ред".  

"Кой ще бъде водач, ще се види като се вземе решение от НС. Атаките срещу Станишев вредят", уточни кратко Михаил Миков.

"Аз не виждам голяма драма. Ако говорите за едно интервю, не заслужава коментар. Евролистата не е тема на заседанието днес и е рано да се говори. Имаме големи постижения - всички видяхте, какво се случи с пакета "Мобилност", обновената позиция на ЕП за приемането ни в Шенген. Така, че социалистите от европарламента имаме с какво да се похвалим", поясни Сергей Станишев, след въпрос как ще коментира изказвания на Нинова и Симов пред медии, в които намекват, че няма място в листите. 

Сподели:
свързани новини
БСП свиква първия си пленум за годината, ще обсъждат дали да кандидатират Станишев за евродепутат БСП свиква първия си пленум за годината, ще обсъждат дали да кандидатират Станишев за евродепутат
Националният съвет на БСП ще проведе първото си заседание...
на 12.01.2019
Напиши коментар »
(27)
1
.......БСПЕ ?.......НЕМА ТАКЯ !.......НЕХТ ?.....
2
mrusnizi-gadove
3
БСП означава: боклуци, селяни и педе...и
4
Верно ли е че , слави е лумбуркал на фатмака деситу
5
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
6
Вкарайте я в сливенския , доживот
7
По най бързият начин да я махнат, че да имат някакъв шанс БСП на изборите.Ако остане максимум трета политическа сила!
8
..........ЕВРИДЕИ МА .......ТУДЕИ БАБЕСА БЕКАПЕСА СТААНА УТ ТОИЛИ ЧИНИЯТА И УСТАВИ ЕДНО ГОФНО КОИЕ БЕШИ ЗА КУРНЕЛЕИ БРЕКФАС ИН ПУЗИТАН ТИФАНИ И ТРЕА СА ПРИЗНАЕ ШЕИ КУРНЕЛЕИ ША ГУ ЯДИ КОТУ СУЖУК !........
9
ще Му го вкара! /Воайор от Симитли/
10
КАТО СЕ МАХНЕ ЦАЦАРОВ И КАТО ДОЙДЕ НОВИЯ ПРОКУРОР , ТОГАВА КАК ЩЕ И ЗАТЕГНАТ БОЛТОВЕТЕ. ЩЕ РАЗДАВА МАНДЖАТА В СЛИВЕНСКИЯТ ЗАТВОР
11
Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. , Има един съквартирант на сестрите е направил това само 4 и сега плати на недвижими имоти там и постави красива Dodge. Проверете......>>>> www.Trade46.com
12
СЛЕД ЗВУЧНИЯ ПЛЕСНИК , КОЙТО ЗАБИ ЛИДЕРЪТ ВИ НА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ , ПОКАЗА , ЧЕ ИЗОБЩО НЕ Я ИНТЕРЕСУВА ПАРТИЯТА , А ПОСТА , НА КОЙТО Е СЛОЖЕНА .ЗАТОВА И НИКАКВИ БОЛТОВЕ И ВИНТОВЕ НЯМА ДА ЗАТЕГНАТ КАТАСТРОФИРАЛАТА КОЛА НА БСП С ТОВА ,,РЪКОВОДСТВО'' . КОГАТО ШОФИОРЪТ Е НЕАДЕКВАТЕН ,НЕ СПАЗВА ПРАВИЛА , А САМО КРЕЩИ И СЕ КАРА С ОСТАНАЛИТЕ ВОДАЧИ ПО ПЪТИЩАТА , РАНО ИЛИ КЪСНО КАТАСТРОФИРА И СМАЧКВА КОЛАТА . ЖАЛКО , ЧЕ ТОЗИ МАТЕРИАЛ НИ СЕ ПРЕДЛАГА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО . НЕ ЩЕМЕ 80% ДЕБИЛИ ! ДАЙТЕ НОВ КАЧЕСТВЕН МАТРЯЛ !
13
При Коритаров се смее насила-безпричинно..., не познава добре историята на партията с която се отъждествява, личи всезнайковщина и прекомерно самочуствие.... както се казва Ленин го е описал това явление...
14
...или: Бибитки Cвиpки Пи шки (:БCП...или: Бибитки Cвиpки Пи шки (:БCП:)
15
Не го мислете Станишев. Борисов намекна, че може да го включи в гражданската квота. Пеевски също ще удари едно рамо на другарчето си. Като включим и подкрепата на джендърите, работата на Станишев е сувсем опечена.
16
Голям страх ви гони от Нинова голямо шубе бе суджучета !!! Защо не може да проумеете че такива издънки на бивши комунистически величия като Станишев и Пирински нямат място в политическия живот на България ???
17
Питам този суджук който е сложил минус на коментара ми да каже дали иска Станишев Пирински и Овчаров да редят живота в държавата или с пилешкия си мозък ей така да сложим минус ???
18
Сергей е пътник. Бойко също. Да ядат моркови и двамата.!
19
ПАК ЛИ серГЕЯ В ЛИСТАТА, НАЧЕЛО? А ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗА НЕГО НЕ ВАЖИ ЛИ? СЕРГО ДА ВИ ЗАВЕДЕ ЦЯЛОТО ПОЗИТАНО В ИСТАМБУЛ ТА ДА ОСМИСЛИТЕ КОНВЕНЦИЯТА С ЗАДНИТЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ ДОГАН ДОСТА ВРЕМЕ КОНВЕНЦИОНАЛНО КОНВЕНТИРАШЕ СЕРГЕЯ! ДВЕ ПРАВИТЕЛСТВА СИ СПОДЕЛИХА, КАТО МЛАДОЖЕНЦИ В МЕДЕН МЕСЕЦ.
20
ПРИ КОРНЕЛА ВСИЧКО Е ИЛИ ЧЕРНО ИЛИ БЯЛО ИЛИ ТЯ ВИЖДА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В ЧЕРНО БЯЛО...НЮАНСИТЕ ПРИ КОРНЕЛА ЛИПСВАТ ..ТОВА Е ОТ ВРОДЕНИЯТ И АГРЕСИВЕН ПОДХОД КЪМ ВСЕКИ РАЗЛИЧЕН ОТ НЕЯ И СТЕРИОТИПЪТ И НА МИСЛОВНА ДЕЙНОСТ..ТАКИВА КАТО НЕЯ СА В СЪСТОЯТИЕ ДА РАЗРУШАТ ЕСТЕСТВЕНАТА СРЕДА ОТ КАКЪВТО И ДА Е ХАРАКТЕР И САМО И САМО ДА Я НАГОДИ СПОРЕД НЕЙНИТЕ КОМПЛЕКСИ И ПРЕДСТАВИ , ВМЕСТО ДА СЕ ПРОМЕНИ СПРЯМО ЕСТЕСТВЕНИТЕ ПРИРОДНИ ЗАКОНИ.
21
ПРЕВЪРНА БСП В ПРОБУНТОВНИЧЕСКА ХУНТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ ,КОИТО ЗАТВАРЯТ МАГИСТРАЛИ В МИРНА БЪЛГАРИЯ И ИСКАТ НАСИЛСТВЕНО ЗАВЗЕМАНЕ НА ВЛАСТТА И УПРАВЛЕНИЕТО ЧРЕЗ НАЛАГАНЕ НА ТЕРОР СРЕД МИРНИТЕ ХОРА..ТОВА ОЧАКВАШЕ НИНОВА С ПОВСЕМЕСТНИТЕ СИ ЛЪЖИ , ПРОПАГАНДИ И `` ЕДИНЕНИЕ ``...а Радев и припяваше и търсеше ИЗЯВИ ...той е гладен за изяви и при всеки повод пред камерите говори на за друго ..а всеки път плюе по правителството..дежурен по злоба..
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
какво прави пирински 4 години в Брюксел ако тои и Станишев влязат в листите за евровота БСП губи изборите аз не гласувам
24
Ленчето я разследват за пране на пари-и ще ме влиза в ЕП-ха ха ха
25
Идеално! Да го включат!
26
КАК се нарича ТОВА: Да те ИЗГОНИ ЦЯЛ един НАРОД,като "мръсно коте" от България ,и ти ПАК да се НАТИСКАШ без НИКАКЪВ СРАМ? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????
27
Нинова се стреми да прибави своето Н в Партията БНСП Българска национал социалистическа партия но в скромните мащаби на България все пак не без помощта на Единна Р....я.Нови хора нови идеали
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13736
архив

Две бабки пият кафенце на припек. Едната казва на другата:
- Мила, знам, че се познаваме от 100 години, ама съм стара вече и забравям. Ще ми кажеш ли как ти беше името?
Другата бабка продължила бавно да си бърка кафето, свела поглед, и след 5 минути отговаря:
- Спешно ли ти е?

няма нови новини
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
сега
1862
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Спецпрокуратурата с разкрития за корупционните далавери на червения кмет на Костенец - предлагали пари на общинари срещу гласуване за определени фирми (ОБНОВЕНА)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Имал ли е Христос братя - отговорът ще ви изненада...
x