ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Столичани посрещнаха Борисов с викове “Бойко, Бойко!", лидерът на ГЕРБ с първи думи репресията на Рашков (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

НАЙ-ВАЖНОТО

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Столичани посрещнаха Борисов с викове “Бойко, Бойко!", лидерът на ГЕРБ с първи думи репресията на Рашков (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

274074
на 15.07.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Столичани посрещнаха Борисов с викове “Бойко, Бойко!, лидерът на ГЕРБ с първи думи репресията на Рашков (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Стотици граждани посрещнаха след разпита в ГД "Национална полиция" лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

препоръчано

Поводът за разпита е оплакване на анонимен непряк свидетел на човек, който твърди, че бил заплашен от Борисов с човекоядство. Човекът обаче още през 2009 г. е оттеглил показанията си, а всички разпитани също са обявили, че няма такъв случай. Въпреки това Бойко Рашков, който изпълнява репресиите на Румен Радев срещу опонентите му, използва случая, за да оклевети лидера на ГЕРБ. 

Стотици обаче излязоха дори в работно време да защитят Борисов и той беше посрещнат от мощни възгласи "Бойко, Бойко!" от множеството, което днес го подкрепи.

"Първо да се извиня на колегите за калабалъка тука", заяви след излизането си от разпита Борисов и бурната радост на симпатизантите му.

"Първо ще започна с ЦИК, която в желанието да ме унижи вчера, ме остави депутат. Само че, като депутат, не могат да ме викнат тука и посред нощ си смениха мнението. Изключително професионална отношение на колегите.

За съжаление и по трите сигнала, всичките са, че някой нещо чул, че някой правил крос и нещо чул. Това са от 2009 до 2012 г. Явно е за заплаха, че ще изям някого", заяви председателят на ГЕРБ и бивш трикратен премиер на България за какво са го разпитвали днес.

Той беше изпратен с аплодисменти и викове от поддръжниците си, които още веднъж поискаха оставката на вътрешния министър в кабинета на Румен Радев - Бойко Рашков.

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това