БОМБА В ПИК TV! СЪЗАКЛЯТИЕ: Ченгетата на Румен Радев свалят Борисов и редят служебен кабинет в хотел край Тетевен! Готвят Стефан Воденичаров за премиер! За лице - бившия депутат от БСП Славчо Велков (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Евъргрийн

БОМБА В ПИК TV! СЪЗАКЛЯТИЕ: Ченгетата на Румен Радев свалят Борисов и редят служебен кабинет в хотел край Тетевен! Готвят Стефан Воденичаров за премиер! За лице - бившия депутат от БСП Славчо Велков (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

421703
на 13.04.2019
БОМБА В ПИК TV! СЪЗАКЛЯТИЕ: Ченгетата на Румен Радев свалят Борисов и редят служебен кабинет в хотел край Тетевен! Готвят Стефан Воденичаров за премиер! За лице - бившия депутат от БСП Славчо Велков (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тъмночервени ченгета и бивши военни, близки до Румен Радев и БСП, са се събрали полулегално в хотел "Здравец" край Тетевен и редят служебен кабинет. Умуват и как с ускорени темпове да свалят законно избраното българско правителство.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Това научи ексклузивно ПИК от участници в прокомунистическата завера от реваншистки тип.

Десетки офицери от запаса са се стекли в Тетевен снощи. Формален повод е изнесено заседание на Централния съвет на Съюза на офицерите и сержанти от запаса и резерва (СОСЗР).

Като домакин се изявявал прословутият полковник от някогашните тайни служби Чавдар Петров, баща на уволнения за изнасяне на информация от КОНПИ Кирил Петров.

Лични гости на сбирката са академиците Георги Марков и Стефан Воденичаров, които се спрягат като тартори на бъдещата президентска партия. 

Чавдар Петров е посрещнал академиците лично на входа на хотела и ги е настанил, разкриват хора на ПИК.

На място е бил генерал Златан Стойков, бивш шеф на генералния щаб на армията по време на червеното правителство на Сергей Станишев. Там са били представители на Асоциацията на разузнавачите от резерва на Горан Симеонов, асоциация "Сигурност" на Чавдар Петров, ВКР-тата на Чавдар Борачев, мистериозното гражданско движение "Брод за България", основано от Лазар Мурджев, син на телохранителя на Людмила Живкова от УБО Димитър Мурджев...

"Най-мракобесните ченгета от Живково време стягат преврат. Знамето им е Румен Радев - това се случва", обобщава информаторът на медията ни.

На събирането на заговорниците снощи се чули откровени призиви за подкрепа на БСП и президента и открито опълчване на ГЕРБ. Особено активен в пропагандата бил Чавдар Петров. 

Източникът ни сочи, че по-късно, в тесен кръг, се пишел и евентуален състав на бъдещ служебен кабинет, който щял да бъде предложен на Румен Радев. За премиер са спрягали Стефан Воденичаров. За лице на проекта - бившия депутат от БСП Славчо Велков.

"Убедени са, че Борисов пада след евроизборите и на власт идва президентът. Призовават за твърда ръка и арести на всички, свързани със стария режим", обобщава ситуацията източникът на ПИК.

Припомняме, че през последните дни разкрихме за уволнението на служителя от КОНПИ Кирил Петров, който е син на полковник Чавдар Петров. Петров-младши е бил освободен, защото е изнасял информация към "Позитано" за разследване на Кирил Добрев по подозрения в корупционни практики.

Разкрихме и че държавният глава вече бил готов със списъците на лица, които ще бъдат задържани в първите дни на служебното правителство. Ставало дума за политици от ГЕРБ, общественици, бизнесмени и журналисти.

Разчу се и че на сбирката е присъствал лично военният министър Каракачанов, което се оказа невярно.

Присъствал е обаче негов представител - Иво Антонов, който е изчел приветствен адрес от името на министъра. Целият масраф - спане, транспорт, храна, е бил платен от бюджета на Министерство на отбрана, което според източниците ни е озадачаващо.

Пред камерата на ПИК TV управителката на хотела заяви, че са присъствали генерали от запаса, заместник-кметът на Тетевен, както общата бройка е била около 180 души.

"Имаше генерали от цяла България, имаше и високопоставени генерали, със значки". 

Пред камерата на ПИК TV разследващият журналист от Breaking.bg Стефан Ташев, заяви, че именно тази среща в Тетевен потвърждава написаното от него и от ПИК, че се готви пропрезидентски политически проект.

Присъствието на Стефан Воденичаров и акад. Георги Марков също не е изненада, защото именно те лично бяха при президента на среща за сформирането на тъй наречения комитет "Единство".

На въпрос на ПИК как смятат да дойдат на власт, Ташев заяви, че влиянието им е много силно, като от години владеят разузнаването, генерали от ВКР и имат изключително много контакти по върховете на държавата.

„Министерството на отбраната преди няколко няколко месеца награди бивши ченгета от РУМНО и ВКР, няма какво да се чудите“, заяви Ташев.

Управителката на хотела разказа, че генералите са продължили да пият на бара до 5 сутринта, като са купували цели бутилки и са направили грандиозна сметка.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ВЪВ ВИДЕАТА НА ПИК TV НА ЖИВО ОТ ТЕТЕВЕН:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 124
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК