ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Съратникът на Румен Радев Костя Копейкин не дойде на поредната си екстремистка акция насред София, която мощно се провали - само Ива Николова и Йоло Денев в уречения час пред парламента (СНИМКИ)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Съратникът на Румен Радев Костя Копейкин не дойде на поредната си екстремистка акция насред София, която мощно се провали - само Ива Николова и Йоло Денев в уречения час пред парламента (СНИМКИ)

116883
на 08.02.2020
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Съратникът на Румен Радев Костя Копейкин не дойде на поредната си екстремистка акция насред София, която мощно се провали - само Ива Николова и Йоло Денев в уречения час пред парламента (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След вчерашната смехотворна сбирка на хората на Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, днес той отново бе обявил, че събира в 12 часа екстремисти от "Възраждане" пред парламента. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

В уречения час обаче там бе само водещата на ПИК TV Ива Николова и оператора на медията ни, както и засилено полицейско присъствие. Водещата дори се налагаше да дава обяснения на разхождащи се граждани, дошли да гледат сеира на Копейкин, защо няма никого. Разочаровани бяха и тримата амбулантни търговци, дошли да продават знамена и свирки. 

10 минути след 12 ч. дойде група от 5 човека с колони и знаме на "Възраждане", явно ангажирани да осигурят музикалното оформление, които пуснаха патриотични песни и се заеха да свиркат. Медийното внимание към протеста също бе доста рехаво и освен екипа ни, на място са още едва три репортерки. След като видяха медията ни и разбраха, че излъчваме на живо, озвучителите решиха да опънат и транспарант с надпис "Оставка" за пред камерата ни. 

Вечният протестър Йоло Денев също не пропусна да се появи, но закъсня близо половин час и остана силно разочарован от липсата на хора, след което си тръгна.

Ситуацията не беше променена и 40 минути след старта и шестимата последователи на съратника на Румен Радев Копейкин предизвикваха само интереса на чуждестранните туристи.

В 12,50 ч. след като стана ясно, че повече хора така и няма да се съберат, музикалните оформители прибраха транспаранта и спряха музиката. Един от тях за утеха на събралите се съобщи, че не са сами и имало протести в цялата страна, но пропусна да уточни дали са също толкова "масови". 

"Взимат ни децата, разбиват ни семействата и затова трябва да се борим", заяви секретарят на столичната организация на "Възраждане", който моментално трябва да бъде прибран за разпит заради опитите му с фалшиви новини да всява масова психоза в обществото, след като още педи месеци стана ясно колко са опасни лъжите, че социалните отнемат деца. 

Варненският общинар Костадинов се беше заканил отново скандално да блокира центъра на София, но е повече от очевидно няма никаква подкрепа в начинанието си да брани провалената чест на президента Румен Радев и явно днес е решил дори да не се излага. Затова и изобщо не се появи на събитието и заряза наетите да озвучават протеста екипи. Костадинов останал във Варна, където успял да мобилизира петдесетина човека в също толкова неуспешна проява като столичната, която ПИК TV показа на живо. 

В крайна сметка след час на студа и шестимата ентусиасти, които обявиха и на микрофона, че са от столичния клон на партия "Възраждане" се разодитоха, признавайки, че в крайна сметка проявата е чисто партийна и няма нищо общо с национален протест. 

Както ПИК TV показа на живо вчера той успя да събере малоброен протест от докарани с автобуси от провинцията пенсионери, както и агитка от маскирани скинари, готови под команда да правят зулуми срещу полицията с цел кръвопролития и хаос в държавата. 

Инициативата му всъщност е част от поредицата прояви на държавния глава, БСП и маргинали като Копейкин за реализирането на пълзящ преврат. Първо беше пропадналият опит на столетницата за вот на недоверие към правителството, после се пръкна жалко възвание на група академици за бунтове и стихии, сетне Копейкин изведе маргиналите си, атакува сградата на регионалното министерство и нападнаха двама полицаи.

Последва внезапното и необяснимо "обръщение към народа" на Румен Радев, който обяви, че сваля доверието си към правителството. Копейкин веднага го покани да се включи в протестите му, а същия ден бе забелязан да излиза от президентството с нахлупена шапка и вдигната яка. А пък Радев, веднага след като обяви за сваленото си доверие към кабинета, припна във военното министерство и седна до вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов, явно съжалил, че си е затворил всички врати към властта.

Към акциите на Копейкин и президента се присъедини и провалената кандидатка за кмет на София Мамя Манолова, която сподири първия му протест, а сетне се опита да инициира своя в подкрепа на държавния глава след обръщението му, но сбирката събра едва десетина пенсионери и пропадна във вторник вечерта.

Междувременно се разкри, че по време на вчерашната сбирка на хората на Копейкин пред парламента лидерката на БСП Корнелия Нинова е подготвила провокация спрямо вътрешния министър Младен Маринов, с която да превърне 73-годишната баба Стойна от старчески дом в новата Райна Княгиня на бунтовете, но бързо бе разобличена в лъжа. Както и това, че Копейкин е в тясна връзка с британските нацисти от "Комбат 18" и се опитват да активират и най-екстремално настроените футболни фенове заради съдбата на "Левски" след акцията срещу хазартния бос Васил Божков, който издържаше отбора.

Стана ясно още, че през миналата изборна година Копейкин рязко е повишил благосъстоянието си с два луксозни апартамента и шикозна кола, макар доходите му под никаква форма да не съответстват на придобивките му.

Интернет храбреци пък започнаха да зоват Радев в мрежата да обяви военно положение, да разпусне парламента и да арестува правителството и предишния и сегашния главен прокурор. Нищо от това засега не се е случило, освен това, че ГЕРБ вчера обяви, че няма да иска импийчмънт на Радев, колкото и да им се ще на доста депутати.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК