ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Тайните на ДС мафията зад Радев. Вижте целия заговор (ВИДЕО/СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Тайните на ДС мафията зад Радев. Вижте целия заговор (ВИДЕО/СНИМКИ)

479194
на 28.09.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Тайните на ДС мафията зад Радев. Вижте целия заговор (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Агенти на държавна сигурност, че и децата им. Това е съставът на инициативния комитет, който издига Румен Радев за втори мандат и ясно демонстрира отново зависимостта му от бившите репресивни структури на БКП, останали и до днес в орбитата на Кремъл. Това разкриват в студиото на ПИК TV собственикът на ПИК Недялко Недялков, водещата Ива Николова и главният редактор Звездомира Мастагаркова. 

препоръчано

Списъкът с агенти зад Радев е дълъг и става дума за лица, които вече са осветлени, както и доносите им - бившата дясна ръка на Ахмед Доган - Осман Октай, космонавтът Георги Иванов, издателят Иван Гранитски, Тома Томов, Валери Стефанов... Там е и бизнесменът Васил Василев, чиито син - Слави, е в Стратегическия съвет на Радев вече няколко години. Съвет, който също се командва от ДС агент - Майстора. Става дума за Александър Маринов, който е сочен за създател на ВИС и "Мултигруп" и е ментор на Илия Павлов през 90-те години, а сега на Румен Радев.

В списъка с агенти зад издигането на Илияна Йотова и Радев са и Греди Асса, Даниела Кънева Иван Токаджиев, Владимир Танев, Снежана Тодорова, Иво Хаджимишев. Там са и децата на разведки Иво Христов и Елена Йончева, за които медията ни вече е разкрила как се издигат благодарение на комунистическото си потекло. 

"Честно да си призная - не съм гледал номинацията на Радев. Имам някаква хигиена. Но имената, които видях, сериозно надскочиха очакванията ми", заяви в началото на разговора Недялко Недялков и припомни фразата на покойния проф. Вучков: "Гледам и не вярвам на ушите си".

Той отбеляза, че сред списъка още на първите редове са били подредени по списъка "роднина-милиционер".

"Понеже госпожа Йотова каза, че това е ";ветът на нацията", явно наистина според тях това е "цветът" - агенти, явочници. И те издигат кандидат за  президент. Това е тежка перверзия! Тежка обида", заяви Недялков.

"Някак си е неприлично такъв "сбирщайн" (извинявайте за купешката дума) да е в този инициативен комитет", допълни той.

В студиото бяха коментирани имената на някои от "инициаторите" в комитета.

"Снежана Тодорова е класически доносник - агент "Виолета". Иван Токаджиев беше зам.-министър в кабинета на Виденов. Да споменем и терориста от метрото Еленко Божков, също от "цвета на нацията", който спря тока в метрото и постави на карта живота на стотици пътници. И това му се размина като стой, та гледай. Васил Василев е също агент на комунистическите служби. Още агенти - Владо Танев, съдружник на Васил Божков. Също "морален човек", лице на промяната, "цвят лилав на нацията". В същото време той оглавяваше протестите против Пламен Орешарски и призоваваше полицията да забрани протестите", коментира Недялко Недялков.

"Явно ДС не се отказват така. Както казваш - по списък са ги избирали", вметна Мастагаркова.

Недялко Недялков допълни, че сред този "цвят" има доносници, докладвали свои приятели и колеги. Такъв е, при цялото уважение към заслугите му, Георги Иванов: "Тук не обсъждаме професионалните качества на тези хора, а морала им".

"Тук са и децата на разведките - Иво Христов и Елена Йончева, чиито родители са работили директно за ГРУ", заяви Звездомира Мастагаркова.

Ива Николова пък допълни, че Анна Заркова е дъщеря на червения ген. Кацамунски от ДС, чийто син в момента е "дясна ръка" на Корнелия Нинова.

"Все едно живеем в 62-ра година. ДС си слага президент", коментира главният редактор на ПИК.

"Най-доброто попадение - шефката на Психото в Курило е шефка на Инициативния комитет. Известната като сестра Рачид (разбира се, повишаваме я по този начин)", отбеляза Недялков и даде пример с доклада на ЕК за ужасното състояние на психиатриите в България, една от които е именно клиниката,чийто директор е Цветеслава Гълъбова.

Ива Николова уточни, че шеф на въпросния комитет е Павел Поппандов, а Гълъбова била нещо като "подшеф".

Звездомира Мастагаркова коментира наглите лъжи, които сее наляво и надясно служебният кабинет - "обещанията" за енергийни помощи и най-голямата подмяна - липсата на алтернатива.

"Тези хора узурпират морала, почтеността. Ние ли сме злото, а те "почтените" - децата на агентите на ДС, попита Недялко Недялков.

Той бе категоричен, че има предел и този предел на търпението ще настъпи съвсем скоро. 

Ива Николова отбеляза, че след като вчера в НДК гръмко било обявено, че "промяната започнала от "Младост", очаквала всеки момент да бъде обявено и името на Иванчева.

"Това е: ДС + Криминалитет = Българския преход". Това е формулата", заяви Недялков.

Ива Николова допълни, че вчера в залата в НДК са присъствали особено ярко "противниците на Нинова". 

"Всички явно търпят. Нинова търпи, Бойко Борисов търпи", вметна Мастагаркова, а Недялков допълни: "Бойко Борисов изобщо го няма в мача".

"Това поведение е некоректно спрямо всички хора. Ние не сме от ГЕРБ, но каузата на нашата работа през последните години мина под този знаменател - битката с неосталинистите от "Дондуков"2, на тази мрачна и злокобна реставрация. И това поведение на ГЕРБ - опорка след опорка, всяка от които все по-смешни, звучи изключително нелепо от устата на опитни политици, доказали се през годините. Намерете човек, който не може да бъде окалян. Защото всеки един компромат в условията на избори се наказва, така че тази теза е контрапродуктивна", заяви Недялков.

Той изтъкна, че кандидатът на ГЕРБ в битката срещу Радев трябва да е "човек с биография" - ярък, некомпрометиран и да бъде припознат не само от ГЕРБ, но и от другите демократични формации: "А така ГЕРБ дадоха възможност Радев да е единственият кандидат без алтернатива. В 6 без 5 ще хванат някой кандидат като Цецка Цачева и - хайде, честито! Говори се за Томислав Дончев. Нищо против него, но да сте чули през годините да е казал нещо против Румен Радев? Напротив - той качва снимка с него и пише: "Аз съм фен на Румен Радев". Той е близък с Иво Прокопиев и кръга "Капитал". Така че ако той е кандидатът на ГЕРБ, моята мрачна прогноза е, че кандидатът може и да не долази до балотаж".

"Ние се майтапим с Цвета Кирилова, но тя има ясни послания - твърдо против Радев и ГЕРБ. Ако следите изявите й и статусите, ще видите, че поне тя има ясна позиция. За разлика от ГЕРБ, които нямат позиция спрямо Румен Радев", допълни той.

"Не знам къде е "свирен мачът" - в американското или руското министерство. Всеки случай не и в българското. И ще сме прецакани всички за пореден път. Това е една уйдурма на елита и нашето "участие" ще бъде просто символично", отбеляза Недялко Недялков.

Ива Николова настоя все пак да бъде разяснено - какъв "мач е свирен" на ул. "Козяк" (където се намира посолството на САЩ).

Недялко Недялков припомни клетвопрестъпника Кирил Петков, който става служебен министър, бидейки канадски гражданин: "Не знам подобно брутално погазване на законите от български управници. И от тези хора в момента единият кандидатства за президент, другият - за премиер". 

"Май вече нищо не чакаме. Чакаме самолета на "Терминал"2", допълни той.

Ива Николова обаче не се съгласи: "Напротив, има какво да чакаме", а Недялков я допълни: "Както каза Павел Поппандов - ще чакаме Рашков. И тогава ще ми замръзне кръвта".

"Ще са нужни десетилетия, още един преход, за да бъде излекувано тежкото наследство на Радев и неговата клика", заяви още той.

Ива Николова с разочарование сподели, че сред инициативния комитет е братът на Нидал Алгафари - Мажд. "Време разделно е дошло", вметна Недялко Недялков.

"Жанрът става все по-пошъл. Минахме през комедия на абсурда и стигнахме до гротеската. Не знам докъде ще я докараме. Не виждам литература в този изход. По-скоро виждам това, което ни се размина в началото на единия преход - преминаване през военния режим. Само че сега нямаме армия. Но един военен режим - тип "полковниците в Гърция" ще вразуми този разпасан, подивял в маниакалните си лутания народ. Защото не може току-що да си се отърсил от заблудата "Слави Трифонов" и със същия ентусиазъм да скочиш на "Кирил Петков". Каква литература тук? Тук има психиатрия. Само военният ботуш ще накара това общество да се ваксинира. В Европа навсякъде разхлабват мерките, случаите в Австрия са под 1000 на ден, Норвегия постигна колективен имунитет с над 76% ваксинирани и отмени всички мерки. А тук е душегубка, кланица! И аз не мога да обвинявам Радев или Кацаров - това е един тежко зомбиран народ, а всичко дойде със слободията, с липсата на законност, със социалните мрежи, с това, че всеки стана велик разбирач - всички са лекари, инженери, архитекти. Аз наистина съм убеден - има нужда от една твърда силова ръка. Докато това общество не премине през един силов катарзис, няма да се оправим", коментира Недялко Недялков.

"Четете, информирайте се, ние няма да спрем", отбеляза Звездомира Мастагаркова.

"Докато дойде победата. Или Гълъбова", заяви Недялко Недялков.

Александър Маринов и Еленко Божков

Валери Стефанов

Васил Василев, чиито син Слави Василев е в Стратегическия съвет на Радев

Владимир Танев

Греди Асса

Георги Иванов също бе осветлен като агент на ДС

Иван Гранитски

Даниела Кънева

Иван Токаджиев също бил агент

Иво Хаджимишев докладвал на ДС

Осман Октай бе най-близкият човек на Доган, преди да акостира при Румен Радев

Снежана Тодорова бе наградена от Радев и сега е в комитета му

Тома Томов пишел доноси и срещу учителите си

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Каква е безопасната доза кофеин на ден Каква е безопасната доза кофеин на ден
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Божидар Божанов от ДБ: Ще питам Кирил Петков искал ли е Руди Гела пари за отцепването от ИТН (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Божидар Божанов от ДБ: Ще питам Кирил Петков искал ли е Руди Гела пари за отцепването от ИТН (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК