Вход
София
Времето в София 19 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Цвета Караянчева разкри - врътка на Румен Радев е отложила гласуването на новите министри

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Цвета Караянчева разкри - врътка на Румен Радев е отложила гласуването на новите министри

на 13.09.2018
37013
23
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Цвета Караянчева разкри - врътка на Румен Радев е отложила гласуването на новите министри
Автор: ПИК
13.09.2018
23
37013

Врътка на президента Румен Радев отложи гласуването на тримата нови министри за другата седмица. Това стана ясно от изявление на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева в кулоарите на парламента.

Караянчева обяви, че вчера се е чула по телефона с държавния глава именно за да разбере дали той смята да подпише указа за освобождаването на главния секретар на МВР Младен Маринов, който трябва да стане министър, и да го изпрати в Народното събрание до края на деня. От думите на председателката на парламента не стана ясно какво точно й е отговорил Радев.

Днес обаче такъв указ не бе постъпил в Народното събрание, а Радев замина на двудневно посещение в Латвия, което означава, че до края на тази седмица не може да подпише указа за освобождаването на Младен Маринов.

Цвета Караянчева отказа да тълкува действията на държавния глава и заяви, че има добра комуникация и с Министерския съвет, и с президентството. Тя уточни, че документите за Младен Маринов са постъпили в президентството, но указът не е подписан и не е постъпил в парламента.

В понеделник и вторник Радев отново ще бъде на посещения извън страната и не се знае дали до сряда ще сложи парафа си за освобождаването на Маринов от поста главен секретар на МВР.

Другите двама министри в лицето на Петя Аврамова и Александър Манолев не мога да бъдат гласувани отделно, тъй като предложението на правителството е за тримата нови министри.

Сподели:
Напиши коментар »
(23)
1
била с впечатление........ Слушай думи и пълней !
2
била с впечатление........ Слушай думи и пълней !
3
Няма никакво значение какво ще каже кърджалийката Цвета защото е доста тъпична и силно партийно ангажирана
4
Е този зор шофьорът на Мето да бъде назначен за министър и то на МВР. Закривай кочината.
5
Цвето ма ти устно ли го поиска този указ,,,,,,,,,,,че и мислела ?
6
БСП трябва да изгори завинаги. И ЧАСТИЦА ДА НЯМА ОТ НЕЯ, И СПОМЕН ЗА 100ГОДИШНА ПАРТИЯ. Само защото не говорят за държавно здравеопазване. Други грехове, липсата на необлагаем минимум, пенсионна система където пенсионер с 60 лева от бисмарк системата, получава 120 лева от бюджетът - от ддс и акцизи - данъци, а работещ пенсионер взима 400 лева от бисмарк системата и от бюджетът на държавата още 500 лева. СОЛИДАРНОСТ КЪМ БОГАТИТЕ. Пенсии за милионери и работещи? Частните болници искат да имаш здравни осигуровки, не мож им плати колкото здр. каса. Жалват се политици, икономисти и журналисти, че парите до кога ще растат за здраве. А парите са два пъти под тези в германия, като процент от БВП на глава, и 13 пъти като пари. Държавното здравеопазване във Великобритания е два пъти по-евтино от САЩ. Държавните продукти са евтини и качествени. Частното прави качество за висока цена, или ниска цена за ниско качество.
7
Вноските за здравната каса са 2,5 милиарда лева. Държавните служители дължат 350 милиона за такива вноски. Пенсионерите дължат 600 милиона. Децата дължат 500 милиона. Макар децата да са половината на пенсионерите. До тук парите са 3,95 милиарда. 4 милиарда, а Бойко казва, че парите за здраве са 5 милиарда годишно. Значи един милиард остава за безработните които са един милион. Според световната банка, обществените средства за здраве са над 700 лева на човек. Тоест като думите на премиерът. Пък 700 и нещо лева на човек за здраве, не в кеш, са ДВА ПЪТИ под тези в Германия, като процент от БВП. И 13 пъти като пари
8
Защо рейтингът на НС е унизително нисък и продължава да се срива?! За ради такива неграмотни и некомпетентни хора като тази примитивна Цвета Караянчева. Вярно, че дължи кариерата си ктао отявлена партийна активистка на физкултурника Цецо, ама те и двамата се конкурират по тъпотия
9
От думите на пекинската патица не станало ясно, какво й е отговорил президентът, но вие си маструбирайте!
10
Ще бъда много благодарен на някой който може да обясни трябва ли един президент по прищявка на някой си да бъде задължаван от когото и да е и когато и да е под ултиматум да освобождава или да назначава когото и да е и когато и да е ???
11
" ВРЪТКА" - израза на госпожа председател на НС - какво да очакваме от такива неграмотни "депутати и политици" !!! Нямам думи!!!
12
" ВРЪТКА" - израза на госпожа председател на НС - какво да очакваме от такива неграмотни "депутати и политици" !!! Нямам думи!!!
13
Тази Пекинска патка да обясни как се подписва указ за освобождаване от гл секретар след като Радев НЕ е освободен от министър А ако депутатите гласуват против освобождаването на Радев тогава какво правим Ще си играем само на укази --- за освобождаване и след това наново за назначаване Нека НС ръководено от нея да си поправят закона и тогава да обвинява Президента
14
Тази Пекинска патка да обясни как се подписва указ за освобождаване от гл секретар след като Радев НЕ е освободен от министър А ако депутатите гласуват против освобождаването на Радев тогава какво правим Ще си играем само на укази --- за освобождаване и след това наново за назначаване Нека НС ръководено от нея да си поправят закона и тогава да обвинява Президента
15
Каква е нуждата за България от тази безлична огромна чиновническа институция начело с Грипен Джоланов Шербетов !?! Освен плямпане,заяждане и нравоучения в стил треторазрядно ЗКПЧ, както и скитане напред назад , до сега нищо смислено и в полза на България не е сътворено там.Целия народ ги хрантути, а ефект "0" /НУЛА/ и даже "00" !!! Ако влезте в официалния сайт ще се шашнете колко отдели, дирекцийки и съветници са се наредили да цоцат от държавната софра.Все познати, съученици и баджанаци кютат по цял дени и пълнат гушки за сметка на истински работещите българи.А зомбираните червени балъци маат крачоли по Бузлуджа , опиянени слушат квиченето и заканите на партийната си лидерка , после бълват ли бълват дивотии и плюнки по анонимните сайтове!!! _ Ето един много точен коментар от форумите ...."Какво ще направите със служител, на който за 19 месеца сте платили 216 980 лева заплата, а той е свършил толкова работа, колкото президента Радев?"...
16
Пешо само дето забрави, че в западния свят комунизъм и комунисти като нашите крадливите, не е имало, затова са построили тоя рай. Нашите пари, са минали през свирката на социалистическия локомотив за пропаганда, както правиш и в момента. И Германия щеше да е като нас, ако на глава от населението имаше толкова много комуняги да го краде. Между другото ние също си построихте комунизма, виж вашите другари водени от Импексовата държанка на Мавъра, как си живеят по спа хотелите, ти си седнал пак да лъжеш народа Си. Нали си добре, и си на две държавни хранилки + рублите от Русия за пропагандата в нейна защита, какво искаш повече. Ходете си със Симката по гей-парадите и въртете червените си дупари там..
17
И да се върти и да се сучи, няма къде да се дене, ще подпише, защото това му е работата, в противен случай - импийчмънт!Явно се чуди как да изкунди Бойко, защото няма право да не подпише, също като Деса Еврото, ще се мотае ако падне нещо, ще е доволен! По конституция, Президентът няма право да не издаде указ, все едно да не издаде указ за гласуван от Парламента Закон! Тази конституция е на БСП и отреждат на Президента ролята на нотариус и деловодител, да завежда и подписва укази, които да се публикуват в Държавен вестник! Няма какво да се прави на значим, реално е чиновник към Министерски съвет!
18
ГЬОНСУРАТЛЪК -> най-типичното и ежедневно поведение на чрвената пасмина.
19
А ако Борисов и Ненчев ти бяха забавили освобождаването от армията, за да изпуснеш срока за регистрация в президентските избори или просто да те бавят, за да покажат, кой е по-по-най? По закон имат пълно право, защото командващия на род войски и неговата смяна са част от националната сигурност и МС преценява, кога точно може да го освободи. Още повече, че молбата ти беше "поради пенсиониране", а не оставка и пенсионирането не е спешно, може да почака.речи на политически опонент. Помниш ли, как категорично Борисов нареди на Ненчев всичко да ти се подпише незабавно и ти пожела успех в политическата кариера?? Въпреки, че ти го беше излъгал, че нямаш никакви намерения да ставаш политик... Ти дори не се криеш, че искаш да пречиш, считаш го за нормално.
20
които искат да се самосъхранят и да спасят Европа, трябва съвсем отговорно да се замислят върху предстоящите евро-избори догодина: ОТЕЧЕСТВОТО е НАД ВСИЧКО! Днешният мислещ човек трябва да се информира отвсякъде, за да се ориентира правилно и да не му се бетонира главата: не е нужно задължително да си атакист, войвода, или от НФСБ, за да си патриот - един българин, ако не е такъв, какъв е тогава, знае ли?! Ако родолюбието беше нещо преходно, България отдавна, отдавна нямаше да я има! И на това така наречените "европейци" му викат десен, или крайно десен, или както им е угодно там, популизъм... Ами нали ако го нямаше този от тях така назван "популизъм" и тях нямаше да ги има отдавна - защото Европа, това е съвкупност от взаимно уважаващи се равноправни християнски национални държави.
22
Една тРЪТКА измисли вРЪТКА!
23
Кой ми сра в гащите. Понеже е пълно с кухи юристи в ГЕРБ на никого не му светна лампата, че това може да се случи и то не нарочно от президента. Ако Цвета Пекинска си мисли, че президента й е подчинен много се лъже.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
преди 38 минути
Уилям и Кейт са в отпуск
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 11346
архив

Спортен коментатор:
- Времето днес е чудесно, слънцето пече, но не е горещо, атмосферното налягане е добре, влажността на въздуха е поносима, вятър няма, тревата на стадиона е в отлично състояние... Въобще всички фактори са отново против нашия национален отбор...

няма нови новини
Днес: 208
hot
най-четени новини в момента
сега
2957
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Георги Марков размаза БСП с култова реч: Бойко ви би сам със 70 на 30%, яви се гол като пушка, без партия, без субсидия...Машинно-немашинно, вие губите избори след избори (НА ЖИВО)
x
Ето 7 причини да изберете развода пред нещастния брак
x