ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цялата истина за протеста на мутрите, с който Радев сваля Борисов. Килъри на ВИС и СИК стягат кървав пуч в неделя. Това пожела за народа си президентът на "блатото"

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цялата истина за протеста на мутрите, с който Радев сваля Борисов. Килъри на ВИС и СИК стягат кървав пуч в неделя. Това пожела за народа си президентът на "блатото"

444217
на 14.11.2018
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цялата истина за протеста на мутрите, с който Радев сваля Борисов. Килъри на ВИС и СИК стягат кървав пуч в неделя. Това пожела за народа си президентът на блатото
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Какво се случва на улицата? Кой буни държавата?

препоръчано

Случва се комунистическо-популистки преврат с криминален оттенък, обяви собственикът на агенция ПИК Недялко Недялков в извънредното студио на ПИК TV.

„Озлобената лумпениада, декласираните социални елементи - неосъществени професионално и житейски, радикалният криминалитет – персони със статут на обвиняеми или с присъди пред обжалване, охраните и наемният персонал на гангстерски босове и олигарси, които в момента са под ударите на закона…

Това е кадровата база на болшевишкия протест, легендиран като справедливо, спонтанно и дръзновено народно въстание“, заключи Недялков.

Според него типологията тук е различима дори на визуално ниво – преобладаващо анаболови, яки мъжаги, „батки“, във възрастов диапазон между 20 и 30 години, шофиращи луксозни джипове тип „рекетьорски“. Плюс рокери , форсиращи мотори за под няколкостотин хиляди лева.

Нищо общо с профила на бедния, гладен, изтормозен от системата човек, който би могъл реално да изяви претенции към властта.

Недялков продължи:

„Свидетели сме на вторичен опит за реванш на мутроелита. Метежът привидно е социално-политически, но в същината си е мотивиран от накърнени корпоративни интереси. Става дума за крупни строителни и пътно-транспортни фирми, които в последните месеци бяха лишени от монополен достъп до държавните поръчки и евросубсидиите.

Прибавете към това и уличните остатъци от силовите групировки ВИС и СИК, които днес агресират активно под формата на футболни агитки. Тези елементи винаги са били подконтролни на едрия бизнес, и особено на онзи, който гравитира идейно-политически към етническата партия ДПС.

Прибавете и утайката, приплъзваща се по течението на всевъзможни партии и политически проекти през  годините, но в момента лишена от реално участие във властови структури – говорим за личности като Велизар Енчев, Димитър Байрактаров, Александър Томов…Доказани конформисти, извъртели се по всички посоки на идейния спектър.

БСП не организира този протест, защото няма ресурс, нито влияние сред подобен контингент. Но БСП в лицето на силно оспорваната си лидерка Корнелия Нинова опитва да се пришие към тренда и да извлече максимална политическа полза от него“, смята издателят на ПИК.

Главната редакторка на медията Звездомира Мастагаркова разконспирира няколко от криминалните лица на „всенародния протест“. Сред тях е осъдената за измами Соня Станимирова – Сергиева (която призова да се запали къщата на Бойко Борисов в Банкя), подсъдимият за документна измама Александър Стамболийски от Благоевград, дясната ръка на Златко Баретата – Ивайло Ториното, наемният убиец от групата „Килърите“ Вальо Бореца, съден за опит за убийство, висаджиите от Перник Румен Джуджето и Анрито, Краси Хиената от Тетевен…

„Това са все осъдени с десетки досъдебни производства, не е ясно защо не са зад решетките и защо законът не си върши работата“, подчерта Звездомира Мастагаркова.

В студиото на ПИК TV прозвуча предупреждение, че тази неделя се стяга нов погром. През анонимни фейкнюз сайтове, платени с червени пари, се обявява „масова блокада на София в следобедните часове“. Щели да бъдат затворени всички подстъпи към столицата. И това – докато не подаде оставка правителството.

„Време е ДАНС, полицията и прокуратурата да си свършат работата. Екстремистите, които нарушават правовия ред и конституцията, трябва да бъдат арестувани. Нека заиграе палката на закона“, призова Звездомира Мастагаркова.

„Всъщност властта трябва да опази не просто себе си, а обикновените граждани от терора на мутрите. Важно е и президентът Радев да обясни това ли ще е кадровият потенциал на бъдещата му партия – тя от мошеничката Сергиева, от Ториното и Вальо Бореца ли ще се състои?

Радев открито се заяви като идеолог и бунител на пуча. Той даде „залпа на Авропа“ с изявлението си, че демокрацията е в опасност заради партията-държава ГЕРБ. Сега ще му се наложи да понесе отговорността за бунта на криминалитета, на който ставаме свидетели. Тежко му и горко, ако успее и свали легитимното правителство с подкрепата на килърите от ВИС и СИК. Така ще се опозори завинаги за историята, да не говорим, че оттук-нататък ще бъде припознат за държавен глава само от криминалния елит на България“, обобщи Недялко Недялков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за горещия четвъртък - денят е труден за Овните, Девите и Рибите да се въздържат от пътувания САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за горещия четвъртък - денят е труден за Овните, Девите и Рибите да се въздържат от пътувания
ПИК TV x
САМО В ПИК! Стреляли по редакцията на Капитал на Иво Прокопиев. Крият инцидента (ВИДЕО/СНИМКИ) САМО В ПИК! Стреляли по редакцията на "Капитал" на Иво Прокопиев. Крият инцидента (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК