ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Чалгаджията Слави отряза Румен Радев за седянката на "Дондуков" 2 - прати му спящия Тошко. Президентът изгони медиите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

НАЙ-ВАЖНОТО

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Чалгаджията Слави отряза Румен Радев за седянката на "Дондуков" 2 - прати му спящия Тошко. Президентът изгони медиите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

219539
на 09.01.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Чалгаджията Слави отряза Румен Радев за седянката на Дондуков 2 - прати му спящия Тошко. Президентът изгони медиите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

На 5-я ден от консултациите си за датата на парламентарните избори обитателят на президентството Румен Радев привиква извънпарламентарните опилитечски сили, които поведе с юмрука си за метежи и преврат през лятото. Днес той провежда четири срещи с такива организации.

препоръчано

Първата му седянка е с шоумена Слави Трифонов и неговата партия "Има такъв народ". Чалгаджията обаче отряза Радев и не се появи на седянката, като прати трима души от антуража си, за които дори не е ясно какво общо имат с политиката. Двама от тях са спящите Тошко Йорданов и Филип Станев, които се прочуха, след като сладко си подремнаха на дискусия в Народното събрание, инициирана от самите тях. 

Още на старта на срещата двамата не пропуснаха шанса да се подмажат с всички сили на Радев, като му пожелаха здраве и успехи през новата година, както и да останел силен и да не се предава. "Вие сте президентът и вие решавате датата. Ние ще се съобразим с всяко ваше решение", сложиха наколенките хората на Трифонов, които бяха с маски с надпис "Мутрите вън". После веднага се заеха с разпространяването на клюки и фалшиви новини срещу управляващите, като припомниха менте снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов, за които разследващите бяха категорични, че са манипулирани.  

Веднага след това Румен Радев изгони медиите и заяви, че срещата ще е на закрити врата, което се случва за пръв път от началото на консултациите. През останалите 4 дни от срещите на президентат със здравните власти, ЦИК и представители на общините, разговорите се излъчваха изцяло на живо. Сега обаче Радев явно ще реди тайни схеми с метежниците, заради което набързо натири камерите и журналистите от кабинета си. 

Според неофициална информация хората на Слави са недоволни от твърде ранната дата на вота, обявена от Радев - 28 март, тъй като се канели да правят кампанията си чрез концерти из различните градове, но пандемията ограничава тази възможност.

След срещата с Радев, която продължи няма и 20 минути, сценаристът Тошко не можа да обясни какво са си говорили с президента, нито дори да каже дали предпочитат избори през март, или през април и побърза да избяга от медиите. 

Досега обитателят на президентството се срещна с представители на здравните власти, на сдруженията на кметове на малки населени места и общински центрове, на ЦИК и граждански и държавни структури, свързани с организирането на изборите.

Днес, освен с хората на шоумена, ще разговаря последователно и с представители на Демократична България, отровната сглобка на движението на Мая Манолова и чичаците от Отровното трио и на подлежащата на заличаване партия "Възраждане" на Костадин Костадинов от Варна, по-известен като Костя Копейкин, заради фалшифицирани имена на хора, участвали в учредяването й.

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това