ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ШОК на консултациите при Радев - ген. Атанасов пита охраняват ли снайперисти къщата на Борисов в Банкя и има ли заплаха за живота му (ВИДЕО)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ШОК на консултациите при Радев - ген. Атанасов пита охраняват ли снайперисти къщата на Борисов в Банкя и има ли заплаха за живота му (ВИДЕО)

438182
на 24.06.2024
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ШОК на консултациите при Радев - ген. Атанасов пита охраняват ли снайперисти къщата на Борисов в Банкя и има ли заплаха за живота му (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Представители на парламентарната група на ППДБ участват в консултациите при президента Румен Радев.

препоръчано

По-рано през деня през "Дондуков" 2 минаха първите две политически сили - ГЕРБ и ДПС.

Делегацията на ППДБ е предвождана от Кирил Петков, Николай Денков, ген. Атанасов и Божидар Божанов.

Радев припомни позицията на ППДБ, изразена веднага след изборите, че ще са в опозиция, и ги попита дали стоят на тази позиция и днес. И попита биха ли подкрепили кабинет на ГЕРБ, който заложи като политики приоритетите на ППДБ от миналото правителство.

Радев попита представителите на ППДБ дали биха участвали в антиГЕРБ и ДПС коалиция с "Възраждане".

"Ние сме единствената политическа сила, която за тези 3 години на два пъти успя да състави правителство. И цената, която плащаме за това, е сравнително голяма. Първата и втората политическа сила през цялото време работеха заедно. Те трябва да поемат своята отговорност и да изпълнят своите мандати", каза Денков.

И добави, че на два пъти правителствата са сваляни под предлог, че ГЕРБ и ДПС могат да се справят по-добре.

Денков каза още, че преговорите на ГЕРБ и ДПС са изцяло погрешни, тъй като няма разговори за приоритети, реформи и управленска програма.

"Ние оставаме в опозиция, която продължава да бъде проевропейска", закани се Денков.

"Знаем колко трудно и важно е да се състави правителство. Два пъти се нагърбваме с тази задача. Избирателите им дадоха шанс за седми път да съставят правителство, шест пъти не успяха. Надявам се, че няма да подведат отново избирателите си. Заставаме като проевропейска и антикорупционна опозиция", уточни Кирил Петков.

Ген. Атанасов зададе въпрос за снимки на снайперисти, които се намират на оградата на двора на Бойко Борисов. "В публичното пространство се появиха такива снимки преди няколко дниАз съм залят от обаждания от неслучайни хора. Ако в навечерието на съставяне на правителство има някаква висока степен за заплаха за мандатоносителя, това е много важно за държавата. Ако имате информация, моля да ни кажете", призова Атанасов.

От своя страна президентът Радев обяви, че ще разпореди проверка дали такава охрана е издействана от НСО.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 3 юли - изненадващи промени за Скорпионите, Стрелците си създават проблеми, от които трудно ще се измъкнат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 3 юли - изненадващи промени за Скорпионите, Стрелците си създават проблеми, от които трудно ще се измъкнат
ПИК TV x
ПИК TV! Асен Василев: Опитът за кабинет на ГЕРБ беше отбиване на номера - България е заложник на ината на Борисов и Пеевски (ВИДЕО) ПИК TV! Асен Василев: Опитът за кабинет на ГЕРБ беше отбиване на номера - България е заложник на ината на Борисов и Пеевски (ВИДЕО)
ново
Днес: 127
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК