ИЗВЪНРЕДНО: Гешев разпитан тайно. Ето какво направи след това (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО: Гешев разпитан тайно. Ето какво направи след това (СНИМКИ)

169115
на 22.05.2023
ИЗВЪНРЕДНО: Гешев разпитан тайно. Ето какво направи след това (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Главният прокурор Иван Гешев е бил разпитан от прокурор от Софийска градска прокуратура, научи ексклузивно ПИК. Това се е случило в сградата на прокуратурата на ул. "Черковна", където го очакваха и медии. Според сигурни източници Иван Гешев е разпитан тайно и е излязъл от друг изход, а не от главния, където го очакваха журналистите.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Той е дал показания за търговия с влияние. Подобно обвинение отправи шефът на НСлС Борислав Сарафов, който сезира кадровиците, че Гешев е записвал члена на ВСС Йордан Стоев без негово знание.

Преди минути от ПРБ излязоха с прессъобщение за Гешев. От него става ясно, че главният прокурор след това се е срещнал с близки на жертви на загинали в катастрофи: 

"Главният прокурор на Република България Иван Гешев, заместник главните прокурори Даниела Машева, Красимира Филипова и говорителят на главния прокурор Сийка Милева се срещнаха в Съдебната палата в гр. София с близки и роднини на жертви на тежки пътнотранспортни произшествия. Срещата бе по инициатива на гражданите.

Главният прокурор изрази съпричастност към скръбта на роднините и подкрепи очакванията им за спешни и адекватни законодателни реформи във връзка с престъпления по транспорта, предизвикани от пияни и дрогирани шофьори.

Заместник главният прокурор Красимира Филипова припомни, че проблемът с наказанията при пътнотранспортни произшествия с пияни и дрогирани водачи е бил идентифициран от ПРБ още през 2020 г.

Прокуратурата внесе в Народното събрание експертни предложения за законодателни промени, които досега не са обсъдени от народните представители".

По неофициална информация по-късно днес може да има пресконференция в прокуратурата. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК