ИЗВЪНРЕДНО: Гешев с УБИЙСТВЕНА НОВИНА за Шенген. "Водят ни не към Шенген, а към Ньой, защото..."

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО: Гешев с УБИЙСТВЕНА НОВИНА за Шенген. "Водят ни не към Шенген, а към Ньой, защото..."

143683
на 11.12.2023
ИЗВЪНРЕДНО: Гешев с УБИЙСТВЕНА НОВИНА за Шенген. Водят ни не към Шенген, а към Ньой, защото...
Автор:   Иван Гешев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ясно е, че няма да бъдем приети в Шенген и причината са националните предатели от тройната сглобка, а не главният прокурор, както твърдяха преди време Христо Иванов, Кирил Петков и останалите анархолиберали.

Добавиха ни в сивия списък на FATF. Приеха ни в деня, в който Албания, Панама и Каймановите острови бяха извадени от него, което е тежък удар по българската икономика и изключва възможността не само за Шенген.

Днес обаче паднаха и маските на евроатлантическата солидарност. Австрия постави четири условия пред включването на България в така наречения "въздушен Шенген". Едно от тях е особено скандално - да приемем сирийски и афганистански бежанци на наша територия.

В превод това означава, че Австрия ще ни изпрати част от бежанците, които се намират на нейна територия, а в замяна ние ще пътуваме без граничен контрол, но само по въздух. Опашките по границите ще си останат. Тоест не се променя нищо - просто същите хора отново ще продадат националния ни интерес.

Това е изключително лошо предложение, което България в никакъв случай не бива да приема. Подозирам обаче, че същото може да бъде прието и оповестено като поредния евроатлантически успех на неправителството и непарламента.

Отнасят се към нас като към хора второ качество - полуевропейци. За това обаче си има причина - слабото и наведено управление, което ни води не към Шенген, а към Ньой.

Оставка веднага!

Иван Гешев

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК