ИЗВЪНРЕДНО: Двама се разбиха при таран на пътя София - Варна

Инциденти

ИЗВЪНРЕДНО: Двама се разбиха при таран на пътя София - Варна

18064
на 30.11.2019
ИЗВЪНРЕДНО: Двама се разбиха при таран на пътя София - Варна
Автор:   ПИК

Двама души са пострадали при катастрофа между два автомобила на пътя София - Варна. Инцидентът е станал в района на село Пролаз. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Търговище.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Сигналът за катастрофата е получен на тел. 112 днес в 14,15 ч. Таранът е между пътуващ в посока Варна лек автомобил „Рено Канго“ и движещ се в противоположната посока лек автомобил „Рендж Роувър“. По първоначална информация първият автомобил е навлязъл по неустановена до момента причинa в лентата за насрещно движение. Последвал е удар с другия автомобил. Двама души – мъж и жена, са откарани за преглед в МБАЛ - Търговище.

Движението по първокласен път I-4/София-Варна/ в община Търговище – в района на село Пролаз, се осъществява временно в едната лента за движение. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. След приключването му и след почистване на пътното платно от разлялото се по него масло движението отново ще бъде възстановено и в двете ленти. Към момента то се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция“ при областната дирекция.

От полицията съветват водачите на МПС да шофират внимателно и да съобразяват скоростта на движение с метеорологичните условия и с мократа пътна настилка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Кирил Петков си държи на избори 2 в 1 - отряза Борисов за регулаторите (НА ЖИВО) ПИК TV! Кирил Петков си държи на избори 2 в 1 - отряза Борисов за регулаторите (НА ЖИВО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК