Вход
София
Времето в София 15 o C

ИЗВЪНРЕДНО! Делян Добрев подава оставка като депутат и излиза от политиката: Окепазиха ме, давам Йончева на съд

ИЗВЪНРЕДНО! Делян Добрев подава оставка като депутат и излиза от политиката: Окепазиха ме, давам Йончева на съд

на 01.10.2017
8146
87
ИЗВЪНРЕДНО! Делян Добрев подава оставка като депутат и излиза от политиката: Окепазиха ме, давам Йончева на съд
Автор: ПИК
01.10.2017
87
8146

Делян Добрев сложи край на политическата си кариера днес. "Тази сутрин бях при премиера Борисов. И му казах, че подавам оставка от всички позиции, които заемам. Включително и като депутат и като председател на енерийната комисия,както и от членството в управлението на ГЕРБ. Успяха да ме окепазят и не искам повече да тежа. Нетърпимо е. Свестни хора няма защо да се занимават с политика. Защото все един рано или късно до г-жа Йончева. Хубаво е, че се случват важни неща за България, а ние се занимаваме с глупости", каза в предаването "Тази неделя" по Би Ти Ви той. Добрев уточни, че животът не започва и не свършва с политиката. От думите стана ясно, че Борисов се е есъгласил с решението на Добрев.

Пореден рунд се състоя между депутатите Елена Йончева и Делян Дончев в телевизионен ефир. 

"Цяла седмица обикалям студиата и обяснявам че нямам сестра. Представете си абсурда - нямам сестра, а имам зет", каза Добрев. И отказа да прави кометари преди Йончева запореден път не повтори обвиненията си. 

" Това не беше атака срещу г-н Добрев. Оставката му казва, че всичко, което съм казала, е истина. В момента, в който показва тежка далавера, веднага те заплашват със съд. Има документи и те са публични. Помните ли, че вицепремиерът каза, че ме съди заради оградата по границата ни, защото съм издавала държавна тайна. Цялата държавна машина е срещу мене. Не се страхувам, но се притеснявам", каза Елена Йончева. Проблемът не бил съучениците и роднните на Добрев, а финансовата обвързаност. Тя обвини, че фирма на майка му и баща му също извършвала нередни неща. "Как може да назначите свои роднини на ключови длъжности длъжности. Откъде имате тази наглост и действителнолисте смятали, че това ще остане скрито",попита Йончева.

"Истината е, че съм по-близък съученик с Румен Радев от половината от хората в диаграмата на Йончева. Целта беше да се опетни името ми и положението да стане нетърпимо. Успяха. В очите на хората аз вече не съм почтен човек, благодарение на обвиненията. Затова ще си търся правата в съда. Няма да отговарям на Йончева. Тя отказа дебат с мен, а искаше да си дърдори глупостите и после аз де се обяснявам.Община Хасково по програмата за санирането има най-ниските цени в цяла България. Не съм облагодателствал смейството си. Каквото и да кажа,няма значение", обясни Добрев.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(87)
1
ДАВАЙ ЛЕНЧЕ ...ЕДИН ПО ЕДИН ..ГИ ВАДИ ОТ ПОЛИТИКАТА. ....ТИ СИ БЪДЕЩИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ
2
БАЦОНИЗАЦИЯТА ВААРВИ УИСПЕШНО....НА БОРИСОФ МУШУМАТА Я ПРУДАВАТ НА ТАРГ....НАЧАЛНА ЦЕНА 5 ЛВА....НАДАВАИТЕ РАЗУМНО.....МУШУМАТА Е РАЗЦЕПЕНА ОДЗАДЕ !....ПРУДАВАТ СА И ЖАПАНКИ НА БАЦО MADE IN BANKIA !....ПЛУЗ ПРАШКИ МАРКА ПУМА !....БОРИСОФ Е АРЕСФАН ОТ ФЕТИШИЗТИ УТ ГЕРБ....СФИНАРА ГЕРГОФ АРЕСАЛ ПРАШКИТЕ МАРКА ПУМА НАЧИ ГАШТИТЕ НА БАЦО....ЦАРО ДЕДО МОНИ ВИКА ШЕИ МУ ГИ БИЛ ДОНЕСАЛ УТ МАДРИДЕ ....ПРАНИ СА УТ ЦУРА !....ЦЕНА 2 000 € !....
3
Сутринта Бацо го е наритал яко! Затова си подава оставката!
4
ЕЛЕНА МУ Е МЕРАКЛИИКА НА ДОБРЕВ ВИЖДА СЕ ОТ КИЛОМЕТЪР ОЧИТЕ И СВЕТЯТ КАТО НА КОТКА !
5
Схемата "Добрев" е еквивалентна на схемата ГЕРБ. Поредната паднала глава в шайката на Бойко е факт. Никой невинен няма да си тръгне ей така като Добрев.
6
Браво на Елена Йончева!!!! Трябва да се правят достояние на обществеността всички престъпления и кражби на едро на шуробаджанащина от шайката СУДЖУЦИТЕ ( а те са навсякъде и са милиони). Всяко едно населено място в България е подложено на ГЕЙБерастки гнет и неграмотни КАЛИНКИ тормозят хората!!! Това е причината всяка година управление на СУДЖУЦИТЕ повече от 200 000 млади и образовани българи напускат Родината ОТВРАТЕНИ от ГРОБарските КРАДЦИ и мутри.ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
7
РАДОСТ В ПАРТИЯТА НА СЕЛСКАТА КЛЮКАРКА КАКА КУРНИ! ДРУГАРКАТА ЙОНЧЕВА УСПЯ СЪС СПЛЕТНИ И ЛЪЖИ ДА ОЧЕРНИ ЕДИН ДОКАЗАН ЕКСПЕРТ В ОБЛАСТТА СИ И ДА ГО ПРИНУДИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА. ХВАЛА НА ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Даа,Йончева цялата в бяло! Такава ли е журналистическата професия? Да създават интриги и да очернят хората? Или като изпадна от дивана на Станишев и всички я забравиха,си търси нова слава като политик?Нечистоплътно същество.
10
Даа,Йончева цялата в бяло! Такава ли е журналистическата професия? Да създават интриги и да очернят хората? Или като изпадна от дивана на Станишев и всички я забравиха,си търси нова слава като политик?Нечистоплътно същество.
11
Тоя гербераст направо да влиза сам в затвора за да не губи време.Млад е и може и да излезе докато още ходи сам.
12
Харесвах го Добрев до сега. Недоумявам как може да си назначи цялата рода и съученици на власт. А Борисов веднага съкрати дъщеря си след часове работа. Евалла на Бойко тогава. А този Добрев е безумец. Срамота. И В други градове е така. В КАЗАНЛЪК на кмета Галина Стоянова баща й е бил в затвора и съкрати всички от общината които знаят това.
13
Делянчо е окепазен и невинен и е герой за ГЕРБ,защото подаде геройски оставка,защитавайки като Матросов на амбразурата вожда и гербаджийския чалъм по регионите.Да му честито на Бочко новата оставка на едно младо талантливо юпи,калъпено по гербаджийски модел.
14
ВЪПРОСНАТА РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТКА, СЕГА ДЕПУТАТКА, НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЕДИН ПРОДУКТ НА РУСКО - ЧЕНГЕСАРСКО СЪВЪКУПЛЕНИЕ !!! СПРЯХА Й КРАНЧЕТО И ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИТЕ Й РАЗСЛЕДВАНИЯ СЕКНАХА !!! ЩОМ КАТО И СЕРГЕЙЧО, ОКОЛО КОГОТО СЕ ВИЕШЕ ВЪПРОСНИЯТ ЕЛЕМЕНТ, Я НАТИРИ, ТО МОЖЕ ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ ИЗВОД ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ !!!
15
Джукльото делян Шуробаджанашки се оказа еталон на наглост и безочие! Впрочем такиваа са 99.99 процента от геЙберастката крадлива сган.
16
Дори Станишев държи на санитарния минимум ! Как си лягал в едно легло бе Серги.......
17
КОИ КОИ Е ?... У ПУЛИТИКАТА ....БОРИСОФ Е ПРЕМИЕР НА КОМУНИЗТИ....КУРНЕЛИЯ Е ШЕФ НА КОМУНИЗТИ....ПАРЛЯМЕНТА Е ПУУЛЕН С КОМУНИЗТИ....А ПО УЛИЦИТЕ НЕМА КОМУНИЗТИ....НАЧИ НЕ КОМУНИЗТИ ГЛАСУЯТ ЗА КОМУНИЗТИ ?....КОМУНИЗТИЧЕЗКА ЛИ Е БУЛГАРИЯ ?....ИЕССС !....ПО КОМУНИЗТИЧЕЗКА И ДИВА И ОТ СЕВЕРНАЯ КОРИЯ !....ШО ТАКА БЕ БОРИСОФ ?......ПИТАМЕ ДРУГАРА БОРИСОФ КВО Е ТВА ГЕРБ ?....ОН ВИКА ШЕИ БИЛО ОРГАНИЗАЦИЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ ОТ БКП !....НАЧИ УТ КОМУНИЗТИ !....БАЦО ВИКА ....ДА !....МИ ТУРЕТЕ ПУТРЕТА НА Т ЖИФКОФ БЕ !....БАЦО ВИКА....НЕ !....ТОЯ Т ЖИФКОФ У ПУУСЛЕДНИЯ МУМЕНТ СТААНАЛ ДИСИДЕНТ И НЕ МОЕ !....У КВА ДААРЖАВА ЖИВЕЕТЕ БЕ БУЛГАРИ !....ОНИ ВИКАТ НЕ ЖИВЕЕМЕ !....КОИ КОИ Е ? У БУЛГАРИЯ....БИЛА КЕНЕФ НА ЧУДЕСАТА !....ЛЕЛЕ ИДЕ КУРНЕЛИОС ШПАИДЕЛБАУМ УТ БЕСП....ПИТАМЕ Я....ТЬИ КОМУНИЗКА ?....ОНА ВИКА ШЕИ БИЛА КОМУНИЗКА ПОВИЧЕ УТ БАЦО.....МАНИ !....КОИ ВИ ДАВА ТЕЯ СВОБУДИ БЕ ?....МИ ВИКАТ ДПС !....ЛЕЛЕ !....
18
Дали това е вярно ? ГЕРБ-овите чиляци нямат усет за мяра. Чувстват се недосегаеми , непогрешими . Иначе няма как да е съученик на ПРЕЗИДЕНТА , защото единия и 1963 , а другия 1978 набор. Тотална веселба , типично по бойково-герберов начин. И по какъв начин са по -различни и по-добри от всички други , щом като правят това, срещу което са се борили ?
19
Айде-е-е....Мавърчето е АУТ!!! Ред е на Цеца Каравампировя, Главно Главчев, Баба Меца ( пардон, Цеца), Цецо Крадеца Шестапартаментников и разбира са.......Бай СУДЖУК. Ще трябва да започваме да строим НОВО крило в Централния Софийски Затвор за крадливите престъпници от шайката на ТИКВИТЕ.
20
Очерняне на хора в конкретния случай няма. Има документи и затова няма да бъде осъдена от Добрев. Добрев може единствено да и заведе дело затова, че няма зет, но в нашия край и на първа братовчедка мъжа също му викаме зет. Така , че трудно ще се получи. Просто Добрев е един от всички координатори на ГЕРБ , които определят политиката на всички градове в България по мафиотски начин.
21
не знам защо й прави евала.
22
Не не си отивай Добрев,ще ми бъде тъжно,ще ми бъде тъжно без твойте кражби!Не не си отивай,роднините са гладни назначи ги пак да ци.цат пари от саниране ! Това си пее Бойко Борисов...НАРОДА да се вдига на протести Хасково,Септември,Ботевград....един по един да паднат всички крепости на ГЕРБ и да приключат като СДС и НДСВ! Браво на Елена Йончева ВЕЛИКА СИ!!!!
23
БРАВО НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА! АКО НЕ БЕШЕ ТЯ, ТОЯ НЕРЕЗ И КОТАРАЦИТЕ МУ И ДО ДЕН ДНЕШЕН ЩЯХА ДА ТОЧАТ ОБЩИНАТА НИ! БРАВО! ПРОДЪЛЖАВАЙ И В СЪСЕДНИТЕ ОБЩИНИ ДА ВИДИШ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ХОРАТА НА ПАДИШАХА.
24
До 2005 г. Делян Добрев беше един обикновен голтак и стъганак в Хасково. Тогава влезе в политиката. В този период не е имал собствени фирми със стопанска дейност на свое име. Фирмите са на имената на майка му и баща му, формално и на на негови приятели - съпартийци. Днес една от фирмите на баща му има още 24 къщи в Хасково за продаване. Нека да му бъде извършена ревизия за последните 10 години. Този мръсник трябва да върне всичко което е обрал и откраднал. Същото трябва да направят всички от ръководството на ГЕРБ , но най първи Трътлестото Франсе от Банкя. Ако той върне всичко което е плячкосал с тези пари минималните пенсии ще станат най валко на 500-в600 лева. А бе къде е Мастурбаркова днес ?
25
Е Йончева,горда ли си с действията ,помогна на БСП да се докопа до средствата за развитието на Хасково извоювани от ГЕРБ и Добрев и сега ще си ги разпределяте във вашата крадлива партийка.Чест му прави на Добрев да подаде оставка,защото е издшгнал един мушеник за кмет,чиято детска мечта е била да стане кмет,а той си бил от БСП И ПОНЕЖЕ НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ СПОКОЙНО най-добре е да отстрани кординаторите от ГЕРБ.ЖАЛКО,ЧЕ ЗАВИСТА И ЗЛОБАТА надделя,но народа ни си е такъв-завистлив.Не му върви на Хасково,преди имаха един кмет-дерибей,а сега се задава една марионетка на БСП.ДОКОЛКОТО ДО йОНЧЕВАако не беше приятелка на Стаонишев политиката щеше да я гледа през крев макарон,а пък и секнаха задграничните измислени репортажи и паричките съответно,които ограби от народа преди.
26
Ти ли си свестен бе?!?!? А си кажи за контрабандата!!! Свестен бил. Експерт?!?! Майко мила
27
Случайно да сте чули тази клюкарка да е взела думата в парламента, 'че май възможностите й стигат само за фалшиви новини, реализирани в режисирани скандали - част от Решетниковата стратегия за печелене на общински избори след две години. Това била тактиката им за отклоняване на общественото внимание от важните правителствени политики. Важно било да има режисирани атаки, в основата, на които да са добре скрепени в сюжетно отношение неверни факти и най-важното - печелене на съмишленици за тази игра вътре в ГЕРБ. Какъвто е случаят с този Беливанов. Същият, който си позволи да изрече, че с двама общински съветници БСП е конструктивна опозиция. Добрев трябва не на думи, а действително да даде Йончева на съд. .
28
Един и същ платен трол е писал под 25 и 27 коментар. Това са жалките остатъци на Шайката, начело с Тиквата, Тони психото, Цецо апартамента, Фидоскя-кюфтаците и философчето крадливо Томето!
29
Тази ли ДРУГАРКА ще ни учи на морал!Безсрамница!Любовница на Станишев дълги години!Тази я внедриха в политиката за да сипе огън и жупел по ГЕРБ.Защо не се погледне в огледалото на какво прилича?Цялата е изтъкана от ЗЛОБА!
30
Подла дърта подлого Йончева . Жабо - кога ще отговориш кой ти плащаше командировките из близкия изток , колко ти струваше охраната там , кой плащаше хотелите , храната ,транспорта и др . Само един достоен човек може да постъпи като Добрев . А другарят ти Йончева , Манол Генов доказан куповач на гласове дори и от затворници - още е в парламента . Нали си справедлива - защо не атакуваш и него . Защо не атакуваш Кутев който като член на борда на директорите на ЧЕЗ е вземал по 15.000 лева заплата , а някои казват ,че е двойно повече . Защо не атакуваш Кирето Добрев , Овчаров , Бойчев , и другите от комунистическата пасмина , незнайно как станали милионери без да работят никаква работа освен партийна . Къде е съвеста ти Йончева .
31
Тоя заспал народ няма ли да се събуди най- после?! Не виждате ли ,че тия боклуци и мафиоти разкостика държавата,изгониха децата ни и оставиха България в ръцете на сикаджии,цигани и неграмотници!Ей ,НАРОДЕ събуди се!!!
32
Ма как така??? Та нали громеше Елена Йончева наляво и надясно!!! Размазваше я навсякъде!!!
33
Не идва ли реда на мекерето Антон Тодоров! Не е труден за отстрелване! Фалшификатора на века!
34
Тия момчета около Б.Борисов много бързо забравиха, че са във властта благодарение на него и се помислиха за недосегаеми, без да им пука,че с действията си вредят и на ББ и на партията.Но рано или късно идва видов ден.
35
не е най-опасното раково образование в редиците на ОПГ ГРОБ. Значително по-опасни са метастази от сорта на Антон Шайкаджията, любимеца на кривоустата кукумявка кукунева-Тома Бикоф, дантеленият депутат агент Николай и десетки други знайни и незнайни калинки и ренегатчета, като по правило бивши членове на БКП.
36
и с двамата съм съгласна, въпреки различните им мнения по въпроса
37
Другарката Йончева е от стара коза яре!Ама и та взе да остарява и я гони склерозата.Забрави как напусна спалнята на Серго.А за другарите и другарките Нинова,Овчаров,Кутев,Добрев как станаха богаташи те п3та.Злоба излъчва и не прилича на редовно уважавана булка.Те от там идват другите работи.
38
Браво на Йончева!Смело и безкомпромисно разобличи роднинските схеми на Добрев в Хасково!Той щял да я съди!Да видим как ще го направи ?Елена Йончева има документи!Най-вероятно Борисов-го е накарал да подаде оставка' за да каже,че Герб така действат и при най-малкото съмнение техните хора се оттеглят за да си изчистят името!Колкото и да се опитват обаче от тази мътна помия вече изчистване няма!
39
До всички Тролове . Уважаеми - не показвайте снимката на Йончева , на децата си , внуците си и на всички които имат слаби сърца . От змийските и очи -може да припаднат , също така хората разправят ,че който види тази жена дори и на снимка - го очаква безсъние поне двайсетина дена - или ако случайно човек заспи - кошмарните сънища са НЕИЗБЕЖНИ . Хора пазете се
40
Шайката е в период на полуразпад!
41
Вижте, свестен човек трудно може да се конфронтира със злобна, нагла лъжкиня, отритната от известното си гадже и станала за смях пред хората....Тази акумулирана злоба е изписана на лицето на кобрата, заприличала е на Баба Яга...., но ще кажа, че оставката на Делян Добрев едва ли ще й удовлетвори злобарската амбиция, вероятно мъжемразката ще търси друг обект за упражнение на словоблудството си!!!!!! Пита се, в българския парламмент как може да се вкарват подобни екземпляри???
42
Много нагло парче е този Добрев......
43
Елена Йончева е зло,зло уродче и ще си отиде със зло
44
Излиза от политиката,хайде сега да влезне на топличко в затвора.ГЕРБ е мафия !
45
Типичен ГЕРБераст- създал е и е утвърдил порочен модел на управление в Хасково, назначил без конкурс на ВЪЗЛОВИ места в общината роднините си, които контролират от там обществените поръчки и финансовите потоци в общината, използува възрастния кмет за параван на собствените си далавери с надеждата той да стане бушона, който да изгори при разкриване на поредната далавера и когато кмета иска да промени ситуацията и да я вкара в законни рамки, на тоз плужек виновни стават Елена Йончева и БСП. Просълзявам се като чуя или прочета оправданията на ГЕРБерастите с всеки друг, но не и със себе си. Това са типичните ученици на Вожда и учителя си БУДА Искариотски, който на държавно ниво оправдава некадърността си с всички управлявали държавата от хан Аспарух досега. Окепазено било името му!!!! Нещастник!!! То и името на онзи преди него от Добрич беше окепазено, също и на другия кретен от Септември. Сигурно още бомби ще гръмнат и ние си знаем, че са невинни душици, но са окепазени от БСП.
46
Не си заслужава заради тая застаряваща булшевишки м@стия......
47
ГЕРБ няма имунитет срещу хибритната война! Време е за законът срещу корупцията по високите етажи на властта И ТО С ДАВНОСТ ПОНЕ 25 ГОДИНИ. Това ще смъртта на мафията, но с нов главен прокурор.
48
отвратителен бузлъо,нагъл и лъжец,не се ли натъпкахте
49
Един отстрелян крадец по-малко!
50
До кога крадците ще се спасяват само с оставка? Нещо за откраднатите милиони, и то години наред?!
51
А десетките милиони откраднати от държавата, сиреч от всички българи кога ще ги върне? Това е поредният крадец, който решава да се оттегли и да си харчи откраднатите милиони с оставка
52
Толкова ри сте тъпи и заслепени, чугунени глави! Йонмена изваси дэкувенти за всичко- това не са клюки и атаки и др. Простотии, а ФАКТИ! Затова смя на тжва дипедже, защото има заблудени хора, направо зомбирани като вас, които си затвапят очите пред истината и корупзията!
53
Делянчо изяде Шамара, зад врата :-)
54
Викаш, по-добре да позволиш да се изгаврят с теб и да те унизят публично, отколкото да се защитиш, така ли?
55
Този Олигофрен се оттегли с леко закъснение, но все пак навреме, за да прикрие поне част от безобразията си. В герб ври и кипи, структурите вече възстават срещу шуреите, баджанаците, лапачите и мутрите по места, но още ги е страх да изокат като в Хасково. Делянчо никога няма да осъди никого, нито да спечели което и да било дело. Всичко е кьорфишек. Показателно е, че ББ веднага е приел всичките му оставки, значи и той си има едно наум.
56
цветанов подаи си оставката ти си виновен за тези кадри не се ослушваи и без тебе ще сьмне
57
Никога не бих повярвал на комунист - долни, нагли, безкруполни!!! Защо не питате откъде са милионите на Първанов, на Гергов, на Станишев, на Нинова и пр. и пр. на всички новоизлюпени милионери в България?!? Другарката Йончева отново много се изложи - колкото и минуси да слагате, др. комунисти!!
58
Когато липсват смислени аргументи-заливаш опонента си с помия.Но искам да попитам.На пазара жена си купува ябълки и вижда ,че продавачката и слага гнили.Показва и ги и казва ,че тези ябълки са изгнили.А стрината започва да крещи"Аз, те знам, ти си проститутка!" - Значи ли това ,че ябълките не са изгнили?
59
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
60
дни се носеше остра и неприятна миризма от Хасково. Обаче такова яко осиране не съм очаквал!
61
Г-жо Йончева ако направиш истинска ревизия на прехода какви ли ще са резултатите?
62
ВИЕ СТЕ ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО.НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ЧЕНГЕТАТА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИНТРИГАНСТВАТ СРЕЩУ НАРОДА!!!! ИСКАМЕ ДА ВИ ВИЖДАМЕ В ПОЛИТИКАТА И В ПАРЛАМЕНТА. АЛЧНАТА ЙОНЧЕВА ИСКА ДА ЛАПА МАНГИЗИ С ПОДСТАВЕНИТЕ СИ ДОЛНИ ЧЕНГЕТА В ОБЛАСТА!
63
Според мен трябва да зачертне червената вихрушка.
64
Оня комунистически депутат с нацисткия поздрав кога ще се чупи от парламента?!?!?Д
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
ХАЙДЕ ДЕ. АКО ТОЯ НЕ СЕ Е УМАЗАЛ ДО УШИТЕ. ЗАЩО ДАВА ОСТАЯКА. АКО Е ЧИСТ И ПРАВ ДА Я СЪДИ И ДА СЕ БОРИ ЩОМ НЕ Е ВИНОВЕН. А ТОЙ ПРИ 140 МИЛИОНА ОТКРАДЕНИ ОТ РОДАТА. БИЛ УКЕПЕЗЕН. ПРИ ТАЯ СУМА И АЗ ЩЕ СЕ ОКЕПЕЗЯ САМ. ТИЯ НАГЛЕЦИ ВЕЧЕ ПОМКСЛИХА ЧЕ СА БОГОВЕ. ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН И БОЙКО ДА ГРЪМНЕ ЩЕ ВИДИТЕ
67
До пролетта и Боко ще си подаде оставката,надявам се.
68
Защо ги коткае тези долни комунета Изкарайте и вие кирливите им ризи време e.
69
с гърди реши да спасява суужуците, нооо....късно е чадо!
70
и ще дойде другарката Нинова, яхнала кон!! Нещастници
71
Искам да представя на вниманието на госпожа Елена Йончева поведението на госпожа Нина Ставрева, кмет на Община Каварна и нейна съпартийка. Това написа в профила си във Фейсбук дългогодишният кмет на Каварна и известен рокаджия Цонко Цонев час след като Делян Добрев обяви в ефир, че подава оставка отвсякъде. Цонев публикува списък с имена на роднини на кметицата от БСП. Ето го: Председател на БСП Каварна и на бюджетната ни комисия в общинския съвет стана втората й братовчедка – Виктория Керчева, другият втори братовчед- Ивайло Керчев, изненадващо стана технически ръководител във фирма „Титан“, която почиства Каварна. Същият подписва протоколи за почистване, които се разплащат от братовчедката. Брат й Ивайло Иванов, това лято при 40 градусови жеги извърши озеленяване на два обекта та изходите на Каварна, факт, видян от стотици каварненци. Шофьорът й, изпълняващ и други функции освен служебните, заедно с нейният съпруг заплашваха журналистка от вестник „168 часа“. Назначи за зам.-кмет Ивелина Илиева от ГЕРБ – Добрич, изключителна близка до Живко Мартинов – Суджука, която сега е безработна, защото беше сменена и като зам.-областен управител. И още много „геройства“, които съм описвал през последните две години. Последното геройство е, че Вашата съпартийка ще въвежда и квестори за сесиите на Общински съвет Каварна, защото екип на Канал 3 си позволи да заснеме последната ни сесия. Има и още, и още, и още.
72
И в Русе е така само че Делян Добрев се казва Пламен Нунев
73
От друга страна, имаме шампиони по мерзост и безсрамие. Oпределено си личи, че са изпечени, подчертани мерзавци. Няма грешка. Тези същите днес си, мислят че са надделяли над Делян.
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
какво да коментираме наглостта на една посредствена журналистка която , освен че е била любовница на станишев с друго почти не я познават хората.дребно и вредно комунистическо протеже, такова злобно същество без срам о морал не съм срещала.
76
ВСИЧКИ ОТ ТОВА ПРЕСТЪПНО ПРАВИТЕЛСТО -ДА СЕ РАЗОБЛИЧАТ И ГЕНЕРАЛА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ-............НЕЗАБАВНО ДА ПОДАДЕ ОСТАВКАТА СИ .В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ-НЕДОВОЛСТВОТО НА НАРОДА ОТ МАФИОТСКОТО И КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ НАРАСТНЕ .ЩЕ СЕ СТИГНЕ И ДО................ УБИИСТВА.ВСИЧКИ ДА СЕ АРЕСТУВАТ И ЦЯЛОТО ИМ ИМУЩЕСТВО -МОМЕНТАЛНО ЗАПОРИРАНО.
77
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
78
Сега след оставката, е редно цялата рода да върнат комисионните от всички поръчки в общината. Кумове куммици братовчеди, всеки да прави ресто на парата. Всички от ГРОБ ресто на откраднатото.
79
Елена Йончева сигурно се чувства победител , но в очите на хората е една мръсница и тя е умна и сензитивна и сто процента знае , че е така.
80
Как Добрев, набор 1978, е съученик с Радев, набор 1963?
81
すべての http://joeyxxx.com/ 投稿者
82
すべての http://huluxxx.com/ 投稿者
83
すべての http://bibliotecaistoreco.com/top/MILFs 投稿者
84
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
85
cialis uk next day the best site cialis tablets cialis without a doctor's prescription buying brand cialis online brand cialis nl cialis cost how to buy cialis online usa cialis prezzo di mercato cialis 20 mg best price cost of cialis per pill order cialis from india cialis savings card rezeptfrei cialis apotheke cialis pills in singapore viagra vs cialis http://kaivanrosendaal.com/#side-effects-for-cialis http://kaivanrosendaal.com/#Cialis-Cheap-Buy-Online
86
http://angeltorrent.com/ http://angeltorrent.com/Ash-vs-Evil-Dead-S01E08-720p-HDTV-x264-KILLERS-torrent-7161701.html https://angeltorrent.com/New-Girl-S05E08-The-Decision-720p-WEB-DL-x264-AAC-torrent-7433477.html http://angeltorrent.com/search/all/diplo i like turtles/ http://angeltorrent.com/The-Bachelor-S22E05-720p-WEB-x264-TBS-EZTV-torrent-10417766.html https://angeltorrent.com/Heathers-S01E01-Pilot-720p-AMZN-WEB-DL-DD-2-0-H-264-SiGMAtorrent-10523979.html https://angeltorrent.com/Hall-and-Oates-Discography-1972-2008-torrent-4397592.html https://angeltorrent.com/search/all/verheiratet+und+sexsuechtig/ https://angeltorrent.com/Gossip-Girl-Season-6-Episode-6-Where-the-Vile-Things-Are-HDTV-XviD-ELiTE-torrent-1685362.html https://angeltorrent.com/search/all/a+beautiful+mind+ita/ http://angeltorrent.com/Emurasoft-EmEditor-Professional-17-4-2-(x86 x64)- -Serial-torrent-10413623.html https://angeltorrent.com/Big-Fish-Audio-Suspense-Cinematic-Percussion-and-Soundbeds-KONTAKT-Magnetrixx--torrent-5684256.html http://angeltorrent.com/Ebook-Group-Flood--Dragonlance-Novels--119-Ebooks-in-46-Series-torrent-6362738.html https://angeltorrent.com/search/all/SAPTAGIRI-L-L-B/
87
http://angeltorrent.com/ http://angeltorrent.com/search/all/ost-Love-Mercy/ http://angeltorrent.com/Shontelle--Impossible-mp3-torrent-2560825.html https://angeltorrent.com/Dragon-Ball-Super--Season-3-720p-(English-Dubbed)-torrent-10362424.html https://angeltorrent.com/search/all/the+punch+man/ https://angeltorrent.com/GameMaker-Studio-1-4-1760-torrent-8460569.html http://angeltorrent.com/The-Terminal-2004-720p-BluRay-x264-WiKi-torrent-4602304.html http://angeltorrent.com/One-Piece-818--]-0bit]-20p]-7108970]-mkv-torrent-10256268.html https://angeltorrent.com/search/all/X-Angels Shelly-Bliss/ https://angeltorrent.com/search/all/Ruby-Wizardry/ http://angeltorrent.com/Sega-Dreamcast--Bryci--Aaliyah-Love-Pops-our-Cherry-(our-first-threesome )-- hub-com--(FuZzCasT)-torrent-9725733.html http://angeltorrent.com/Your-GF-Is-A-Secret-Knot-Whore-mp4-torrent-10253766.html https://angeltorrent.com/search/all/a+team+knight/ http://angeltorrent.com/Dying-Light-The-Following-EE-FitGirl-Repack-torrent-9326547.html http://angeltorrent.com/www-TamilRockers-tf--Mahanubhavudu-(2017)-Telugu-720p-HDRip-x264-AC3-5-1-1-4GB-mkv-torrent-10445824.html
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Първата женa астронавт от космосa:
- Хюстън, имaме проблем!
- Хюстън слушa.. кaкъв е проблемa?
- Нищо, все едно!
- Повтaрям...Хюстън слушa..кaжете кaкъв е проблемa?
- Нищо!
- Кaжи де?
- Ти си знaеш!

няма нови новини
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
сега
1336
четат ПИК
сега
четат тази новина
ДРАМА В ПИК TV! Деси Фотосесията се бори за живота на болната си баба! Плеймейтката плаши лекари със съд - вижте защо в "Жълтите новини"
x
12 причини да се отървеш от контролиращ партньор
x